Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Για να μιλησω ξεκαθαρα για Ampere δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο.. Η TUF μου ειχε εξαιρετικο pcb και ειναι τρανη αποδειξη οτι μια καρτα με χαμηλα αναλογικα με καλυτερα μοντελα εργοστασιακα ρολογια μπορει να μπουσταρει και φτασει και 2100 σε ρολογια.Την ειχα και διαπιστωσα απο πρωτο χερι τι μπορει να προσφερει μια ποιοτικη λυση.. Δεν ηταν λοιπον 20-30MHz η φαση αλλα τουλαχιστον 100-150MHz.. Και απο τα μοντελα που εχω δει μονο η Zotac απο οτι διαβαζω δεν μπορει να εχει ενα boost της προκοπης και πανω απο 1900 ακομη.. Ποσο μαλλον να κρατησει αξιολογα ρολογια.. Αν λοιπον εγω επαιζα σε avg κοντα στα 2000 (up or down) και η zotac παιζει avg κοντα στα 1800 ειναι μια σημαντικη διαφορα που αναλογα το game την αναλυση και τις ρυθμισεις θα παιξει τον ρολο του.. Και μιλαμε για ενα μοντελο που δεν ειναι το κορυφαιο της Asus ετσι; 

Και το σκεπτικο μου ηταν. Οκ να παρεις την πιο φθηνη σε 3080 ή 3070 να το καταλαβω.. Εκει θελεις πολυ περισσοτερο το vfm.. Λες ενταξει μωρε ας γλυτωσω και 100 ευρω 3070 ή 3080 εχω αλλωστε. Οταν ομως περνεις μια καρτα απο το πανω ραφι που σημαινει οτι τα ακουμπας ξεροντας μαλιστα οτι δεν εχει και καμια τεραστια διαφορα σε αποδοση απο την 3080 και πας και περνεις το βασικοτερο των μοντελων τοτε προσωπικα και το τονιζω προσωπικα δικη μου αποψη ειναι αυτη και την κατεθεσα δεν γενικευω, δεν το θεωρω σωστο. Δεν ειπα να παρεις την καλυτερη αλλα τουλαχιστον παρε μια που δεν θα κοβει τα ποδια στην 3090 ειδικα με τα power requirements και το πως συμπεριφερεται οσο ρευμα της δινεις.. 

μιλούσα για τις 3080 για να είμαι πιο συγκεκριμένος. Καλά για 3070 και κάτω, δεν σχολιάζω, μιλάμε για 1% διαφορές ανάμεσα σε zotac dual και msi gaming trio για διαφορές 200 ευρώ.

Κρατάει όμως η tuf 2100 game clocks? Το μεγαλύτερο που έχω δει στο στοκ operation είναι της msi gaming trio που φτάνει μέχρι 2070 αλλά πέφτει στια 1980 μετά από 5 λεπτά.

διαφορές στις 2 3070 παρακάτω. (φυσικά η msi είναι αθόρυβη σε σχέση με την zotac που έχει παρόμοια thermals/ακουστική με την FE)

Spoiler

zotac 3070 

GPU Clock, Voltage Temperature, Fan Speed over Time

gaming x 3070 GPU Clock, Voltage Temperature, Fan Speed over Time

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Like 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

μιλούσα για τις 3080 για να είμαι πιο συγκεκριμένος. Καλά για 3070 και κάτω, δεν σχολιάζω, μιλάμε για 1% διαφορές ανάμεσα σε zotac dual και msi gaming trio για διαφορές 200 ευρώ.

Κρατάει όμως η tuf 2100 game clocks? Το μεγαλύτερο που έχω δει στο στοκ operation είναι της msi gaming trio που φτάνει μέχρι 2070 αλλά πέφτει στια 1980 μετά από 5 λεπτά.

Οχι φυσικα αυτο ελειπε να κρατουσε 2100 ακομη και σε καποια games..Avg αυτο γραφω κρατουσε εκει κοντα στα 2000 λιγο πανω λιγο κατω αναλογα το παιχνιδι φυσικα.. Το βλεπω γενικοτερα σαν more balanced approach εγω και οχι μονο απο επιδοσεις οταν αγοραζω μια GPU..  Ειναι κριμα ομως να σκας 1500 ευρω και πανω και να κοβεις τα ποδια απο μια τετοια καρτα.. Εκει αλλωστε αφου εχεις επενδυσει λεφτα εισαι enthusiast καντο σωστα αφου το κανεις.. Η πιο σωστα τελοσπαντων.. ;)

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε.

Zotac 3070 twin edge.

K η καινούρια zotac 3090 trinity.

Μόλιςτην έβαλα πάνω...

https://imghub.io/i/xf8Jd
https://imghub.io/i/xfVn5

Δοκιμές κ εντυπώσεις σε λίγο...

Έτρεξα ένα supeposition με extreme 1080 settings.

12334 score32-60c temps με custom curve fan.

Ρολόγια στο περίπου όσο έβλεπα 1800-1900.

Δεν είναι παραπάνω όσο κοιτούσα...Οποιος ξέρει ας μου πει πως θα φαίνεται η φωτογραφία από το λινκ κατευθείαν εδώ.

Επεξ/σία από isaias1983
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, isaias1983 είπε

Ηρθε.

Zotac 3070 twin edge.

K η καινούρια zotac 3090 trinity.

Μόλιςτην έβαλα πάνω...

https://imghub.io/i/xf8Jd
https://imghub.io/i/xfVn5

Δοκιμές κ εντυπώσεις σε λίγο...

Έτρεξα ένα supeposition με extreme 1080 settings.

12334 score32-60c temps με custom curve fan.

Ρολόγια στο περίπου όσο έβλεπα 1800-1900.

Δεν είναι παραπάνω όσο κοιτούσα...Οποιος ξέρει ας μου πει πως θα φαίνεται η φωτογραφία από το λινκ κατευθείαν εδώ.

12κ~ έχω δει σε reviews για την συγκεκριμένη σε στοκ curve με 67 βαθμούς.

Δημοσ.

Καλά τιμή €400 δεν υπάρχει, πιο πολύ σαν τα αστεία flash sale κινεζομάγαζου είναι και με μειωμένο φπα. Αν όντως παίξει 25% κάτω απο 3070 και βρούμε καμία με €485/490 τυχεροί θα είμαστε. Εν αναμονή.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...