bnvdarklord Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τι διαφορά εχει το βούτυρο από γάλα με το βούτυρο απο κρέμα γάλακτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τι διαφορά εχει το βούτυρο από γάλα με το βούτυρο απο κρέμα γάλακτος; Ο κανονας λεει πως οσο πιο λιγα λιπαρα = τοσο πιο πολυ ζαχαρη (λακτοζη). Τωρα για βουτυρο απο γαλα δεν εχω ιδεα, δεν ξερω αν καποιος θα εμπαινε στον κοπο μιας και θες τα λιπαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Για σουπερ παγωτο νουτελα 4 φλιτζάνια φρέσκο γάλα 400 ml κρέμα γάλακτος 100 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα αλάτι 400 γραμμ. nutella 2 βανίλιες Βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Αμέσως μόλις αρχίσει ο βρασμός αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλάτι, τη βανίλια και τη nutella. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να κρυώσει καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες παρασκευής της συσκευής. Κατόπιν το βαζουμε στην κατάψυξη, Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή το βάζουμε σε μεταλλικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη και πριν παγώσει το ξαναχτυπάμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μας κατέστρεψες καλοκαιριάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ελα μωρε διαιτης ειναι Για να το κανω ακομα πιο κολαση Το σερβιρουμε με τριμμενο μπισκοτο και σιροπι σοκολατας Επισης μπορουμε να παρουμε 2 μπαλες να τις χτυπησουμε με παγο και λιγο γαλα και να το κανουμε μιλκσεικ απιστευτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Με τρομάζει λίγο το θέμα της έλλειψης μηχανής. Έχω ξανακάνει (σορμπέ) με χτύπημα στο χέρι κάθε λίγο για να σπάσουν οι κρύσταλλοι πάγου και δεν είμαι σίγουρος ότι πετυχαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 εγω εχω μια της πλακας http://www.skroutz.gr/s/347981/Rohnson-R-5000.html και κανει δουλεια γενικα Στη συγκεκριμενη συνταγη παντως δε το παγωνει πληρως και παγωνει καλα μετα στην καταψυξη χωρις να κανει κρυσταλλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ρε Τούφα μου εξηγείς σε παρακαλώ πολύ γιατί η μαγιονέζα μου βγαίνει μόνο με χτύπημα στο χέρι; Όποτε πάω να την χτυπήσω σε μηχάνημα (έχω δοκιμάσει στο αργό, στο μεσαίο, στο γρήγορο) κόβει η γαμημένη. I just whisked my sorry arm off, για όνομα δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μεχρι και πριν 2 χρονια ημουν ακριβως οπως εσυ. Να ξερεις παντως πως η ταχυτητα που εχουν αυτα, ειναι πραγματικα βοηθος σου. Και να θελει, δεν μπορει να κοψει. Υπαρχει φυσικα και το αλλο κολπο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τι να σου πω, ό,τι ταχύτητα και να έχω βάλει δεν είναι πολύ βοηθητική. Σου λέω κόβει πάντα, εκτός κι αν την χτυπήσω στο χέρι. Τέλος πάντων θα δοκιμάσω και τη μέθοδο στο βιντεάκι την επόμενη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Πως το ζητάμε αυτό στο χασάπη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Για σουπερ παγωτο νουτελα 4 φλιτζάνια φρέσκο γάλα 400 ml κρέμα γάλακτος 100 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα αλάτι 400 γραμμ. nutella 2 βανίλιες Βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Αμέσως μόλις αρχίσει ο βρασμός αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλάτι, τη βανίλια και τη nutella. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να κρυώσει καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες παρασκευής της συσκευής. Κατόπιν το βαζουμε στην κατάψυξη, Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή το βάζουμε σε μεταλλικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη και πριν παγώσει το ξαναχτυπάμε το ειχα κανει περσι αλλα αντι για γαλα και ζαχαρη εβαλα ενα κουτακι ζαχαρουχο,ενα κουτακι κρεμα γαλακτος,(λιγο γαλα?) και μερεντα. οκ δεν θυμαμαι τα υλικα/δοσολογια καλα αλλα θυμαμαι οτι ειχε βγει ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πως το ζητάμε αυτό στο χασάπη ; To επανω μερος του κωλου ειναι, μαζι με το λιπος του. Ρε Τούφα μου εξηγείς σε παρακαλώ πολύ γιατί η μαγιονέζα μου βγαίνει μόνο με χτύπημα στο χέρι; Όποτε πάω να την χτυπήσω σε μηχάνημα (έχω δοκιμάσει στο αργό, στο μεσαίο, στο γρήγορο) κόβει η γαμημένη. I just whisked my sorry arm off, για όνομα δλδ. Mαλλον με καταραστηκες! 2 μερες τωρα δεν μου βγαινει με τιποτα η μαγιονεζα Θελω να πιστευω πως ειναι η ζεστη που εχει μεσα στην κουζινα θειο λεφτερ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 To επανω μερος του κωλου ειναι, μαζι με το λιπος του. Mαλλον με καταραστηκες! 2 μερες τωρα δεν μου βγαινει με τιποτα η μαγιονεζα Θελω να πιστευω πως ειναι η ζεστη που εχει μεσα στην κουζινα θειο λεφτερ: Και χθες που έφτιαξα πάντως στο χέρι τη χτύπησα πάλι. Αυτό που λες με τη ζέστη είναι πιθανό, δε μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 To επανω μερος του κωλου ειναι, μαζι με το λιπος του. Έτσι να το ζητήσω ; Θα με κοιτάει σαν εξωγήινος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα