Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Mε το να έχω σκάσει ήδη 1100€ στο caseking και να συμπληρώνω 2 μήνες σε κάτι λιγότερο από εβδομάδα μην σου πω οτι μια χαρά θα μου ερχόταν και αυτή......

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coppermine είπε

Mε το να έχω σκάσει ήδη 1100€ στο caseking και να συμπληρώνω 2 μήνες σε κάτι λιγότερο από εβδομάδα μην σου πω οτι μια χαρά θα μου ερχόταν και αυτή......

Πήρες κάρτα που είχε stock και περιμένεις 1 μήνα? Γιατί ψήνομαι να πάρω από εκεί 3090 μιας και είναι οι μόνες σε στοκ, άμα είναι να πάρει 1 μήνα να το βράσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξόφλησα την παραγγελία μου 17/9 15,07.....και περιμένω με άγνωστη ημερομηνία παραλαβής τηλεφωνικά πριν μια εβδομάδα είπαν οτι μπορεί να κάνει και 2 μήνες ακόμη ίσως Ιανουάριο αυτά

Επεξ/σία από Coppermine
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coppermine είπε

Εξόφλησα την παραγγελία μου 17/9 15,07.....και περιμένω με άγνωστη ημερομηνία παραλαβής τηλεφωνικά πριν μια εβδομάδα είπαν οτι μπορεί να κάνει και 2 μήνες ακόμη ίσως Ιανουάριο αυτά

Ναι ρε συ, αλλά ρωτάω αν υπήρχε στοκ όταν αγόρασες. Πχ. δείχνει τώρα την 3090 zotac διαθέσιμη, και εσύ έτσι πήρες ή πήγες σε αυτές που λένε "΄άγωνστο"

Δημοσ.

33 minutes ago, Coppermine said:

Α οκ, άλλη φάση. Εγώ κοιτάω αυτές που έχει σε στοκ. Πάντως 3090 φέρνουν καθημερινά. Μέχρι χτες είχε τις vision, σήμερα έχει zotac, το ΣΚ είχε της Trio x. 

Δημοσ.

Αυτο τον ανταρτοπολεμο π κανει η nvidia που καθε μερα εχουμε και διαφορετικη φημη. Μια για 3080ti μετα 3060Τi τωρα λενε 3060 με 12GB vram κτλ δεν το καταλαβαινω. Δεν προκειται να την σπασει στην amd γιατι πολυ απλα δεν εχει στοκ και η αλλη εστω και για μερικα λεπτα που λεει ο λογος θα εχει και θα ξεπουλησει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Αυτο τον ανταρτοπολεμο π κανει η nvidia που καθε μερα εχουμε και διαφορετικη φημη. Μια για 3080ti μετα 3060Τi τωρα λενε 3060 με 12GB vram κτλ δεν το καταλαβαινω. Δεν προκειται να την σπασει στην amd γιατι πολυ απλα δεν εχει στοκ και η αλλη εστω και για μερικα λεπτα που λεει ο λογος θα εχει και θα ξεπουλησει...

Τι εννοείς η NVIDIA; Δεν είδα πουθενά ανακοινώσεις εδώ https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/ ούτε για 3080Ti, ούτε για 3060Ti, ούτε τίποτα. Τα όνειρα του κάθε φαντασιόπληκτου στο twitter δεν έχουν κάποια σχέση με την NVIDIA..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Τι εννοείς η NVIDIA. Δεν είδα πουθενά ανακοινώσεις εδώ https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/ ούτε για 3080Ti, ούτε για 3060Ti, ούτε τίποτα. Τα όνειρα του κάθε φαντασιόπληκτου στο twitter δεν έχουν κάποια σχέση με την NVIDIA..

Ισως εχεις ενα δικιο!!

Δημοσ.
Δημοσ.

Μα ειναι απλο βλεπει ο καθε ενας που παρουσιαζει νεες καρτες τι μοντελα ειχαν βγει, α ειχε βγει 2060Ti κατσε να γραψω για 3060Ti

Αμα βγει 3060Ti θα ειμαι ο πρωτος μαγκας αν οχι ε καλα δεν πειραζει παραπληροφορηση ειχα εγω ο γκουρου απο τον πετσινο. :lol:

Επειδη δεν παρακολουθουσα το θεμα λογω φωτιας στο σπιτι ειχα διαβασει πως μολις βγουν οι RTX3000 θα γεμισουν οι αγγελιες με πωλησεις των RTX2000 ομως τωρα που κοιταω οι 8 στις 10 αγγελιες ειναι ζητησης για RTX2000

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Η 5700ΧΤ παραπάνω από την 3070; Something smells fishy. Γενικά οι NVDIA είναι χάλια (2060-50fps, 5600XT 64fps). Κάτι παίζει με drivers ίσως ή δεν τεστάρανε με τους drivers που βγήκαν χθές προχθές για το Βλαχάρα..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Η 5700ΧΤ παραπάνω από την 3070; Something smells fishy. Γενικά οι NVDIA είναι χάλια (2060-50fps, 5600XT 64fps). Κάτι παίζει με drivers ίσως ή δεν τεστάρανε με τους drivers που βγήκαν χθές προχθές για το Βλαχάρα..

είναι φρέσκο αυτό. Είναι όσο πιο amd friendly γίνεται καθώς είναι console/ryzen launch τίτλος

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

είναι φρέσκο αυτό. Είναι όσο πιο amd friendly γίνεται καθώς είναι console/ryzen launch τίτλος

Και πάλι ρε συ. Καλύπτει την διαφορά της 5700ΧΤ με την 3070;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...