Toufas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 δεν εβρασε με το που το εβαλε, αλλα εχει γκαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δηλαδη πηρε κρυο νερο βρυσης το εριξε μεσα και σε ενα λεπτο εγινε... Περιεργο μου φαινεται, αλλα οταν ειναι να κανω θα το δοκιμασω ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Θες κρυο νερο γιατι ανεβαινει η θερμοκρασια και στο ρυζι παραλληλα. Επισης, http://www.youtube.com/user/GoodEatsComplete/videos?flow=grid&view=1 δειτε τα ολα, οτι βασικο εμαθα το εμαθα απο αυτον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οντως το γκαζι κανει μεγαλη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 http://imgur.com/a/QZ34q#0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 http://alldayidreamaboutfood.com/2013/02/brownie-cheesecake-low-carb-and-gluten-free.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Υπάρχει κάτι που να μπορω να φτιάξω στον φούρνο με φέτα, μέλι και ρίγανη; Ντομάτα δεν έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Τυλιξτο σε κανα φυλλο κρουστας(2 φύλλα και πάνω) και τηγανησε το.. αραιωσε μετα λιγο το μέλι ή οχι και πουδραρε το με ρίγανη.Φούρνο έτσι, μόνα τους ...edit ώπα μαλακία μου. Γέμιση σε κάνα πουλερικό. Ειδαλλως σε κάνα φιλέτο στηθος(γεμιση) .. αλλιώς κάνε μια ζύμη και βάλε μέσα την φέτα μαζι με καμια πιπερια, κανα μανιταρακι, ο,τι εχεις και μπορείς να βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Κανα βιντεάκι για ριζότο με μανιτάρια παίζει? Πάνω κάτω ξέρω πως πάει η φάση αλλα θέλω να το δω και μια για σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ρε παιδες αυτο 6 tablespoons unsalted butter, melted πως μεταφραζεται σε γραμμαρια? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αυτό το site το βγάζει στα 90 γραμμάρια. Και μια μεζούρα tablespoon που έχω, 15ml είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα