evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Και χθες που έφτιαξα πάντως στο χέρι τη χτύπησα πάλι. Αυτό που λες με τη ζέστη είναι πιθανό, δε μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση. νομιζω ειναι η ζεστη οπως και με την σαντιγη. το μπολ πρεπει να ειναι παγωμενο στο ψυγειο πριν αρχισεις την διαδικασια
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Έτσι να το ζητήσω ; Θα με κοιτάει σαν εξωγήινος. Οτιδηποτε και να ζητησεις εκτος απο τις κλασσικες ελληνικες αχρηστες ονομασιες θα σε κοιτανε σαν εξωγηινο. Αυτο που θες ειναι το πανω πανω, απο το κεντρο του κομματιου
Muchacho Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το κιλοτο ειναι αυτο που λετε? http://www.megatv.com/drcook/default.asp?catid=30947&subid=2&pubid=31394954
Highlander Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οτιδηποτε και να ζητησεις εκτος απο τις κλασσικες ελληνικες αχρηστες ονομασιες θα σε κοιτανε σαν εξωγηινο. Αυτο που θες ειναι το πανω πανω, απο το κεντρο του κομματιου Ένας που ρώτησα μου είπε ότι είναι το κιλότο. Έχω μια υποψία πως κάνει λάθος.
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ναι, αλλα θες οσο πιο μπροστα απο το ζωο γινεται.
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το κιλοτο ειναι αυτο που λετε? http://www.megatv.com/drcook/default.asp?catid=30947&subid=2&pubid=31394954 Καθησα και το ειδα ολο, λεει αρκετα σωστα πραγματα, αλλα ειπε και μερικα πολυ λαθος επειδη στην ελλαδα υπαρχει η νοοτροπια του σφαζω το μοσχαρι σημερα-το τρωω αμεσα. Το αστειο ειναι πως εδειξε aged ribeye και δεν σχολιασε κανεις τιποτα.
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 χθες ξεθαψα τη παγωτομηχανη μου και ειδα οτι ειχε ενα μικρο χτυπημα μεσα στο σκαδο σαν σκουρια.προσπαθησα να το καθαρισω γιοκ.πηρα τηλ στη krups για βοηθεια μου ειπαν να πω να τη δουν(ναι οκ θα κουβαλαω ενα καδο-χωρις εγγυηση καλοκαιριατικα για να μου πεις οτι δεν φτιάχνεται αφου τα μασαγαν στο τηλεφωνο..) λεω θα τη βαλω να παγωσει και βλεπουμαι.σημερα δοκιμασα τα παντα τι αλουμινοχαρτα,τι σακουλακια ολα τα επερνε το μοτερ και ειχε η μανα την ιδεα γιατι να μην βαλουμε παγακια απο πανω?της λεω πας καλα?το δοκιμαζει και ως διαμαγιας μπάλωσε η τρυπα!!ριξαμε το μειγμα και σε λιγη ωρα το παγωτο φραουλα θα ειναι ετοιμο!! υγ και εγω θα ξεκινήσω το ψαξιμο για νεα παγωτομηχανη...
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Τα λες λίγο μπερδεμένα, είχε τρύπα τελικά; Ή απλώς σκουριά; Άμα είχε πιάσει σκουριά τρίψτο με το σφουγγάρι από την πράσινη πλευρά. Άμα έχει τελικά τρύπα, πέτα το κατευθείαν
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 κατι σαν σπασιμο ειναι λιγο σκουρο και εμοιαζε σαν σκουρια αλλα τελικα ειναι τριπιτσα.ειναι πολυ πολυ μικρη..ναι το ξερω οτι τα ψωμια της ειναι μετρημενα πια. γαμωτο και ειχε μια ωραια το lidl πριν λιγο καιρο ελπιζω να τη ξαναφερουν συντομα.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Παίζει καμία συνταγή για μαύρο ψωμί? έπεσε στα χέρια μου ένας breadmaker
Teisos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 <Αρκετά νουμπάς με μαγειρική, ξέρω κάποια βασικά>Θα κάνω βραστές πατάτες. 2 φορές που έχω κάνει, βγήκαν αδιάφορες τελείως ( την πρώτη φορά που τις έβαλα στη χύτρα μου παραέβρασαν, τη δεύτερη τις έκοψα σε κομματάκια μεγέθους τεράστιας μπουκιάς και τις έκανα στην κατσαρόλα ---> όλα οκ). Όχι ότι δεν τις τρωω, ή ότι ντε και καλά πρέπει να έχουν φανταστική γεύση, αλλά αναρωτήθηκα αν υπάρχει κάποια καλή σχετική ιδέα.Πόσο αλάτι να βάζω; ( προσπαθώ να μη βάζω πολύ) Το 10 γρ ανά λίτρο νερού που λένε οι συσκευασίες των μακαρονιών έχει εφαρμογή εδώ;
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Πως μπορω να κανω τα κολοκυθακια οπως αυτα που σερβιρουν στις ταβερνες.. Το κουρκουτι εννοω;;;
traganeus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Νομίζω οτι αν βάλεις μπύρα βγαίνει πολύ καλύτερο
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Παιδιά χρειάζομαι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για μαρμελάδα βερύκοκο. Με δύο προϋποθέσεις: να είναι idiot-prοof και δοκιμασμένη.
Toufas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 <Αρκετά νουμπάς με μαγειρική, ξέρω κάποια βασικά> Θα κάνω βραστές πατάτες. 2 φορές που έχω κάνει, βγήκαν αδιάφορες τελείως ( την πρώτη φορά που τις έβαλα στη χύτρα μου παραέβρασαν, τη δεύτερη τις έκοψα σε κομματάκια μεγέθους τεράστιας μπουκιάς και τις έκανα στην κατσαρόλα ---> όλα οκ). Όχι ότι δεν τις τρωω, ή ότι ντε και καλά πρέπει να έχουν φανταστική γεύση, αλλά αναρωτήθηκα αν υπάρχει κάποια καλή σχετική ιδέα. Πόσο αλάτι να βάζω; ( προσπαθώ να μη βάζω πολύ) Το 10 γρ ανά λίτρο νερού που λένε οι συσκευασίες των μακαρονιών έχει εφαρμογή εδώ; Δοκιμασε το και δες αν εχει. Οσο για το αν βαζεις πολυ αλατι, δεν σημαινει οτι θα φας αυτα τα 10 γραμμαρια στο τελος. Και επειδη κατι επαθα μολις ειδα τις ανοησιες για το "δεν γινεται να κανεις το ταδε χωρις το ψωμι του τοστ" στο thread του κατσελη: Αλλα που να κοβεις το ψωμι μονος σου... μεγαλος κοπος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα