Toufas Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ογκομετριση = οτι χειροτερο σε συνταγες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Χαζή ερώτηση μάλλον αλλά αν θέλω να λιώσω λίγη ποσότητα σοκολάτας και βάλω ενα μικρό γυάλινο μπώλ πάνω σε μπρίκι με νερό που βράζει, υπάρχει κινδυνος να σπάσει το μπώλ; (Το νερό δεν θα ακουμπάει στο μπώλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δεν ειναι αναγκη να βραζει το νερο, αρκει να ειναι αρκετά ζεστό για να λιωσει τη σοκολάτα, ειδικά αν μιλάμε για μικρη ποσοτητα, την οποια καλο θα ειναι να έχεις κοψει σε μικρά κομματακια. Συνήθως τα γυαλινα σπανε με την εναλλαγή της θερμοκρασίας και οχι αν ερθουν σε επαφη με πολυ κρυο ή ζεστό αντικείμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 αν μαγειρεύω κοτόπουλο στο φούρνο και όταν το βγάλω μυρίζει κοτοπουλήλας (αυτή η μυρωδιά που έχουν οι ζωντανές κότες όταν βραχούν ) τι φταίει ? τι έκανα λάθος ? αν μου καεί η ομελέτα (χωρίς λάδι στο αντικολλητικό) απο κάτω και μαυρίσει δεν κάνει να την φάω? πως θα την φτιάξω χωρίς να μου καεί αν βάλω ρίγανη η πάπρικα σε γενναίες ποσότητες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Χαζή ερώτηση μάλλον αλλά αν θέλω να λιώσω λίγη ποσότητα σοκολάτας και βάλω ενα μικρό γυάλινο μπώλ πάνω σε μπρίκι με νερό που βράζει, υπάρχει κινδυνος να σπάσει το μπώλ; (Το νερό δεν θα ακουμπάει στο μπώλ) Ακόμα και να ακουμπάει, δεν σπάει με την καμία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Βρε παιδιά, μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για γνήσιο παγωτό; Ό,τι βρίσκω είναι με φυτικές κρέμες που δεν τις θέλω. Μόνο με φυτική κρέμα κάνουμε παγωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 http://www.bbc.co.uk/food/recipes/vanillaicecream_4616 καλυτερα αυτη η συνταγη, πιο ευρωπαικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Θέλει παγωτομηχανή, αλλά βρήκα αυτό που λέει τι κάνουμε όταν δεν έχουμε παγωτομηχανή. Θα δοκιμάσω (μάλλον) την τύχη μου και θα δείξει η νεκροψία! Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 το αλλαξα, ξαναδες παλι: This easy recipe for creamy vanilla ice cream doesn't require an in ice cream maker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν είχα κάνει refresh και δεν την είχα δει. Ακόμα καλύτερη, δεν έχει και τόσο πολλούς κρόκους. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 αν μαγειρεύω κοτόπουλο στο φούρνο και όταν το βγάλω μυρίζει κοτοπουλήλας (αυτή η μυρωδιά που έχουν οι ζωντανές κότες όταν βραχούν ) τι φταίει ? τι έκανα λάθος ? Έχεις ξεχάσει ν' ανάψεις το φούρνο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Έχεις ξεχάσει ν' ανάψεις το φούρνο... οχια , ψήθηκε αλλα βρωμάει κοτοπουλήλας και αν καεί βρομάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Γιατί η πατάτες που τηγανίζω δεν γίνονται τραγανές όπως στις φώτο κάτω, εγώ όταν τηγανίζω πατάτες γίνονται μαλακές και ποτισμένες μες στο λάδι. https://www.google.nl/search?q=frites&client=firefox-a&hs=mR7&rls=org.mozilla:nl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=nbioUbqdO8mF4ASL6IGwDQ&ved=0CEQQsAQ&biw=1024&bih=684#imgrc=_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μάλλον γιατί τις ρίχνεις στο τηγάνι χωρίς να είναι αρκετά καυτό το λάδι.Πρέπει να είναι μπόλικο το λάδι και καυτό (καλά όχι να τις κάψεις με την μία) έτσι ώστε με το που τις ρίχνεις να σχηματιστεί μια "κρούστα" εξωτερικά και να μην ρουφήξουν μέσα. Εγώ τις αφήνω κανα 2-3 λεπτο χωρίς να τις πειράξω και μετά για κανα 5 λεπτο τις γυρνάω συνεχώς και βγαίνουν τραγανές. Μιλάω για κανονικές πατάτες και όχι προτηγανισμένες ε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Κ' εγώ τις βάζω σε καυτό λάδι και η επιφάνεια του λαδιού αφρίζει,μήπως είναι και το είδος της πατάτας,γιατί όταν τις καθαρίζω βλέπω πως έχουν πολύ υγρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα