Toxo <3 lover Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Σταματήσατε το μαγείρεμα καλέ εσείς; Να σας φιλέψω κάτι τι μιας και περνούσα. Cinnamon rolls! 5
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εκανα σήμερα cheescake αλλά ενω η κρέμα και το σιρόπι ήταν εντάξει, η βαση μπισκότου οχι Εβαλα τρίμμα απο μπισκότα πτι-μπερ 250γρ και 100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Τα ετριψα με τα δάχτυλα και τα ανακατεψα πολύ καλά, το αφησα να κρυώσει και μετά εβαλα το μίγμα κρέμας απο πάνω αλλά οταν ήρθε η ώρα να κοψω κομματι η βάση δεν ήταν σταθερη αλλά θρύβονταν.... Πλιιιιιιιιιιιιιιζ πειτε μου τι κανω λάθος..........
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εκανα σήμερα cheescake αλλά ενω η κρέμα και το σιρόπι ήταν εντάξει, η βαση μπισκότου οχι Εβαλα τρίμμα απο μπισκότα πτι-μπερ 250γρ και 100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Τα ετριψα με τα δάχτυλα και τα ανακατεψα πολύ καλά, το αφησα να κρυώσει και μετά εβαλα το μίγμα κρέμας απο πάνω αλλά οταν ήρθε η ώρα να κοψω κομματι η βάση δεν ήταν σταθερη αλλά θρύβονταν.... Πλιιιιιιιιιιιιιιζ πειτε μου τι κανω λάθος.......... μοοοαρ μπατερ! 125γρ αλλα και παλι δεν το σωζεις, ετσι βγαινει η βαση μπισκοτοτριμα.
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μοοοαρ μπατερ! 125γρ αλλα και παλι δεν το σωζεις, ετσι βγαινει η βαση μπισκοτοτριμα. Χμ....καλα το ψιλιάστηκα.... Τι έτσι; Μιλάμε πολύ απογοήτευση.... Τριματα παντουυυυυυ.... Στα μαγαζια που τη σερβίρουν γιατι δε βγαινει έτσι;; Να δοκιμάσω άλλα μπισκότα; Βάζουν κάτι άλλο κρυφό;;;
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αποφάσισα φαω σημερα κατι πολυ ξεχωριστο και ιδιαιτερο. ομελέτα με πατάτες.για 100η φορά που την εψηνα καλη βγηκε...τηγανιζουμε τις πατάτες σε σιγανη σχετικα φωτια να μην καουν, σουρωνουμε το περισσο λαδι, ρίχνουμε τα αυγά σκεπάζουμε αναποδογυριζουμε κλεινουμε ματι (της κουζινας ε..) και σε 15 λεπτά τρώμε. συνοδευεται τέλεια με σαλάτα ντοματα φετα πιπερια και κοκα κολά! φωτογραφια δεν εχω νομιζω εχετε ξαναδει! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Χμ....καλα το ψιλιάστηκα.... Τι έτσι; Μιλάμε πολύ απογοήτευση.... Τριματα παντουυυυυυ.... Στα μαγαζια που τη σερβίρουν γιατι δε βγαινει έτσι;; Να δοκιμάσω άλλα μπισκότα; Βάζουν κάτι άλλο κρυφό;;; Εγώ προτιμάω να είναι τριμμένα στο μπλέντερ και σκόνη μπισκότα. Αλλιώς δεν μαρέσει. Ήθελε παραπάνω βούτυρο. Επίσης, καλό ανακάτεμα και να το δοκιμάζεις το μείγμα να δεις αν έχει συνοχή. Μπορείς να κάνεις και μείγματα μπισκότων βάζοντας πχ πιο γλυκά άλλης μάρκας αλλά δεν έχει διαφορά σε αυτό που είπες, μόνο στην γεύση
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ προτιμάω να είναι τριμμένα στο μπλέντερ και σκόνη μπισκότα. Αλλιώς δεν μαρέσει. Ήθελε παραπάνω βούτυρο. Επίσης, καλό ανακάτεμα και να το δοκιμάζεις το μείγμα να δεις αν έχει συνοχή. Μπορείς να κάνεις και μείγματα μπισκότων βάζοντας πχ πιο γλυκά άλλης μάρκας αλλά δεν έχει διαφορά σε αυτό που είπες, μόνο στην γεύση Ετσι ακριβώς το έκανα. Στο μπλεντερ έγιναν σκόνη και μετα σε ενα μπολ τα ανακατεψα με το βουτυρο. Αλλά δεεεεεν.... Απο γεύση ομως είναι πολύ καλό! Η αναλογία μπισκότου/βουτύρου πόση να ειναι; Πχ 250γρ μπισκότα/150γρ βούτυρο καλά είναι; Και σιγουρα για τη βάση, εκτός απο μπισκότα, μονο βούτυρο μπαίνει;; Για να γίνει πιο σταθερό αρκεί η παραπάνω ποσότητα;
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ετριψα με τα δάχτυλα ^ Anyway... Δεν έχω την συνταγή μπροστά μου οπότε δεν ξέρω να σου πω, αλλά βάλε παραπάνω. Το πόσο θα το δεις πιστεύω 1
REDODIN7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εκανα σήμερα cheescake αλλά ενω η κρέμα και το σιρόπι ήταν εντάξει, η βαση μπισκότου οχι Εβαλα τρίμμα απο μπισκότα πτι-μπερ 250γρ και 100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Τα ετριψα με τα δάχτυλα και τα ανακατεψα πολύ καλά, το αφησα να κρυώσει και μετά εβαλα το μίγμα κρέμας απο πάνω αλλά οταν ήρθε η ώρα να κοψω κομματι η βάση δεν ήταν σταθερη αλλά θρύβονταν.... Πλιιιιιιιιιιιιιιζ πειτε μου τι κανω λάθος.......... Εγω για βαση βαζω μπισκοτα digestive http://papadopoulou.gr/nutrition/recipes/cheese-cake 1
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω για βαση βαζω μπισκοτα digestive http://papadopoulou.gr/nutrition/recipes/cheese-cake Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;; Για πείτε...
REDODIN7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;; Για πείτε... Για βουτυρο και μαργαρινη δεν ξερω νομιζω οχι αλλα τα μπισκοτα εχουν αλλη υφη
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο εφταιγε ΟΚ! Αλλά να μη βάλω πιο πολύ την άλλη φορά; Δλδ, την ιδια ποσότητα 100γρ αλλά λιωμένο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα