Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δε καταλαβαινω τι εννοεις.. Ισως δε το πιανω.
Εγω απλα ειπα κατι που ξερω. Εκτος αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.

AC Valhalla (6700K @ 4.0GHz, Asus TUF RTX 3090)

1080p - μεγάλο bottleneck με την GPU να είναι σε 82% max load

acv-fhd.png.e599ee4d9c5191e6f0a23087e423d44d.png

1440p κάπως καλύτερα, το bottleneck ζει και βασιλεύει

acv-qhd.png.586b2f3047663b92d1b502f8ad473904.png

2160p - καλά είμαστε;

acv-4k.png.9bb276ee325df092d3755bca3ff99021.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, τα φώτα σας pls.

Για το PC της αδερφής μου, σκέφτομαι αυτήν εδώ την καρτούλα.

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3070EAGLE-8GD#kf

Τώρα έχω βάλει πάνω μια 1050 Ti, το τροφοδοτικό είναι 650W, θα παίζει κυρίως παιχνίδια car racing και το monitor είναι 4k-60Hz.

Αρκεί αυτή η κάρτα, για τέτοιου είδους παιχνίδια, σε αυτό το monitor, με όλα τα settings στο max/ultra?

Παίζει ρόλο το game δηλ ή μόνο το monitor, άρα θέλουμε 3080 επειδή είναι 4k? 🤨

Επεξ/σία από teller
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το auto-notify απο την EVGA αναφέρει πως η αποστολή θα γίνει από Taiwan. Υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία έκπληξη με το τελωνείο;

Επεξ/σία από Dr.Tesla
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, teller είπε

Παίδες, τα φώτα σας pls.

Τώρα έχω βάλει πάνω μια 1050 Ti, το τροφοδοτικό είναι 650W, θα παίζει κυρίως παιχνίδια car racing και το monitor είναι 4k-60Hz.

Αρκεί αυτή η κάρτα, για τέτοιου είδους παιχνίδια, σε αυτό το monitor, με όλα τα settings στο max/ultra?

τι επεξεργαστη εχει το pc της αδερφής σου ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Το auto-notify απο την EVGA αναφέρει πως η αποστολή θα γίνει από Taiwan. Υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία έκπληξη με το τελωνείο;

γράφει πως όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Πιθανόν να θέλει εκτελωνισμό (βασικά σίγουρα κι το κόβω μόλις βλέπει κινες ο τελωνειακός κάτι παθαινει) . Εμενα μπλόκαρε τελωνείο. Δεν πληρώνεις  δασμούς αλλά θέλει χαρτιά για eori και αποδεικτικό συναλλαγής για να δούνε ότι πλερώσες τους φόρους (24%). Εκτός αν έχεις eori οπότε θα εκτελωνίσεις πιο γρηγορα. 3  μέρες να έρθει και καμιά 10 άρια μέρες να τους στείλεις τα χαρτιά για να εκδοθεί ο eori. Μια υπεύθυνη δήλωση και μια αίτηση για eori. Με γνήσια υπογραφής. Μην μπλέξεις με ΚΕΠ, η υπεύθυνη δήλωση γίνεται online τώρα πια και στέλνεις τα pdf στη DHL. 

Επεξ/σία από Agen2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, teller είπε

Παίδες, τα φώτα σας pls.

Μπορώ να γίνω αδερφή σου; 😛 Kappa Pride Png (95+ Images In Collectio #573503 - PNG Images - PNGio

Επεξ/σία από pogchamp
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

γράφει πως όχι

Όχι δεν πληρώνεις δασμούς εισαγωγής και φόρους , εκτελωνισμός το πιθανότερο θα γίνει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Agen2004 είπε

Όχι δεν πληρώνεις δασμούς εισαγωγής και φόρους , εκτελωνισμός το πιθανότερο θα γίνει. 

πρακτικά, δεν πληρώνεις παραπάνω, απλά θέλει λίγο διαδικασία σωστά?

Δημοσ.

εξαρτάται από που έρχεται το τιμολόγιο/χρέωση

Αν η EVGA τιμολογεί από ΕΥΡΩΠΗ τότε δεν θέλει τελωνείο ακόμη και αν το στέλνει από τον Αρη.

Οπότε για να είσαστε σίγουροι , ρωτήστε την EVGA απο ποια χώρα θα εκδόσει την απόδειξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...