Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Παιδες καλημερα... Φυσικα και με το πλαισιο εγινε... Μην το πω. Βεβαια το ειχα ταξει το ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε σε τετοια περιπτωση. Αν θελω FTW3 καποια στιγμη την αλλη εβδομαδα.... Καμια καψα βεβαια, απλα αυτη ετυχε να εχω πληροφορια οτι θα ερθει, ασχετα που μπλεξανε τις παραγγελιες. Μπορω λοιπον αυριο να εχω μια gigabyte 3080 gaming oc, η μεχρι τεταρτη την Aorus master. Τι λετε? Εχει νοημα να περιμενω την master των +100ευρω η να παραλαβω αυριο την gaming oc να τελειωνω? Την ειχα σε 2060 και ηταν αψογη. Oc κλπ δεν με ενδιαφερει να κανω... Οποτε τι λετε?

Προχωρα με την gaming oc. Τι το σκεφτεσαι; υπάρχει άμεσα λες.  Αφού oc δεν κανεις τι περιμένεις να κερδίσεις από 45 mh παραπανω σε παιχνιδι;

Άσε που μέχρι την Τετάρτη μπορει να σου πουν κάρτα γιοκ. 

Όσο για εμφανιση είναι καθαρά θέμα γούστου. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 3
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Delijohn είπε

@malakudi@xrit86
3080 full μαμά ακόμα, μια και προσπαθώ προς το παρόν να παίξω σωστά με τον 5600x και τις μνήμες (massive thanks to @akoinonitos)
KKiVLI0.jpg

K4mB4Hg.jpg

WliJ18G.jpg

σπερνει και  το amd  to νεο !  ωραιος  !  

** κανε και με highest settings  + TA   --  εχεις βαλει high...

Επεξ/σία από xrit86
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες σας ευχαριστω. Για καποιο λογο με τραβαει πιο πολυ η master. Εμφανισιακα παντα. Γιατι οντως αλλη διαφορα δεν εχει. Εκλεισα αυτη λοιπον. Ομως.... Επειδη εχει γνωση η εκδιδομενη.... Αγορασα και την gaming. Ετσι εχω δυο πληρωμενες. Αν μεχρι τριτη μαξ τεταρτη δεν την εχω, θα ερθει η gaming και θα γινει επιστροφη. Και το αναποδο. Μαζι με τα 600 του επεξεργαστη που παλι εγινε μπερδεμα και τον πηρα απο αλλου. Ετσι ειμαι απολυτα καλυμμενος αλλα ενα 1500αρι μεσα που θα επιστραφει.... Δεν ειχα αλλο τροπο.... Και ευτυχως το b2b εχει και τα καλα του... 

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

b2b εχει και τα καλα του... 

Back to black ??😆μεγειες και με το καλό να σου έρθουν και να επιλέξεις οποία θες

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@DIM1000 προσοχή στην gaming oc

https://tekdeeps.com/gigabytes-geforce-rtx-3000-card-is-pulled-with-substandard-power-connectors/

Εγω και ενα αλλο παλικαρι εδω αντιμετωπίσαμε το εν λογω προβλημα..

Οι καρτες φυσικα λειτουργουν αψογα αλλα προσωπικα μου εβγαλε την παναγια να θηλυκωσω..

Πιθανον να τη στειλω πισω..υπαρχουν επισημες ανακοινωσεις σε Αμερικη και Αγγλια..

Επεξ/σία από Sprou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Για μένα κρατά τα 100 τσέπη και παίξε την gaming oc .

Άριστη καρτουλα 

Δεν θα το ελαγα ως κατοχος..το ξαναβαζω για να το διαβασουν οσοι ενδιαφέρονται για gigabyte(gaminc oc και eagle)

https://tekdeeps.com/gigabytes-geforce-rtx-3000-card-is-pulled-with-substandard-power-connectors/

Λογικα οι κανουργιες παραγγελιες θα έρθουν με τα ανανεωμενα πινακια..

Edit: εχει αναφερθει και πιο πίσω @atsddd

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Sprou είπε

Δεν θα το ελαγα ως κατοχος..το ξαναβαζω για να το διαβασουν οσοι ενδιαφέρονται για gigabyte(gaminc oc και eagle)

Λογικα οι κανουργιες παραγγελιες θα έρθουν με τα ανανεωμενα πινακια..

Edit: εχει αναφερθει και πιο πίσω @atsddd

Πήρε και ο half evil από εδώ giga gaming 3090

Και δεν είχε τέτοιο θέμα.

Ίσως να ήταν η παρτίδα

Ίσως οι 3090 να μην έχουν θέμα.

Έτσι και αλλιώς πάει για την μάστερ ο φίλος

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.

στις nvidia με ποιο πρόγραμμα κοιτάτε αν κάποιο oc είναι σταθερό 100%? διότι στην 5700ΧΤ είχα το το furmark που την πάταγε 300watt 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

στις nvidia με ποιο πρόγραμμα κοιτάτε αν κάποιο oc είναι σταθερό 100%? διότι στην 5700ΧΤ είχα το το furmark που την πάταγε 300watt 

Τρέχοντας διαφορα μπεντς που σκίζουν την κάρτα.3d mark,ts κτλ

Yπαρχουν games που σου βγάζουν αστάθεια εύκολα εάν δεν είσαι σταθερός.

Πχ Aco ,marvel avengers ,metro exodus,sotr

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sprou είπε

@DIM1000 προσοχή στην gaming oc

Εγω και ενα αλλο παλικαρι εδω αντιμετωπίσαμε το εν λογω προβλημα..

Οι καρτες φυσικα λειτουργουν αψογα αλλα προσωπικα μου εβγαλε την παναγια να θηλυκωσω..

Πιθανον να τη στειλω πισω..υπαρχουν επισημες ανακοινωσεις σε Αμερικη και Αγγλια..

Η δικια μου ειναι η gigabyte 3090 vision OC. Οποτε προσοχη και σ αυτη τη σειρα.

Βεβαια σε ενα μονο πινακι το ειχε το προβλημα (το οποιο λυθηκε με λιγο ισιωμα), αλλα καλο ειναι σε τετοιες τιμες να ειναι ολα αψογα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Δρομολογηθηκε για αυριο τελικα η master. Δυστυχως πρεπει να γινεις λιγο homo errectus για να μιλησειςε πιο σοβαρους ανθρωπους εκει μεσα. Βεβαια σχετικα ειναι ολα αφου αν ειχα κλειδωσει rog strix θα εκανα μονος μου διαδηλωση με πλακατ εξω απο τα κεντρικα. Θα τσεκαρω κατ ευθειαν τα πινακια. Πραγματικα δεν θα μου ηταν καθολου θεμα η αλλαγη τους στο εργαστηριο μας, αλλα σε καινουργια καρτα δεν θα ηθελα να πρεπει να επεμβω. Απο την αλλη οπως ειναι η κατασταση αντε βγαλε ακρη. Ελπιζω να μην χρειαστει εγχειρηση... 

Επεξ/σία από DIM1000
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ASFE είπε

Οχι βεβαια. Μαλλον καπως ασχετα μπηκε αυτη η τιμη.

Αν βαλεις και 36 δοσεις τοτε....

18674,07 €   🤣

Toυς πήρα τηλέφωνο, μου την αφήνουν στα 14.700€ αν πληρώσω cash. Τελικά έκλεισα private jet το απόγευμα για Γερμάνια με επιστροφή, θα πάω να την πάρω από εκεί και θα μου μείνουν και ρέστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...