leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 δεν πειράζει ανιψιέ, ελπίζω να ξεμπέρδεψες με επιτυχία. Βρες αν δε βαριέ, αρκεί να μην έχει στα υλικά τον πατέρα μου και την μάνα μου. Δεν ξέρω βέβαια αν και πότε θα ξαναβρώ γουρουνίσιο συκώτι. Διάβασα ότι έχει και πάρα πολύ σίδηρο, λίγο λιγότερο από το φουαγκρά και σχεδόν διπλάσιο από το μοσχαρίσιο, και έχω και αναιμικιά γυναίκα και πρέπει να την ταΐζω καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 βαλε σε ενα μιξερ, 4-5 κουταλιες αλευρι, αλατι πιπερι και 3-4 φυλα φασκομηλο που εχεις ψιλοκοψει πρωτα, και το δουλευεις να γινει ενα πρασινωπό αλευρι. Βγαλε την μεμβρανη απο το συκωτι και κοψτο σε φετες 1cm, και βαλτο στο αλευρι και τηγανισε το σε πολυ δυνατη φωτια για 1μιση λεπτο περιπου απο καθε μερια, και ψησε φετες ψωμιου και βαλτο πανω και δωσε στον πεθερο σου να σου δωσει το τσιπουρο που μου εχεις ταξει μετα μπορεις να δοκιμασεις αυτο: http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/recipes/pigs-liver-with-peas-and-leeks-7848528.html αν θες πολυ πιο κλασικα πραγματα, μπορεις να κανεις και κατι σαν σαλαμι, αλλα θελει κανα μηνα περιπου να "ψηθει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 να δώσω στον πεθερό μου να μου δώσει το τσίπουρο που σου έχω τάξει; ΓΔΦ, δεν καταλαβαίνω ντιπ. Το τσίπουρο είπες θα έρθεις να το πάρεις μόνος σου το καλοκαίρι στο τροχόσπιτο. Να ψήσουμε και κάνα καλκάνι, καμιά σκορπιομάνα, κάνα καπόνι. Ο πεθερός πάντως δεν έρχεται πλέον στο σπίτι, έχουμε σφαχτεί, προχτέ είχαν να πάνε κάπου με την κόρη του και ήρθε να την πάρει και χτύπησε το κουδούνι να κατέβει, ούτε πάνω δεν ανέβηκε Αυτό με τα μπιζέλια δεν με ψήνει. Το πρώτο θα κάνω. Για πες για το σαλάμι. Ας θέλει και 2 μήνες, δεν βιάζομαι. Κρατάει μετά; Γίνεται και με άλλα σωθικά, κοτίσια πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 μισο κιλο αλατι, μισο κιλο ζαχαρη και αρκετο μαυρο πιπερι (οχι πολυ!) τα ανακατευεις, και βαζεις σε ενα καθαρο (γυαλινο, πορσελανη) μπολ ενα στρωμα απο αυτο το μειγμα, τριβεις το συκωτι με το μειγμα να παει παντου, και βαζεις το σηκωτι στην στρωση που εκανες. Θαβεις το συκωτι με το υπολοιπο μειγμα, και καλυπτεις το μπολ καλα με μεμβρανη (καλα, οχι απο πανω μονο) και το βαζεις για 2 βδομαδες στο ψυγειο (βλεπεις μεχρι τοτε εχει φυγει το αλατι και η ζαχαρη, και βαζεις και αλλο) Μετα απο 2 βδομαδες το συκωτι θα εχει γινει πιο σκληρο, αλλα οχι πετρα, το ξεπλενεις καλα και το στεγνωνεις με μια καθαρη πετσετα, βαζεις παλι πιπερι και το τυλιγεις με μια πετσετα και το δενεις με σπαγκο, Το κρεμας σε ενα κρυο ξερο μερος που αεριζεται για τουλαχιστον 3 βδομαδες Αυτο μπορεις να το κανεις με σαλατα, απλα θελει να το ζεστανεις για λιγα δευτερολεπτα σε ενα τηγανι με λιγο λαδι και να το σβησεις με κανα καλο ξυδι και μετα το βαζεις στην σαλατα (θα εβαζα κανα ραπανακι μεσα σε λεπτες φετες, για αντιθεση) για κοτισια, το μονο που ξερω ειναι σε πατε τα οποια ειναι αψογα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Νομίζω το έχουμε ξαναπεί αλλά δεν μπορώ να το βρω. Ζύμη πίτσας (λεπτή και τραγανή πάντα, οι υπόλοιπες είναι για ...ψωμί)? Εγώ μέχρι τώρα κάνω το εξής: Αλεύρι σκληρό Νωπή μαγιά Χλιαρό νερό Λίγο αλάτι Λίγη ζάχαρη 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κουταλιά ξύδι Ζύμωμα, μισή ώρα να φουσκώσει (αν την αφήσω φουσκώνει κι άλλο αλλά δεν το θέλω) και άνοιγμα σε λεπτή ζύμη 2-3mm Υπάρχει κάτι άλλο πιο original ή "ψαγμένο"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Θελω μοσχαρισιο κιμά με οσο το δυνατόν λιγότερο λίπος, τι μέρος ζητάω; Μπουτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ban him. Τσάκω ένα ρηπόρτ να μάθεις να ζητάς χωρίς λίπος. Μετά η γιόγκα και οι πιλάτες θα σε κάνουν γκέη. Τουφ, για πόσο συκώτι όλο αυτό; Επίσης, αφού το φκιάσεις, μετά πώς το συντηρείς, ψυγείο; Πόσο καιρό; Ναι, βλάκας. Για όσο συκώτι χωράει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πρεπει να χασω λιπος στην κοιλια, ξερεις εσυ. Αλλα νταξει το δεχομαι το ρηπορτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Θελω μοσχαρισιο κιμά με οσο το δυνατόν λιγότερο λίπος, τι μέρος ζητάω; Μπουτι; Θα έλεγα ελιά. Αντιγραφή από vita.gr Μοσχαρίσιος Από μοσχάρι μέχρι 25-30 μηνών. Ποιο κομμάτι; Κατάλληλα κομμάτια για κιμά είναι το καπάκι και η λάπα, αλλά και η σπάλα και η ελιά, αν έχουν καθαριστεί καλά. Για κιμά με μέτριο λίπος μπορείτε να επιλέξετε κιλότο ή στρογγυλό, ενώ για άπαχο κιμά ζητήστε τρανς, ουρά ή νουά. μπας και κλείνεις τα 30; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πριν 1 μηνα περιπου. Καπάκι, λάπα δεν εχω ιδεα τι ειναι, ελπιζω να ξέρει ο χασάπης. Τα αλλα τα ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Θελω μοσχαρισιο κιμά με οσο το δυνατόν λιγότερο λίπος, τι μέρος ζητάω; Μπουτι; Πρεπει να χασω λιπος στην κοιλια, ξερεις εσυ. Αλλα νταξει το δεχομαι το ρηπορτ. Κοψε τους υδατανθρακες, μιας και αυτοι κανουν το σωμα σου να αποθηκευει λιπος. Το λιπος ειναι τρομερη πηγη αργης ενεργειας, και σε κραταει χορτατο κατα την διαρκεια της μερας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 ατιμο πραμα οι υδατανθρακες οντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Κοψε τους υδατανθρακες, μιας και αυτοι κανουν το σωμα σου να αποθηκευει λιπος. Το λιπος ειναι τρομερη πηγη αργης ενεργειας, και σε κραταει χορτατο κατα την διαρκεια της μερας. Ναι οκ αυτα τα εχω βρει αλλα προτιμώ να εχει 20% λιπος ο κιμας παρά 30-40%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Τι θες να φτιαξεις? Δεν ειναι ο ιδιος κιμας για μπιφτεκια και αυτος για μακαρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Τι θες να φτιαξεις? Δεν ειναι ο ιδιος κιμας για μπιφτεκια και αυτος για μακαρονια elaborate please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα