Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Νέο νήμα μαγειρικής. Συνταγές, απορίες, συμβουλές αλλά και το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, όλα είναι καλοδεχούμενα εδώ. Για τη διευκόλυνση όλων μας και για να μπορέσει το νήμα να παραμείνει χρήσιμο σε βάθος χρόνου, οι συνταγές που προτείνονται θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στην αρχή του νήματος, καθώς θα προχωρά η συζήτηση και η έκτασή του θα μεγαλώνει. Θερμή παράκληση, το νήμα να παραμείνει επικεντρωμένο στη μαγειρική, ώστε να διατηρηθεί η πρακτική χρησιμότητά του. Καλή αρχή. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ωραία, λοιπόν θέλω προτάσεις για καλα μαχαίρια (Τι μάρκα, απο πού; ) που φιλετάρεις ψάρια, καθώς και link που να επεξηγεί τέλεια πως να το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 πω πω, άργησα να το δω γαμώτο... το λοιπόν, αν κανένας έχει εμπειρία περί κοκορετσίου, tips and tricks για το στήσιμο, το ψήσιμο και οτιδήποτε, έχει 1 ώρα και 40 περίπου λεπτά να μου τα πει. Μετά κλείνω το πισι και φεύγω για το χωριό, όπου αύριο θα να φκιάσω και να ψήσω κοκορετσούμπα για πρώτη μου φορά. Θα παραθέσω πιξ την Τετάρτη. Ευχαριστώωωω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Νέο νήμα μαγειρικής. Συνταγές, απορίες, συμβουλές αλλά και το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, όλα είναι καλοδεχούμενα εδώ. Είσαι ριψοκίνδυνος εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 πω πω, άργησα να το δω γαμώτο... το λοιπόν, αν κανένας έχει εμπειρία περί κοκορετσίου, tips and tricks για το στήσιμο, το ψήσιμο και οτιδήποτε, έχει 1 ώρα και 40 περίπου λεπτά να μου τα πει. Μετά κλείνω το πισι και φεύγω για το χωριό, όπου αύριο θα να φκιάσω και να ψήσω κοκορετσούμπα για πρώτη μου φορά. Θα παραθέσω πιξ την Τετάρτη. Ευχαριστώωωω. Οταν το σουβλιζεις στις ακρες να βαζεις τις καρδιες,γιατι ειναι ποιο σκληρες και θα το δεσουν. Χωρισε την συκωταρια σε 3 μερη:συκωτια,πνευμονες,λιποι.Ετσι θα κανεις κυκλο με το χερι και καθε φορα θα παιρνεις απο ενα.Βοηθαει πολυ και γινεται γρηγορα. Οσο ποιο πολλα εντερα τοσο καλυτερα. Καλο πλυσιμο. Παντα μια μερα πριν το σουβλισμα,ωστε να το αφησεις ενα βραδυ να στραγγιξει. Αμα εχεις δυνατη φωτια,τυλιξε το με αλλομινοχαρτο στη αρχη,ωστε να σιγο-βρασει στα ζουμια του και μην αρπαξει. Το τυλιγμα ειναι λιγο περιεργο,αλλα οχι τιποτα ακατορθωτο. Ελπιζω να βοηθησα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ωραία, λοιπόν θέλω προτάσεις για καλα μαχαίρια (Τι μάρκα, απο πού; ) που φιλετάρεις ψάρια, καθώς και link που να επεξηγεί τέλεια πως να το κάνω; Πως διαλεγεις μαχαρια: http://www.youtube.com/watch?v=D9Qzz8R_J1c http://www.youtube.com/watch?v=YT2EHRqcO2U http://www.youtube.com/watch?v=pKgGlpe45T0 Ποσα θες να χαλασεις? Για τα πιο λιγα χρηματα με καλη αποδοση: fibrox victorinox. http://coozina.gr/store/product.php?productid=536 Αλλα δες τα videakia πιο πανω, ενα καλο μαχαιρι που δεν το προσεχεις σωστα δεν κανει τιποτα. Για το πως να φιλεταρεις: http://www.youtube.com/watch?v=YNPQqvxzpB4 http://www.youtube.com/watch?v=9WKWVCIHhuA http://www.youtube.com/watch?v=90aFJW6Onzw Οσα και να δεις, αν δεν κανεις practice δεν θα καταφερεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Πως διαλεγεις μαχαρια: http://www.youtube.c...h?v=D9Qzz8R_J1c http://www.youtube.c...h?v=YT2EHRqcO2U http://www.youtube.c...h?v=pKgGlpe45T0 Ποσα θες να χαλασεις? Για τα πιο λιγα χρηματα με καλη αποδοση: fibrox victorinox. http://coozina.gr/st...p?productid=536 Αλλα δες τα videakia πιο πανω, ενα καλο μαχαιρι που δεν το προσεχεις σωστα δεν κανει τιποτα. Για το πως να φιλεταρεις: http://www.youtube.c...h?v=YNPQqvxzpB4 http://www.youtube.c...h?v=9WKWVCIHhuA http://www.youtube.c...h?v=90aFJW6Onzw Οσα και να δεις, αν δεν κανεις practice δεν θα καταφερεις τιποτα. Χρήματα δίνω μέχρι και 30€ άμα είναι να κάνω καλύτερα την δουλειά μου. Αν όχι παραπάνω δεν πάει το budget. Καλα εννοείται οτι η πρακτική είναι το όλο θέμα. Θα αρχίσω με φτηνά βάρια και μόλις πάρω το κολάι θα πιάσω και τα πιο ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Παρε αυτο που σου εβαλα και αυτο: http://coozina.gr/store/product.php?productid=3937&cat=86&page=1 35 και αυτα τα 2 για τις καθημερινες δουλειες αν εχεις παραπανω χρηματα http://coozina.gr/store/product.php?productid=513&cat=87&page=1 http://coozina.gr/store/product.php?productid=511&cat=87&page=1 43.20 τελικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Πρότεινέ του κανένα Saji ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Καλα δεν υπηρχε ενα αλλο που ολο μαλωναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 καλησπερα εχω ψηθει αρκετα τα φτιαξω μπολακια παρμεζανας http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/vash-parmezanas-gia-thn-salata-soy.1755259.html και θελω να βαλω μεσα τους σαλατα του καισαρα. ποια ειναι η αυθεντικη σαλατα του καισαρα; καμια συνταγη παιζει; στο ιντερνετ υπαρχουν δεκαδες συνταγες αλλα δεν ξερω ποια ειναι η αυθεντικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μια γαμάτη που ειχα δει την ειχε κανει ο Τζ. Ολιβερ, δεν έχω λινκ αλλά σιγουρα θα τη βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Caesar_salad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 thanks touf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μια γαμάτη που ειχα δει την ειχε κανει ο Τζ. Ολιβερ, δεν έχω λινκ αλλά σιγουρα θα τη βρεις. Ο Oliver συνήθως κάνει παραλλαγές, όχι τις απολύτως "κλασικές" συνταγές. Προχθές, λ.χ., που τον είδα το Food Escape στη Βενετία, η μινεστρόνε που ετοίμασε (εξαιρετική φαινόταν) δεν ήταν η "κλασική" συνταγή και το είπε και ο ίδιος. Το ίδιο και το tiramisu (παρεμπιπτόντως, είδα ένα εξαιρετικό tiramisu σε μια εκπομπή που δε θα το φανταζόμουν ποτέ, στο Galileo του Αnt1). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα