evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οντως ο Καναδας κατα περιπου ενα 80% εχει την παγκοσμια παραγωγη στο συροπι σφενδαμου, αλλα δεν ειναι οι μονοι. Παραγεται στις ΗΠΑ αλλα και σε αλλες χωρες. Ο Σφενδαμος ευδοκιμει στην Ελλαδα, κριμα που δεν ασχολειται κανεις με την παραγωγη σιροπιου. Το μελι το ανεφερα ως αντιστοιχο προιον, με 8€ βρισκω μια μαλλον οχι τοσο καλη επιλογη για σιροπι σφενδαμου, ενω με τα ιδια χρηματα περνω τουλαχιστον διπλη ποσοτητα μελιου και σαφως ανωτερης ποιοτητας. δεν υπαρχει καμια αντιστοιχια μεταξυ μελιου και σιροπιου σφενδαμου το ενα βγαινει απο εντομο και το αλλο απο δεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 δεν υπαρχει καμια αντιστοιχια μεταξυ μελιου και σιροπιου σφενδαμου το ενα βγαινει απο εντομο και το αλλο απο δεντρο. Μια χαρά εξήγησε τι εννοεί. Οτι αν δεν βάλει σιρόπι σφενδάμου, βάζει μέλι. Και προτιμά το μέλι απο το σιρόπι στα λεφτά/ποιότητα που το βρίσκει. Δεν έγραψε πουθενά οτι είναι το ίδιο ή βγαίνουν απο το ίδιο ΠΡΑΓΜΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μια χαρά εξήγησε τι εννοεί. Οτι αν δεν βάλει σιρόπι σφενδάμου, βάζει μέλι. Και προτιμά το μέλι απο το σιρόπι στα λεφτά/ποιότητα που το βρίσκει. Δεν έγραψε πουθενά οτι είναι το ίδιο ή βγαίνουν απο το ίδιο ΠΡΑΓΜΑ επειδη ειναι και τα δυο παχυρευστα υγρα και χρησιμοποιουνται με παρομοιο τροπο δεν σημαινει οτι πρεπει να εχουν και την ιδια τιμη. το ενα ειναι μελι και κανει τοσο το αλλο σιροπι και κανει τοσο, αν σε ενδιαφερει να το φας θα το πληρωσεις η οποιαδηποτε συγκριση τιμης ειναι ατοπη εφοσον μιλαμε για δυο ουσιες με διαφορετικη προελευση και γευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 επειδη ειναι και τα δυο παχυρευστα υγρα και χρησιμοποιουνται με παρομοιο τροπο δεν σημαινει οτι πρεπει να εχουν και την ιδια τιμη. το ενα ειναι μελι και κανει τοσο το αλλο σιροπι και κανει τοσο, αν σε ενδιαφερει να το φας θα το πληρωσεις η οποιαδηποτε συγκριση τιμης ειναι ατοπη εφοσον μιλαμε για δυο ουσιες με διαφορετικη προελευση και γευση. Δεν ειναι το προβλημα το γιατι δεν ειμαι σε θεση πχ να αγορασω το σιροπι, αλλα το οτι στην Ελλαδα πωλειται σε υπερπολλαπλασια τιμη απο οσο κοστιζει οσο στη χωρα παρασκευης του, οπου κυριως ειναι ο Καναδας, τοσο ομως και σε αλλες χωρες της Ευρωπης. Εδω ειναι κατα πολυ ακριβοτερο απο αλλες χωρες που το εψαξα. Το αν αξιζει η οχι ειναι επιλογη του καθενος. Δεν πιστευω εγω ομως οτι αξιζει ομως βαση τιμης/αποδοσης. Υπαρχουν τυποι μελιου οπου ειναι πολυ λιγοτερο (φυσικα) παχυρευστα απο καποια αλλα, μοιαζοντας περισσοτερο με σιροπια, και η γευση του μελιου με το σιροπι σφενδαμου δεν θα ελεγα πως ειναι και τοσο πολυ διαφορετικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 σήμερα έκανα το cheesecake που ειχε παραθεσει ο Τουφας. Μολις μπηκε ψυγειο. Για τυρια εβαλα βασιλοτυρι,τριμμα μιζυθρας,φετας(ηταν μια συσκευασια 400g 2€) + λιγο φιλαδελφεια. Με την βαση απο μπραουνις.. Εκανα τα δικα μου εν ολιγοις, πειραξα αρκετα την συνταγη. Περιμενω να δω τι θα βγει, αυριο. Παντως η κρέμα τυριου απο πανω οπως βγηκε μου φάνηκε τρομερή, δοκίμασα και λίγο. To γλυκό βγηκε απιστευτο...!! Και τρεεεεεεεεχουν τα σαααααλια! Please, please, please δωσε τωωωωωρα τη συνταγή του τούφα γιατί απο τη κολούμπρα δε μπορώ να ψάχνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 πολυ καλο φενεται φιλε UpToDate,μονο κ μονο για τον πειραματισμο κ την επιλογη βασιλοτυριου-φετας-μιζυθρας εγω σε συμπαθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 σε ενα μαγαζι που ημουν παντως και ΛΑΤΡΕΥΑ το cheesecake βαζανε φετα στο μειγμα... και αντι για μπισκοτο, καταιφι ψημενο με βουτυρο και ζαχαρη, και ενα σιροπι απο ελληνικο μελι, ψημενα αμυγδαλα και φρουτα εποχης ωμα απο πανω οσο για το maple syrup, αν θες για μαγειρικη, βαλε fenugreek/τρυγωνελλα με αυτο φτιαχνουν το τεχνητο maple syrup 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τούφα δώσε σε παρακαλώ λινκ το ποστ σου με τη συνταγή απο το cheescake αν μπορεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 http://alldayidreamaboutfood.com/2013/02/brownie-cheesecake-low-carb-and-gluten-free.html φυσικα το μαγικο με αυτο το γλυκο ειναι οτι εχει 4.1 γραμμαρια υδατανθρακες ανα φετα... με ~20-30γρ την μερα εισαι σε κετωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 http://alldayidreamaboutfood.com/2013/02/brownie-cheesecake-low-carb-and-gluten-free.html φυσικα το μαγικο με αυτο το γλυκο ειναι οτι εχει 4.1 γραμμαρια υδατανθρακες ανα φετα... με ~20-30γρ την μερα εισαι σε κετωση Σε ευχαριστωωωωω πάρα πάρα πολυ!!!! Ο UpToDate_ φαίνεται πως το πέτυχε πολύ καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Θυμάμαι σε μια συζήτηση που είχε γίνει εδω παλιοτερα σχετικά με το βούτυρο να καταλήγει οτι τελικά δεν ειναι κακό για την υγεία, και σε μια άλλη συζήτηση ειχε αναφερθει οτι τα μόνα λιπαρα που πρεπει να αποφευγονται τελειώς ειναι τα trans λιπαρα. Σύμφωνα με αυτό Site: http://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/131?fg=&man=&lfacet=&count=&max=25&sort=&qlookup=Butter&offset=&format=Full&new=">το λινκ το βούτυρο περιέχει περίπου 3% trans λιπαρα: Fatty acids, total trans g 3.278 Τι ισχύει τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το γαλα του ειναι που το εχει, το καθαρο λιπος απο το βουτυρο δεν εχει trans fat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πάντως ακολουθώντας το concept για περιορισμό υδατανθράκων και χωρίς να μετράω το ελαιόλαδο με το σταγονόμετρο όπως συνήθως, εγώ ζυγίζω 2 κιλά κάτω σε λιγότερο από εβδομάδα και χάνω βάρος εξαιρετικά δύσκολα, έστω και την πρώτη εβδομάδα μιας δίαιτας. Έφαγα κι ένα γλυκό μια μέρα γιατί ήταν ειδική περίπτωση. Μυστήρια πράγματα. Το πείραμα πέτυχε. Είχε δίκιο το site μάλλον. Μου έλειψε το ψωμάκι πάντως. Ειδικά μετά την τελευταία συνταγή που βρήκα με τα τυρόψωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Google oopsie bread brah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και εγώ με consept μείωσης όσο το δυνατόν περισσότερο υδατανθράκων έχω χάσει 8 κιλά σε 1.5 μήνα. Αλλα καθόλου ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες. Τώρα που έφτασα σε νορμάλ βάρος αρχίζω σιγά σιγά να βάζω... Πήρα απο lidl σήμερα κάτι έτοιμες σαλάτες που είχε και έτυχε να πάρω και μια βαλεριάνα, πρώτη φορά στην ζωή μου δοκίμασα. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό, αλλα μετά απο ένα μικρό μπολ που έφαγα με έπιασε μια νύστααααααα άλλο πράμα. (πρέπει να είναι τίγκα στα συντηρητικά αυτές οι σαλάτες, δεν παίζει να ξανα πάρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα