Toufas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για την καραμέλα το είπα για ευκολία αλλά και γιατί το αποτέλεσμα από το ζαχαρούχο μου αρέσει πολύ. Απλώς το να το βράσεις 3-4 ώρες, εκτός από το ότι πρέπει να είσαι από πάνω (σχεδόν) και να προσθέτεις νερό, είναι και μεγάλη κατανάλωση ενέργειας. http://www.wikihow.com/Make-Dulce-De-Leche#In_a_Pressure_Cooker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 http://www.wikihow.com/Make-Dulce-De-Leche#In_a_Pressure_Cooker Ω! πολλά ευχαριστώ. Ωραίο site! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 σημερινη δημιουργεια ψαρονεφρι με μουσταρδα και εστραγκον σερβιρισμενο με ταλιατελλες η συνταγη στα γαλλικα γτ βαριεμαι http://www.lesfoodies.com/dianeange/recette/filet-porc-sauce-moutarde-et-lestragon 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ε ρε κοίτα τι postάρει η άλλη! Εδώ τρώω μισοφαγωμένο μπισκότο - την μεριά χωρίς την σοκολάτα - από χθες... You filthy animal, πεινάμε λέμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Που είμαι εβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Που είμαι εβα? που εισαι; :huh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 O maillard ρωτάει όχι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 O maillard ρωτάει όχι εγω Ναι το πιασαμε δε τα σωταρε σε δυνατη φωτια να κοκκινισουν. Και τωρα Ευα που σου στελνω τη διευθυνση μου για delivery; Εγω εκανα ψωμι για τοστ που ειναι της μοδας και αυγα benedict αλλα δεν εχω αρκετα γρηγορο internet για να ανεβασω φωτο. Καμια ιδεα για τους κροκους που μενουν απο το πρωινο; Βαρεθηκα να τους κανω κρεμα και μαγιονεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Σε δύο μέρες (Τετάρτη βράδυ) παίζει BBQ σε φιλικό σπίτι. Έχει νόημα να πάρω αρνίσιο συκώτι αύριο μεσημέρι και να το μαρινάρω με κάτι για την Τετάρτη; Εάν ναι, με τι και πώς; Εάν όχι, ε, οκ, θα το ψήσουμε σκέτο και θα το φάμε με λεμονάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Φτιάχτηκαν, ψήθηκαν, μοιράστηκαν και μακριά από εμάς γιατί είναι και καλοκαίρι, δεν έχουμε χώρο για έξτρα βάρος. Έγιναν τέλεια για άλλη μια φορά... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εχω τριψει καλοκυθακια χτες, τα σουρωσα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο για να τα κανω σημερα.. Εκτος την προετοιμασια που πρεπει να κανω για να τα ψησω(στο φουρνο μαλλον) πρεπει αν τα δω στεγνα να προσθεσω νερο; Η να τα βρεξω και να τα αφησω κανενα μισαωρο να ξαναστραγγιξουν; Τα ειδα πριν λιγο εχουν καποια υγρασια. Τα υλικα μου ειναι: Κολοκυθι τριμμενο Αλευρι που φουσκωνει μονο του Αυγο Λαδι Τυρι Λιγο ριγανι,πιπερι,αλατι Το θεμα μου ειναι να βαλω φρυγγανια; Ποσο αλευρι περιπου να βαλω; Να ειναι πολυ σφιχτη η ζυμη ή λιγο υγρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εχω τριψει καλοκυθακια χτες, τα σουρωσα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο για να τα κανω σημερα.. Εκτος την προετοιμασια που πρεπει να κανω για να τα ψησω(στο φουρνο μαλλον) πρεπει αν τα δω στεγνα να προσθεσω νερο; Η να τα βρεξω και να τα αφησω κανενα μισαωρο να ξαναστραγγιξουν; Τα ειδα πριν λιγο εχουν καποια υγρασια. Τα υλικα μου ειναι: Κολοκυθι τριμμενο Αλευρι που φουσκωνει μονο του Αυγο Λαδι Τυρι Λιγο ριγανι,πιπερι,αλατι Το θεμα μου ειναι να βαλω φρυγγανια; Ποσο αλευρι περιπου να βαλω; Να ειναι πολυ σφιχτη η ζυμη ή λιγο υγρη.. http://food52.com/recipes/18672-julia-child-s-tian-de-courgettes-au-riz-zucchini-tian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πως μπορω να διατηρησω το μαρουλι πιο πολυ καιρο. Μετα τις τρεις μερες μου μαυριζουν τα φυλλα. Το χω στο ψυγειο κλεισμενο σε μια ναυλον σακουλα. Το γιαουρτι αν το βαλω στην καταψυξη για ενα μισαωρο θα παρει την υφη παγωτου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μου δωσανε ενα παγωτο καιμακι να δοκιμασω και ηταν πολυ κσλο. Μετα εμαθα οτι ειναι απο τα παγωτα Γιωτης . Πηρα και δοκιμασα να φτιαξω το cookies και επαθα πλακα .Μονο χτυπας τα μιγματα στο μιξερ 10 λεπτα και το βαζεις καταψυξη .Χωρις παγωτομηχανες κσι ιστοριες τελειο μσλακο χωρις κρυσταλους. Και μονο με 2,80ε και 600γρ γαλα. http://www.google.gr/url?q=http://www.jotis.gr/Product/24/Page/62/el/&sa=U&ei=oE0GUsLkHIOgtAb0joDAAg&ved=0CAcQFjAA&usg=AFQjCNF2Dis9UDN0tmohzalFfGofxSV7pA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα