Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

 

Για την καραμέλα το είπα για ευκολία αλλά και γιατί το αποτέλεσμα από το ζαχαρούχο μου αρέσει πολύ. Απλώς το να το βράσεις 3-4 ώρες, εκτός από το ότι πρέπει να είσαι από πάνω (σχεδόν) και να προσθέτεις νερό, είναι και μεγάλη κατανάλωση ενέργειας.

http://www.wikihow.com/Make-Dulce-De-Leche#In_a_Pressure_Cooker

  • Like 1
Δημοσ.

Ε ρε κοίτα τι postάρει η άλλη! Εδώ τρώω μισοφαγωμένο μπισκότο - την μεριά χωρίς την σοκολάτα - από χθες...

 

You filthy animal, πεινάμε λέμε!  :mad:

  • Like 1
Δημοσ.

O maillard ρωτάει όχι εγω

Ναι το πιασαμε δε τα σωταρε σε δυνατη φωτια να κοκκινισουν. Και τωρα Ευα που σου στελνω τη διευθυνση μου για delivery;

Εγω εκανα ψωμι για τοστ που ειναι της μοδας και αυγα benedict αλλα δεν εχω αρκετα γρηγορο internet για να ανεβασω φωτο.

 

Καμια ιδεα για τους κροκους που μενουν απο το πρωινο; Βαρεθηκα να τους κανω κρεμα και μαγιονεζα.

Δημοσ.

Σε δύο μέρες (Τετάρτη βράδυ) παίζει BBQ σε φιλικό σπίτι. Έχει νόημα να πάρω αρνίσιο συκώτι αύριο μεσημέρι και να το μαρινάρω με κάτι για την Τετάρτη; Εάν ναι, με τι και πώς; Εάν όχι, ε, οκ, θα το ψήσουμε  σκέτο και θα το φάμε με λεμονάκι! :-)

Δημοσ.

Φτιάχτηκαν, ψήθηκαν, μοιράστηκαν και μακριά από εμάς γιατί είναι και καλοκαίρι, δεν έχουμε χώρο για έξτρα βάρος.  :lol: Έγιναν τέλεια για άλλη μια φορά... 

 

post-258415-0-22780200-1373984761_thumb.jpg

  • Like 5
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω τριψει καλοκυθακια χτες, τα σουρωσα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο για να τα κανω σημερα..

 

Εκτος την προετοιμασια που πρεπει να κανω για να τα ψησω(στο φουρνο μαλλον) πρεπει αν τα δω στεγνα να προσθεσω νερο; Η να τα βρεξω και να τα αφησω κανενα μισαωρο να ξαναστραγγιξουν;

 

Τα ειδα πριν λιγο εχουν καποια υγρασια.

 

Τα υλικα μου ειναι:

 

Κολοκυθι τριμμενο

 

Αλευρι που φουσκωνει μονο του

 

Αυγο

 

Λαδι

 

Τυρι

 

Λιγο ριγανι,πιπερι,αλατι

 

Το θεμα μου ειναι να βαλω φρυγγανια; Ποσο αλευρι περιπου να βαλω; Να ειναι πολυ σφιχτη η ζυμη ή λιγο υγρη..

Δημοσ.

Εχω τριψει καλοκυθακια χτες, τα σουρωσα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο για να τα κανω σημερα..

 

Εκτος την προετοιμασια που πρεπει να κανω για να τα ψησω(στο φουρνο μαλλον) πρεπει αν τα δω στεγνα να προσθεσω νερο; Η να τα βρεξω και να τα αφησω κανενα μισαωρο να ξαναστραγγιξουν;

 

Τα ειδα πριν λιγο εχουν καποια υγρασια.

 

Τα υλικα μου ειναι:

 

Κολοκυθι τριμμενο

 

Αλευρι που φουσκωνει μονο του

 

Αυγο

 

Λαδι

 

Τυρι

 

Λιγο ριγανι,πιπερι,αλατι

 

Το θεμα μου ειναι να βαλω φρυγγανια; Ποσο αλευρι περιπου να βαλω; Να ειναι πολυ σφιχτη η ζυμη ή λιγο υγρη..

http://food52.com/recipes/18672-julia-child-s-tian-de-courgettes-au-riz-zucchini-tian

Δημοσ.

Πως μπορω να διατηρησω το μαρουλι πιο πολυ καιρο. Μετα τις τρεις μερες μου μαυριζουν τα φυλλα.

 

Το χω στο ψυγειο κλεισμενο σε μια ναυλον σακουλα.

 

Το γιαουρτι αν το βαλω στην καταψυξη για ενα μισαωρο θα παρει την υφη παγωτου? 

Δημοσ.

Μου δωσανε ενα παγωτο καιμακι να δοκιμασω και ηταν πολυ κσλο. Μετα εμαθα οτι ειναι απο τα παγωτα Γιωτης . Πηρα και δοκιμασα να φτιαξω το cookies και επαθα πλακα .Μονο χτυπας τα μιγματα στο μιξερ 10 λεπτα και το βαζεις καταψυξη .Χωρις παγωτομηχανες κσι ιστοριες τελειο μσλακο χωρις κρυσταλους. Και μονο με 2,80ε και 600γρ γαλα. http://www.google.gr/url?q=http://www.jotis.gr/Product/24/Page/62/el/&sa=U&ei=oE0GUsLkHIOgtAb0joDAAg&ved=0CAcQFjAA&usg=AFQjCNF2Dis9UDN0tmohzalFfGofxSV7pA

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...