Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θες κρυο νερο γιατι ανεβαινει η θερμοκρασια και στο ρυζι παραλληλα.

 

 

 

Επισης, http://www.youtube.com/user/GoodEatsComplete/videos?flow=grid&view=1 δειτε τα ολα, οτι βασικο εμαθα το εμαθα απο αυτον.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τυλιξτο σε κανα φυλλο κρουστας(2 φύλλα και πάνω) και τηγανησε το.. αραιωσε μετα λιγο το μέλι ή οχι και πουδραρε το με ρίγανη.

Φούρνο έτσι, μόνα τους ...

edit ώπα μαλακία μου. Γέμιση σε κάνα πουλερικό. Ειδαλλως σε κάνα φιλέτο στηθος(γεμιση) .. αλλιώς κάνε μια ζύμη και βάλε μέσα την φέτα μαζι με καμια πιπερια, κανα μανιταρακι, ο,τι εχεις και μπορείς να βαλεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...