DIM1000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τωρα ειδα καλυτερα. Δεν ειναι καν κολλημενα στο pcb αλλα πανε με καλωδια. Ακομα πιο ευκολο αφου εχουμε μερικες 100αδες τετοια πινακια. Αλλιως θελει θερμο αερα να φυγει απο το pcb. Ελπιζω να μην θελει να σπαταλησω χρονο εκει. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από DIM1000
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Τωρα ειδα καλυτερα. Δεν ειναι καν κολλημενα στο pcb αλλα πανε με καλωδια. Ακομα πιο ευκολο αφου εχουμε μερικες 100αδες τετοια πινακια. Αλλιως θελει θερμο αερα να φυγει απο το pcb. Ελπιζω να μην θελει να σπαταλησω χρονο εκει. Σοβαρα θα μπλεξεις με χειρουργειο στην καρτα, σε καινουρια καρτα;
Coppermine Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Silverage είπε Την aorus xtreme πήρα εγώ. Την πήρα μόνο και μόνο επειδή έλεγε άμεσα διαθέσιμη αλλά αν δεις πιο πίσω μου απάντησαν μετά απο λίγο ότι δεν είχαν stock και θα είχαν απο16/11. Τελικά όμως την έστειλαν νωρίτερα. Είναι η πιο ακριβή απο τις 3080 που έχει αλλά δεν μπορώ να περιμένω μήνες με intel uhd graphics. Και πολύ καλά έκανες και με το καλό να την χαρείς, πάντως το caseking ασχέτως της υπαιτιότητας της nvidia, δίνει ότι να ναι πληροφορίες και οι υπάλληλοι του έχει ο καθένας δική του εκδοχή για το πώς και πότε θα εκτελεστεί η παραγγελία σου Η αρχική μου παραγγελία ήταν 17/09 η Asus RTX 3080 Strix, μετά από φήμες εδώ και εκεί ότι οι εκδόσεις οι OC έχουν prior shipment, 23/10 αλλάζω την παραγγελία μου για την strix O10G, πληρώνοντας την διαφορά, μέχρι εδώ ας πούμε όλα καλά Από το forum του caseking ένας υπάλληλος moderator μαμή ότι είναι πληροφορεί κόσμο ότι αν αλλάξουν την παραγγελία τους όπως έκανα εγώ η αναμονή αρχίζει να μετρά ξανά από την ημερομηνία της αλλαγής του προιόντος, πρακτικά δηλαδή σαν να έκανα παραγγελία 23/10....WTF Με έζωσαν τα φίδια και έχω μιλήσει με 3 διαφορετικούς υπαλλήλους από τότε και όλοι με διαβεβαιώνουν ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, στον τελευταίο αφού προσπαθούσε να κλίσει γρήγορα το τηλέφωνο τον ρώτησα στα ίσια γιατί στο φορουμ ποστάρουν μαλακίες και τελικά τι ισχύει, το μόνο που είπε ήταν να αγνοήσω το φόρουμ και οτι η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά με βάση την αρχική ημερομηνία, τώρα το πότε είπαν ότι ίσως να φθάσουμε και στον Ιανουάριο....... Αν είχα πουλήσει την 2080Ti θα είχα ακυρώσει αλλά τώρα οκ δεν με νοιάζει η αναμονή, το θέμα μου είναι οτι ξενέρωσα στην χαρά μιας νέας gpu να την ρίξω πάνω στο rig και φυσικά η διάρκεια ζωής της θα είναι μικρότερη σε σχέση με τις turing όταν βγει η επόμενη σειρά.....και επειδή τους βαρέθηκα είπα να πνίξω τον πόνο μου χτυπώντας τα air max 720.....
DIM1000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Σοβαρα θα μπλεξεις με χειρουργειο στην καρτα, σε καινουρια καρτα; Φιλε Λευτερη το απευχομαι παντελως. Αλλα αν χρειαστει τι θα κανω? Θα περιμενω καποτε να μου στειλουν μια αλλη? Ασε που επειδη σε αυτην πανε με καλωδια (απο εκει δημιουργειται και το θεμα) ειναι απλα ρουτινας.... Στη δουλεια κανουμε μεγαλες εγχειρισεις, οποτε αυτη θα ηταν αστεια. Και επειδη υπαρχει εξειδικευμενος εξοπλισμος δεν θα το καταλαβαινε ουτε η Gigabyte οσο και να το εψαχνε. Το θεμα ομως ειναι να ειναι ολα καλα και να μη θελει υιποτα. Παντως πισω για ενα χαλασμενο πινακι που θα αλλαζα σε μερικα λεπτα δεν θα την εστελνα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, DIM1000 είπε Φιλε Λευτερη το απευχομαι παντελως. Αλλα αν χρειαστει τι θα κανω? Θα περιμενω καποτε να μου στειλουν μια αλλη? Ασε που επειδη σε αυτην πανε με καλωδια (απο εκει δημιουργειται και το θεμα) ειναι απλα ρουτινας.... Στη δουλεια κανουμε μεγαλες εγχειρισεις, οποτε αυτη θα ηταν αστεια. Και επειδη υπαρχει εξειδικευμενος εξοπλισμος δεν θα το καταλαβαινε ουτε η Gigabyte οσο και να το εψαχνε. Το θεμα ομως ειναι να ειναι ολα καλα και να μη θελει υιποτα. Παντως πισω για ενα χαλασμενο πινακι που θα αλλαζα σε μερικα λεπτα δεν θα την εστελνα. Αν εχεις τα σωστα εργαλεια να το κανεις.
DIM1000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αν εχεις τα σωστα εργαλεια να το κανεις. Εχω φιλε Λευτερη. Και σπιτι εχω αλλα και στην εταιρια. Περα απο τις τοποθετησεις των συσκευων στα σκαφη, εχουμε τμημα που κανει επισκευες σε πλακετες απο σοναρ, ρανταρ, αυτοματους πιλοτους κλπ. Οποτε ο εξοπλισμος ειναι πολυ δυνατος. Τη Δευτερα αλλαξα σκασμενους πυκνωτες σε μητρικη φιλου. Αλλα οσο να εχει ειναι ξενερα αντι να δεσω το pc να λυνω την καρτα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από DIM1000 1
azazil1190 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Εχω φιλε Λευτερη. Και σπιτι εχω αλλα και στην εταιρια. Περα απο τις τοποθετησεις των συσκευων στα σκαφη, εχουμε τμημα που κανει επισκευες σε πλακετες απο σοναρ, ρανταρ, αυτοματους πιλοτους κλπ. Οποτε ο εξοπλισμος ειναι πολυ δυνατος. Τη Δευτερα αλλαξα σκασμενους πυκνωτες σε μητρικη φιλου. Αλλα οσο να εχει ειναι ξενερα αντι να δεσω το pc να λυνω την καρτα. Είσαι πουθενά Πειραιά μεριά?
LIGHT1NG Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 @DIM1000 θα φύγεις εκτός εγγύησης day 0? 😕
DIM1000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Είσαι πουθενά Πειραιά μεριά? Κερατσινι η εταιρια. Εγω Γερακα. Σε αναστολη προς το παρων γιατι δεν θελω να ανεβαινω σε σκαφη. Δουλευω με γιωτ - μεγκαγιωτ και ειναι ολοι ξενοι. Οποτε θελω το κεφαλι μου ησυχο. 5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε @DIM1000 θα φύγεις εκτός εγγύησης day 0? 😕 Και τι θα κανω ρε συ αν εχει θεμα? Για κατι τοσο απλο να περιμενω κανα διμηνο? Ασε που δεν προκειται να φαινεται κατι ετσι κι αλλιως. Βεβαια... Κανουμε λες και θα εχει σιγουρα κατι. Υγιεστατο θα ναι το μωρο μου..... Χαχαχα. Ελπιζω να ειναι ολα καλα.... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από DIM1000
azazil1190 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Κερατσινι η εταιρια. Εγω Γερακα. Σε αναστολη προς το παρων γιατι δεν θελω να ανεβαινω σε σκαφη. Δουλευω με γιωτ - μεγκαγιωτ και ειναι ολοι ξενοι. Οποτε θελω το κεφαλι μου ησυχο. Έλα ρε συ κοντά σε μένα. Λογικά την ξέρω την εταιρεία
Sprou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Ρε συντοπίτες και γω Κερατσίνι.. @DIM1000 ποτε θα μου φτιαξεις τα πινακια;😂
azazil1190 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Sprou είπε Ρε συντοπίτες και γω Κερατσίνι.. @DIM1000 ποτε θα μου φτιαξεις τα πινακια;😂 .. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από azazil1190
DIM1000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Έλα ρε συ κοντά σε μένα. Λογικά την ξέρω την εταιρεία ElMare marine electronics. Μπουμπουλινας και προυσης. Δεν σπρωχνουν καλα τα πινακια μεσα με αποτελεσμα να μην ανοιξουν τα αυτακια που φαινονται. Γι αυτο καθονται στραβα η βγαινουν. Αν πολυ προσεκτικα απο το πισω μερος σπρωχθουν μεσα και κουμπωσουν τα αυτια τελος. Αλλιως αλλαγη και κολλημα καινουργια. Αν τωρα ειναι κολλητα στο pcb, θελει θερμο αερα για να φυγουν η πολυ ψιλο κολλητηρι και το φακο για να βλεπεις. Δεν ειναι κατι. Το σπαζοκλαμπανιασμα ειναι. Στην aorus ειναι με καλωδια. Γι αυτο μαμακιζονται. 3 λεπτά πριν, Sprou είπε Ρε συντοπίτες και γω Κερατσίνι.. @DIM1000 ποτε θα μου φτιαξεις τα πινακια;😂 Μετα το λοκνταουν οτι θες. Εγω μενω Γερακα. Δουλευω εκει. Εκδρομη καθε μερα.... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από DIM1000 1
Δημοφιλής ανάρτηση d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 An absolute beauty 😎 Καλώς ήρθες 31
DIM1000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε An absolute beauty 😎 Καλώς ήρθες Μεγειες!!!!!!! Να την ευχαριστηθεις.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις