traganeus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ε πρέπει να της βάλεις λίγο λαδάκι να βασανιστεί. Μην το φας εσύ μετά σκούπησέ την Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 κάρβουνα-φούρνο φτιάχνω βραστά δεν τρώω Τοτε τι συνταγη να σου βαλουμε ρε μαστορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lewnidas_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εξεταστική, μια περίοδος αμφιλεγόμενη. Το deadline για την κατάθεση της πτυχιακής μου με καταδιώκει, αλλάααααα.... Τι να σου πει το διάβασμα μπροστά στην κουζίνα. Ψάχνω δικαιολογίες να μην κάνω δουλειά κι εθελοντές να καταναλώσουν τα κάτωθι καλούδια. Επάνω: το βρήκα ως τυρόψωμο Πηλίου, εμένα μου άρεσε το σχήμα και επίσης ότι είναι φουλ στη φέτα μέσα! Κάτω: άκυρη συνταγή φίλης (αγαπημένης), υποτίθεται είναι κούκιζ, αλλά θυμίζουν μπράουνι. DSC_3190.jpg Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δώσεις την συνταγή των cookies/brownies. Και εάν σου είναι εύκολο πάντα,πες μου χρόνο και θερμοκρασία ψησίματος της δικής σου παρασκευής... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Συμβουλή για να μην κολλάει η πίτσα στο ταψί; Έβαλα λαδάκι αλλά και πάλι κόλλησε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δώσεις την συνταγή των cookies/brownies. Και εάν σου είναι εύκολο πάντα,πες μου χρόνο και θερμοκρασία ψησίματος της δικής σου παρασκευής... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου...!!! Το χρόνο μου τον σκοτώνω γιατί αποφεύγω τις εργασίες μου λέω, οπότε χαρά μου Τη συνταγή θα τη βρεις εδώ αναλυτικά. Είναι πραγματικά πολύ εύκολα να τα φτιάξεις μόνο που θέλει προσοχή σε κάποια σημεία. Ως προς τα υλικά: βούτυρο και αυγό σε θερμοκρασία δωματίου, σημαντικό. Επειδή έβαλα bitter (70% κακάο) και λευκή σοκολάτα μέσα, μείωσα τη ζάχαρη στα 250g και θα άντεχα και 50g λιγότερα πολύ άνετα, επομένως ανάλογα με τη σοκολάτα που θα βάλεις, πρόσεξε τη ζάχαρη για να μη λιγωθείτε. Επίσης προσοχή στο κακάο, θέλουμε πικρό κακάο, το κλασικό δηλαδή. Τώρα για το ψήσιμο... Ζύγισα κάθε cookie στα 55g πριν του βάλω τα κομμάτια της σοκολάτας και η ποσότητα της ζύμης μού έβγαλε 15 κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα αν και μπορείς και στις αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα του φούρνου. Κάτω δεν έβαλα αλουμινόχαρτο όπως προτείνεται, αλλά αντικολλητικό χαρτί. Δεν απλώνουν πολύ, επομένως δε χρειάζονται ιδιαίτερα μεγάλες αποστάσεις ανάμεσά τους, άσε όμως ένα κενό μην γίνουν όλα ένα. Τελευταίο και πιο σημαντικό, μην τα ψήσεις πολύ γιατί θα χάσουν τη χάρη τους. 9-10 λετπά είναι μια χαρά. Όταν βγουν από το φούρνο θέλουν λίγη ώρα να σταθούν πριν μεταφερθούν από το ταψί και καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια σπάτουλα για να τα πάρεις. Καλή επιτυχία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Συμβουλή για να μην κολλάει η πίτσα στο ταψί; Έβαλα λαδάκι αλλά και πάλι κόλλησε λίγο. τι ταψι ειναι? αν δεν μπορεις να παρεις αλλο, βαλε λαδοκολλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Είναι το μεγάλο ταψί που έχει η κουζίνα (δεν είναι αντικολλητικό..). Οκ, λαδόκολλα next time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 επισης για την πιτσα βοηθαει πολυ κ το σιμιγλαδι.Πασπαλισε μια ψιλη στρωση το ταψι σου,θα βοηθησει και στην κρουστα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Οπ! Ωραίο tip κι αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Είναι το μεγάλο ταψί που έχει η κουζίνα (δεν είναι αντικολλητικό..). Οκ, λαδόκολλα next time. Λαδοκολα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και εχω αυτο κανω και βγαινει μια χαρα η πιτσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lewnidas_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το χρόνο μου τον σκοτώνω γιατί αποφεύγω τις εργασίες μου λέω, οπότε χαρά μου Τη συνταγή θα τη βρεις εδώ αναλυτικά. Είναι πραγματικά πολύ εύκολα να τα φτιάξεις μόνο που θέλει προσοχή σε κάποια σημεία. Ως προς τα υλικά: βούτυρο και αυγό σε θερμοκρασία δωματίου, σημαντικό. Επειδή έβαλα bitter (70% κακάο) και λευκή σοκολάτα μέσα, μείωσα τη ζάχαρη στα 250g και θα άντεχα και 50g λιγότερα πολύ άνετα, επομένως ανάλογα με τη σοκολάτα που θα βάλεις, πρόσεξε τη ζάχαρη για να μη λιγωθείτε. Επίσης προσοχή στο κακάο, θέλουμε πικρό κακάο, το κλασικό δηλαδή. Τώρα για το ψήσιμο... Ζύγισα κάθε cookie στα 55g πριν του βάλω τα κομμάτια της σοκολάτας και η ποσότητα της ζύμης μού έβγαλε 15 κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα αν και μπορείς και στις αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα του φούρνου. Κάτω δεν έβαλα αλουμινόχαρτο όπως προτείνεται, αλλά αντικολλητικό χαρτί. Δεν απλώνουν πολύ, επομένως δε χρειάζονται ιδιαίτερα μεγάλες αποστάσεις ανάμεσά τους, άσε όμως ένα κενό μην γίνουν όλα ένα. Τελευταίο και πιο σημαντικό, μην τα ψήσεις πολύ γιατί θα χάσουν τη χάρη τους. 9-10 λετπά είναι μια χαρά. Όταν βγουν από το φούρνο θέλουν λίγη ώρα να σταθούν πριν μεταφερθούν από το ταψί και καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια σπάτουλα για να τα πάρεις. Καλή επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή και τις παρατηρήσεις σου. Αυτή την εβδομάδα θα τα φτιάξω με την πρώτη ευκαιρία. Καλημέρα και καλή εβδομάδα....!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Και συνεχίζουμε με αυτοσχέδια σοκολατάκια. Έφτασα σε μια φάση να θυμίζω συντριβάνι σοκολάτας έτσι όπως έγινα, αλλά τα χάρηκα γιατί είναι γλυκούλια. ^^ Είναι γεμιστά με τα υλικά που φαίνονται. Οι σταγονίτσες στην επιφάνεια σχηματίστηκαν γιατί μόλις τα είχα βγάλει από την κατάψυξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Και μας γιατί δε μας λες τι και πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ρε τοξο κουλαρε, θα γινεις διακοσια κιλα ασε που δεν λυπασε κι εμας που κανουμε διαιτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ε δε νομίζω ότι θέλει συνταγή να φτιάξει κανείς σοκολατάκια, παραείναι εύκολο. Ανακάτεψα πραλίνα φουντουκιού με αμύγδαλα και σπασμένα (με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια) oreo, τα έβαλα μισή ώρα στο ψυγείο να δέσουν λίγο και μετά έντυσα μικρά καραμελόχαρτα με σοκολάτα, έβαλα λίγο από το μίγμα μέσα και το κάλυψα με σοκολάτα. Μια ώρα στην κατάψυξη να δέσουν και βουαλά!evabb, δεν κινδυνεύω! Δεν τα τρώω εγώ τα περισσότερα από αυτά. Μοιράζονται σε φίλους! Παχαίνουν οι άλλοι, χαχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα