Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 H κλασική αμερικάνικη μπριζόλα, το steak που λένε, τι ακριβως ειναι? Αν θελω να το ζητησω στον χασάπη πως το ζητάω? Και επίσης έχετε κατα νου κάποιο καλισκό τρόπο μαγειρέματος? Τούφα? ενα μικρο δειγμα vs Πολλα μπορουν να γινουν μπριζολες. Αυτο που ακους πιο πολυ, ειναι το sirloin και το ribeye μαζι με το fillet (απο την πανω φωτο, μιας και το φιλετο δεν ειναι ακριβως εκει που το εχουν στην κατω ουτε ειναι τοσο μεγαλο) Το θεμα ειναι να ξερει ο χασαπης πως να κοψει σωστα το κρεας μιας και δεν ειναι ολα μπαμ και κατω. Φυσικα οι ελληνες χασαπηδες για μενα ειναι απλα απαραδεκτοι στην πλειοψηφια τους. Νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και δεν εχουν επαγγελματισμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 σήμερα έκανα το cheesecake που ειχε παραθεσει ο Τουφας. Μολις μπηκε ψυγειο. Για τυρια εβαλα βασιλοτυρι,τριμμα μιζυθρας,φετας(ηταν μια συσκευασια 400g 2€) + λιγο φιλαδελφεια. Με την βαση απο μπραουνις.. Εκανα τα δικα μου εν ολιγοις, πειραξα αρκετα την συνταγη. Περιμενω να δω τι θα βγει, αυριο. Παντως η κρέμα τυριου απο πανω οπως βγηκε μου φάνηκε τρομερή, δοκίμασα και λίγο. sorry 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 http://imgur.com/a/5cEiA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 sorry Ελληνας ειμαι, οχι ξενος το αποτελεσμα που να δεις!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σιγή ιχθύος για το cheddar...Μάλλον καλό ήταν όσο κράτησε και τώρα όποτε μας φέρει το Lidl πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 αν ησουν αγγλια θα σου ελεγα τι να παρεις... θες mature/extra mature/vintage τυρι. Τωρα για ελλαδα δεν ξερω, μαλλον θα μπορουσα να σου πω τι θα παρεις αν θα ζητησεις κατι τετοιο Τυρι του τοστ, χοιρινο για τηγανι, ντοματες για φαγητο και ενα σωρο αλλες τρελλες ονομασιες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μα τον Τουτάτι. αν ανέβω Αγγλία θα σου στείλω πμ να μου πεις για να φορτώσω στοκ. Το τυρί αυτό απλά σκίζει γάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 που να δοκιμασεις τυρια "μικρης" παραγωγης σαν αυτο που εφαγες αλλα με μη παστεριωμενο γαλα... εκει να δεις γευση montgomery's, isle of mull, westcombe, keens κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ετοίμασέ μου μια πιατέλα κι έρχομαι Μπορώ να ζήσω μόνο με πατάτες και μακαρόνια, αρκεί να έχω πολλών ειδών τυριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μεγάλη επιτυχία το ριζότο. Αν μου το έφερναν σε μαγαζί έδινα άνετα 7€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ελληνας ειμαι, οχι ξενος το αποτελεσμα που να δεις!!! και το cheesecake δεν το θυμαμαι για ελληνικο γλυκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Για κανε ενα review για να δεις απο που ειναι οι ριζες του... An ancient form of cheesecake may have been a popular dish in ancient Greece even prior to Romans' adoption of it with the conquest of Greece.[2] The earliest attested mention of a cheesecake is by the Greek physician Aegimus, who wrote a book on the art of making cheesecakes (πλακουντοποιικόν σύγγραμμα—plakountopoiikon suggramma).[3][4] Cato the Elder's De Agri Cultura includes recipes for two cakes for religious uses: libum and placenta.[5][6] Of the two, placenta is most like most modern cheesecakes, having a crust that is separately prepared and baked.[7] It is important to note that though these early forms are called cheese cakes, they differed greatly in taste and consistency from the cheesecake that we know today. https://en.wikipedia.org/wiki/Cheesecake_http://www.cheesecake.com/History-Of-Cheesecake.asp 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ελπιζω να ειναι εδω το σωστο θεμα. Γνωριζει κανεις παραγουμε και διαθετουμε στην εγχωρια αγορα συροπι σφενδαμου (maple syrup) ; Μπορω να βρω μονο εισαγωγης απο τον Καναδα, αλλα σε μαλλον οχι τοσο καλη ποιοτητα και για υπερπολλαπλασια χρηματα απο το μελι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ελπιζω να ειναι εδω το σωστο θεμα. Γνωριζει κανεις παραγουμε και διαθετουμε στην εγχωρια αγορα συροπι σφενδαμου (maple syrup) ; Μπορω να βρω μονο εισαγωγης απο τον Καναδα, αλλα σε μαλλον οχι τοσο καλη ποιοτητα και για υπερπολλαπλασια χρηματα απο το μελι. μονο στον καναδα βγαινει το αυθεντικο. και δεν ειναι μελι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μονο στον καναδα βγαινει το αυθεντικο. και δεν ειναι μελι Οντως ο Καναδας κατα περιπου ενα 80% εχει την παγκοσμια παραγωγη στο συροπι σφενδαμου, αλλα δεν ειναι οι μονοι. Παραγεται στις ΗΠΑ αλλα και σε αλλες χωρες. Ο Σφενδαμος ευδοκιμει στην Ελλαδα, κριμα που δεν ασχολειται κανεις με την παραγωγη σιροπιου. Το μελι το ανεφερα ως αντιστοιχο προιον, με 8€ βρισκω μια μαλλον οχι τοσο καλη επιλογη για σιροπι σφενδαμου, ενω με τα ιδια χρηματα περνω τουλαχιστον διπλη ποσοτητα μελιου και σαφως ανωτερης ποιοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα