Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

WTF!! Ψήνομαι να τους πάρω να τους ρωτήσω γιατί έχει τόσο και να κάνω τον χαζό, να δω τι θα μου πουν :P

Πάρε τηλέφωνο ρε να στη κρατήσουν, πες θα πληρώσω με μετρητά γίνεται καλύτερη τιμουλα? 

Δημοσ.

Εγώ από my systems την πήρα. Το θεωρώ τίμιο μαγαζί, έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί χωρίς προβλήματα και πάντα έγκαιρα. 

Τώρα το mg manager ίσως να χάλασε. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Λάθος τυπογραφικό είναι

Μάλλον 1740€ θέλανε να βάλουν η αισιόδοξο σενάριο 1474€

2800 η μια και 1740 η αλλη επισης χλωμο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, xrit86 είπε

μικρες αναλυσεις  απλα  δεν....  oso ανεβαζω  αναλυση κοιτα το gpu bound>

με  eagle 3080

3332.JPG

2b.JPG

Κατάφερα κι εγώ 2560x1440 (πολύ στριφνό αυτό το DSR)

stock

sottr_3080_1440p.jpg.211210f03493736fc1d5b2010431f1ed.jpg

OC

sottr_3080oc_1440p.jpg.9381a2b2bc2a76ffe5ecf58d56b19ac1.jpg

Ποια 3080 έχεις; Εσένα σου δίνει 159 στο GPU average ενώ εμένα 148 stock και 152 oc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες καλημερα... Φυσικα και με το πλαισιο εγινε... Μην το πω. Βεβαια το ειχα ταξει το ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε σε τετοια περιπτωση. Αν θελω FTW3 καποια στιγμη την αλλη εβδομαδα.... Καμια καψα βεβαια, απλα αυτη ετυχε να εχω πληροφορια οτι θα ερθει, ασχετα που μπλεξανε τις παραγγελιες. Μπορω λοιπον αυριο να εχω μια gigabyte 3080 gaming oc, η μεχρι τεταρτη την Aorus master. Τι λετε? Εχει νοημα να περιμενω την master των +100ευρω η να παραλαβω αυριο την gaming oc να τελειωνω? Την ειχα σε 2060 και ηταν αψογη. Oc κλπ δεν με ενδιαφερει να κανω... Οποτε τι λετε?

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Παιδες καλημερα... Φυσικα και με το πλαισιο εγινε... Μην το πω. Βεβαια το ειχα ταξει το ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε σε τετοια περιπτωση. Αν θελω FTW3 καποια στιγμη την αλλη εβδομαδα.... Καμια καψα βεβαια, απλα αυτη ετυχε να εχω πληροφορια οτι θα ερθει, ασχετα που μπλεξανε τις παραγγελιες. Μπορω λοιπον αυριο να εχω μια gigabyte 3080 gaming oc, η μεχρι τεταρτη την Aorus master. Τι λετε? Εχει νοημα να περιμενω την master των +100ευρω η να παραλαβω αυριο την gaming oc να τελειωνω? Την ειχα σε 2060 και ηταν αψογη. Oc κλπ δεν με ενδιαφερει να κανω... Οποτε τι λετε?

Σε απόδοσή πάνω κάτω ίδιες καρτες είναι.

Η μάστερ είναι πιο ωραία σε εμφάνιση.

Εάν σε ενδιαφέρει το σενάριο εμφάνιση και πιστευεις ότι αξίζει τα παραπάνω 100€ πας εκεί.

Παίζει η μάστερ να έχει καλύτερο μπιναρισμα τσιπ αλλά θέμα τύχης είναι.Συν ότι είναι 2χ8 πιν κάρτες ...άρα περιορισμένο oc σε σχέση με τις 3χ8

4 λεπτά πριν, Delijohn είπε

@malakudi@xrit86
3080 full μαμά ακόμα, μια και προσπαθώ προς το παρόν να παίξω σωστά με τον 5600x και τις μνήμες (massive thanks to @akoinonitos)
KKiVLI0.jpg

K4mB4Hg.jpg

WliJ18G.jpg

Δυνατός!

Και ο χρήστος επίσης δυνατός😉

Επεξ/σία από azazil1190
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Σε απόδοσή πάνω κάτω ίδιες καρτες είναι.

Η μάστερ είναι πιο ωραία σε εμφάνιση.

Εάν σε ενδιαφέρει το σενάριο εμφάνιση και πιστευεις ότι αξίζει τα παραπάνω 100€ πας εκεί.

Παίζει η μάστερ να έχει καλύτερο μπιναρισμα τσιπ αλλά θέμα τύχης είναι.Συν ότι είναι 2χ8 πιν κάρτες ...άρα περιορισμένο oc σε σχέση με τις 3χ8

Δυνατός!

Και ο χρήστος επίσης δυνατός😉

Ευχαριστω πολυ. Οντως εμφανισιακα ειναι πιο ωραια σλλα οκ δεν ειμαι γενικα του rgb κλπ. Ετσι κι αλλιως ολο το υπολοιπο pc ειναι σαν χριστουγενιατικο δεντρο αν θελω. Ακριβως επειδη εινσι 2x8 το λεω. Αν ηταν η extreme με τα 3x8 δεν θα το συζηταγα. Εδω νομιζω η διαφορα ειναι στα rgb, ενα παραπανω hdmi και ιιισως το τσιπ οπως λες. Γι αυτο αμφιταλαντευομαι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Ευχαριστω πολυ. Οντως εμφανισιακα ειναι πιο ωραια σλλα οκ δεν ειμαι γενικα του rgb κλπ. Ετσι κι αλλιως ολο το υπολοιπο pc ειναι σαν χριστουγενιατικο δεντρο αν θελω. Ακριβως επειδη εινσι 2x8 το λεω. Αν ηταν η extreme με τα 3x8 δεν θα το συζηταγα. Εδω νομιζω η διαφορα ειναι στα rgb, ενα παραπανω hdmi και ιιισως το τσιπ οπως λες. Γι αυτο αμφιταλαντευομαι

Για μένα κρατά τα 100 τσέπη και παίξε την gaming oc .

Άριστη καρτουλα 

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

https://www.overclock.net/threads/official-nvidia-rtx-3080-owners-club.1753932/

Kαι οι δυο εχουν 370w bios, απλα η master εχει λιγο πιο τσιμπημενο ρολοι, 1845mhz (master) vs 1800mhz (gaming oc).

Οποια και να παρεις χαμενος δεν θα βγεις...

Προσωπικα εμενα μ αρεσει η master και επειδη θελω να παιζω στοκ την καρτα χωρις msi ab να τρεχει απο πισω θα πηγαινα σε αυτην επειδη εχει πιο ανεβασμενο ρολοι. Η gaming oc δειχνει λιγο πιο "φτηνη" να σου πω αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, csaris είπε

https://www.overclock.net/threads/official-nvidia-rtx-3080-owners-club.1753932/

Kαι οι δυο εχουν 370w bios, απλα η master εχει λιγο πιο τσιμπημενο ρολοι, 1845mhz (master) vs 1800mhz (gaming oc).

Οποια και να παρεις χαμενος δεν θα βγεις...

Προσωπικα εμενα μ αρεσει η master και επειδη θελω να παιζω στοκ την καρτα χωρις msi ab να τρεχει απο πισω θα πηγαινα σε αυτην επειδη εχει πιο ανεβασμενο ρολοι. Η gaming oc δειχνει λιγο πιο "φτηνη" να σου πω αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα!

Σωστός ο Χρήστος!

Όποια και να πάρεις στα ίδια fps θα είσαι ...από κει και έπειτα στο κομμάτι oc είναι καθαρό θέμα τύχης κομματι που θα σου κάτσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Και είναι φυσιολογικό τα 14.700?

Οχι βεβαια. Μαλλον καπως ασχετα μπηκε αυτη η τιμη.

Αν βαλεις και 36 δοσεις τοτε....

18674,07 €   🤣

Επεξ/σία από ASFE
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ASFE είπε

Οχι βεβαια. Μαλλον καπως ασχετα μπηκε αυτη η τιμη.

Αν βαλεις και 36 δοσεις τοτε....

18674,07 €   🤣

Ε μια χαρά τώρα μιλάμε σωστά 😆

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...