Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο σε video της βλέπουμε αυτές τις κάρτες.

Oι νέες nvidia αλλά και AMD κάρτες γραφικών είναι ο ορισμός του Vaporware.  

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κρατηθειτε! Μην πάρετε ακόμη.σε λιγότερο από δύο χρόνια θα βγει η σειρά 4000 που θα ναι  πιο φθηνή και πιο δυνατή!!

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Παιδιά κρατηθειτε! Μην πάρετε ακόμη.σε λιγότερο από δύο χρόνια θα βγει η σειρά 4000 που θα ναι  πιο φθηνή και πιο δυνατή!!

2prqs7.jpg

• Like 1
Δημοσ.

χμ .. μετά από 7 λεπτά stress test (msi kombustor), μου δίνει 75αρι κολλημένο ...

στα reviews ελεγαν 75-76 full load και 65 με low temp bios ...

αν εβαζα 2 φανακια να ριχνουν στην gpu θα κερδιζα 2-3 C ?

(εχω lian li lancool 2 mesh , στο οποίο έχω βαλει 6 120αρια αλλά βάζει ακόμα 2)

wx1.jpg

wx2.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι 75. Άλλωστε το kombustor είναι power virus. Το θέμα είναι πόσο πάει στα παιχνίδια..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μια χαρά είναι οι 75. Άλλωστε το kombustor είναι power virus. Το θέμα είναι πόσο πάει στα παιχνίδια..

ευτυχως δεν παιζω ! για 3d render κτλ  την αγορασα !

4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Απο ενα slot τις εκαναν δυο τωρα τρια και σχεδον 4

ειναι ελαφρώς πιο λεπτη απ οτι φαινεται ... απλα εχω βαλει και το στηριγμα που ειχε στο κουτι...

(2 θεσεις μου εχει πιασει από πίσω )

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lef80 είπε

ευτυχως δεν παιζω ! για 3d render κτλ  την αγορασα !

ειναι ελαφρώς πιο λεπτη απ οτι φαινεται ... απλα εχω βαλει και το στηριγμα που ειχε στο κουτι...

(2 θεσεις μου εχει πιασει από πίσω )

Αυτο το ξεχωριστο κομματι σαν γωνια βαση ειναι οχι η καρτα;

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lef80 είπε

χμ .. μετά από 7 λεπτά stress test (msi kombustor), μου δίνει 75αρι κολλημένο ...

στα reviews ελεγαν 75-76 full load και 65 με low temp bios ...

αν εβαζα 2 φανακια να ριχνουν στην gpu θα κερδιζα 2-3 C ?

(εχω lian li lancool 2 mesh , στο οποίο έχω βαλει 6 120αρια αλλά βάζει ακόμα 2)

wx1.jpg

wx2.jpg

Φαντάζομαι τα μπροστινά βάζουν αέρα μέσα και τα πάνω και το πίσω βγάζουν ετσι;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isaias1983 είπε

Παιδιά τις τιμές τις βλέπετε?

Εχει δει Ελλαδα και ετοιμοπαραδοτες φθηνοτερα? Γιατι zotac και palit και απο εξωτερικο δεν νομιζω οτι εχουν σχεση με asus, gigabyte,evga που βρισκονται ενιοτε Ελλαδα. Αν καποιος θελει σωνει και καλα 3080 φτηνα ας την παρει. Αν θελει σοβαρη υλοποιηση δυστυχως τωρα εχει καπελο και πιστευω θα αργησει δυστυχως να φυγει. Ο καθενας εννοειται οτι κινειται οπως θελει, αλλα προσωπικα ηθελα πριν την 4080 να εχω χαρει την 3080. Αλλιως επαιρνα και μια καλη  υλοποιηση 2080ti και παλι ωραια θα ημουν. Κανεις δεν ειπε οτι οι τιμες ειναι καλες και ουτε κατηγορω οποιον θελει να κανει οικονομια. Γι αυτο υπαρχουν οι κατηγοριες enthusiast, vfm, κλπ. Αλλα μην το γυροφερνουμε πλαγιως οτι ειμαστε χαζοι οσοι αγορασαμε. Υπαρχει και η επιλογη να περιμενουν οσοι θελουν μερικους μηνες που θα τις δινουμε μτχ για τη σειρα 4. Ολα σνοιχτα. Χαζοι παντως δεν ειμαστε ουτε απαραιτητα πλουσιοι. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...