Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ιδού η συνταγή, ιδού και το αποτέλεσμα της τσουρεκοπλασίας (lol). Όνειρο ήταν! Site: http://beta.antenna.gr/oreocookieng/recipie?aid=303394">Τσουρέκι με όρεο και σοκολάτα γάλακτος Να πω ότι η αγαπητή κατά τα άλλα Αργυρώ, κόντεψε να με κάνει να κάψω το τσουρέκι μου με το χρόνο που δίνει. Στο μισάωρο το έβγαλα και το αυγό είχε παραψηθεί στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να μοιάζει καμένο, δεν είναι. Επίσης βάζει πολύ μπισκότο και πολλή σοκολάτα, εμένα μου πήρε λιγότερο. Έμεινε εξαιρετικά αφράτο τρεις ημέρες. Την τέταρτη είχε αρχίσει να σκληραίνει κάπως, αλλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω πώς θα ήταν την πέμπτη. Επίσης έγινε τεράστιο και φούσκωσε τρελά παρόλο που η Μπαρμπαρίγου λέει ότι δε φουσκώνουν πολύ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίο Όταν λέει μια συσκαυασία Oreo, πόσα δηλαδή; Υπάρχουν τουλάχιστον 4 διαφορετικές συσκευασίες, από 6 εώς σχεδόν 20 μπισκότα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 2 γρηγορες ερωτησεις: 1) ψήσιμο μπριζολας απο καταψυξη: Ξεπαγωμα? καρυκευματα? Μη μου πειτε να την εχω κανει αποψυξη ή μαρινάρει απο προηγούμενο βράδυ. Μιλαμε για emergency καταστασεις! 2) Χταποδι σε γκριλιερα αεριου πως ψήνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 2 γρηγορες ερωτησεις: 1) ψήσιμο μπριζολας απο καταψυξη: Ξεπαγωμα? καρυκευματα? Μη μου πειτε να την εχω κανει αποψυξη ή μαρινάρει απο προηγούμενο βράδυ. Μιλαμε για emergency καταστασεις! 2) Χταποδι σε γκριλιερα αεριου πως ψήνεται? 1) Αν την έχεις μέσα σε σακουλάκι γέμισε ενα βαθύ πιάτο με καυτό νερό και ασε το σακουλάκι εκεί μέσα.Αλλιώς βάλτην σ ενα σακουλάκι για τρόφιμα.Σε 5-10' θα είσαι ξεπαγωμένος. Καρυκεύματα? πιπέρι...αλάτι..ρίγανη.. και στο τέλος λεμόνι!! 2)δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 1) Αλατι και ριγανη στην αρχη δε στεγνωνουν και πικριζουν αντιστοιχα το κρεας? Μηπως καλυτερα στο τελος μετα το ψήσιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Αλάτι να σου πω την αλήθεια το ρίχνω στο τέλος.Κατά την διάρκεια του ψησίματος ρίχνω λαδολέμονο με ρίγανη μέσα και με πινέλο ή με κομμένο λεμόνι τις αλείφω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Καυτο νερο για ξεπαγωμα? Ποτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίο Όταν λέει μια συσκαυασία Oreo, πόσα δηλαδή; Υπάρχουν τουλάχιστον 4 διαφορετικές συσκευασίες, από 6 εώς σχεδόν 20 μπισκότα. Εμφανισιακά δεν έλεγε πολλά, δεν ήξερα και να το πλάσω καλά και έγινε λίγο άκομψο. Η γεύση και η υφή απερίγραπτες όμως. Την κανονική - μεγάλη συσκευασία των δώδεκα εννοεί (εικάζω) με τα κλασικά oreo. Αυτήν έβαλα προσωπικά, αλλά όπως είπα μου περίσσεψε γέμιση και στόλισα ένα κέικ. Δεν πάνε χαμένα αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ποιημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ρε λυπησου με. ειναι μεγαλο φαουλ τα fish n chips btw ημουν το σαββατο ολλανδια και ετρωγα ολλανδικη βαφλα που ειναι λεπτη με μελι μεσα. καρεμελωσαν τα σωθηκα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 καραμελα οχι μελι ρε κιτσο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 σωστος, μελι μου ειπαν αλλα οντως δεν μου εκανε καθολου για μελι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 πήγα να πάρω χοιρινό, να κάνω με αγκινάρες και αυγολέμονο. Ο φούστης ο χασάμης μου (πάντα έτσι με κάνει) με φόρτωσε μια γουρουνοκεφαλή και κάνα κιλό συκώτι γουρουνίσιο, και μια καρδιά, επίσης γουρουνίσια. Την κεφάλα θα την χώσω στην γάστρα το απόγιομα, να γίνει ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα για όλη την οικογένεια. Το συκώτι και η καρδιά τηγανιτά με κάναν πουρέ (αλά Τουφ) τι λένε; Δεν έχω ξαναφάει γουρουνίσιο συκώτι, συγκρίνεται με το μοσχαρίσιο; Γουρουνίσια καρδιά, τι ωραίο που ακούγεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 άκρα του τάφου σιωπή ακούστηκε στον τάφο... Λοιπόν, έκανα τούτη δω την συνταγή, στο περίπου, και έγινε γαμάτη. Μαζί και την καρδιά, η οποία έγινε ακόμα πιο γαμάτη. Άδικα πίστευα ότι δεν έχουν καρδιά, έχουν και μάλιστα πεντανόστιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 ελα ρε θειο, sorry που δεν απαντησα, ειχα μπλεξιματα! θες να σου βρω για την αλλη φορα συνταγη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα