ASFE Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μπραβο ρε παιδες. Γεμισε καρτες το thread στις τελευταιες σελιδες!! Αντε και στα δικα μας!!😁 2
atsddd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μολις πηγα να συνδεσω και την δικια μου. Gigabyte 3090 vision oc. Δυστηχως DOA. To ενα απ τα δυο οχταπινα της τροφοδοσιας ειναι ελλατωματικο με αποτελεσμα να μην μπορει να κουμπωσει το καλωδιο. Ευτυχως αγορασμενη απο ελλαδα οποτε τη στελνω μαγαζι και περιμενω..... 3
Herald Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, atsddd είπε Μολις πηγα να συνδεσω και την δικια μου. Gigabyte 3090 vision oc. Δυστηχως DOA. To ενα απ τα δυο οχταπινα της τροφοδοσιας ειναι ελλατωματικο με αποτελεσμα να μην μπορει να κουμπωσει το καλωδιο. Ευτυχως αγορασμενη απο ελλαδα οποτε τη στελνω μαγαζι και περιμενω..... Πόσο και απο που? Με ψήνει να τσιμπήσω μια. Έχει στο caseking μια ανάσα απτά 2 χιλιάρικα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Herald
atsddd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Herald είπε Πόσο και απο που? Με ψήνει να τσιμπήσω μια. Έχει στο caseking μια ανάσα απτά 2 χιλιάρικα. Απο Msystems την πηρα τη δικια μου. Ευτυχως που δεν ειχα παραγγειλει απο εξωτερικο αυτη τη φορα. Ειχε μια διαθεσημη πριν καποιες μερες. Αλλα τωρα οκ θα τους την ξαναστειλουμε πισω και να δουμε ποσο καιρο θα παρει να φερουν καινουρια. Ναι με ΦΠΑ 1949 νομιζω ειχε. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από atsddd
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τρέχει 3080/3090 promo στο Caseking και δίνουν redeem code για το νέο COD.Σκουπιδαριό ολκής βέβαια,άλλα χρυσώνει το χάπι... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Tenshi 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Tenshi είπε Τρέχει 3080/3090 promo στο Caseking και δίνουν redeem code για το νέο COD.Σκουπιδαριό ολκής βέβαια,άλλα χρυσώνει το χάπι... Το έχεις παίξει;
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Το έχεις παίξει; Σήμερα ξεκλειδώνει.Θα το δοκιμάσω το βράδυ. Άποψή μου βέβαια,άλλα δέν θα αλλάξει κάτι για την εικόνα που έχω για την σειρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Tenshi είπε Σήμερα ξεκλειδώνει.Θα το δοκιμάσω το βράδυ. Άποψή μου βέβαια,άλλα δέν θα αλλάξει κάτι για την εικόνα που έχω για την σειρά. Ε αυτό λέω. Πώς έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει; Φιλικά εννοείται.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Ε αυτό λέω. Πώς έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει; Φιλικά εννοείται.. Νο offence taken. Τρίκυ κουέστιον πάντως την οποία μπορείς να μεταφέρεις κυριολεκτικά πάνω σε οτιδήποτε (Δέν δοκίμασες το Χ πράγμα,πώς είναι δυνατό να έχεις άποψη). Δέν χρειάζεται ας πούμε να κάνω ναρκωτικά για να καταλάβω πως κάνω κακό στον εαυτό μου, όπως επίσης δέν χρειάζεται να κάνω hands on στα τελευταία 5 COD για να καταλάβω πως πρόκειται (πάλι) για ένα ανεγκέφαλο,πιου-πιου παιχνίδι με εφέ και ρηχό σενάριο.Κάπου θα φυτέψουν και μία στρόνγκ,ιντεπένταντ γούμαν όπως προστάζει το status quo και έδεσε το γλυκό.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Tenshi είπε Νο offence taken. Τρίκυ κουέστιον πάντως την οποία μπορείς να μεταφέρεις κυριολεκτικά πάνω σε οτιδήποτε (Δέν δοκίμασες το Χ πράγμα,πώς είναι δυνατό να έχεις άποψη). Δέν χρειάζεται ας πούμε να κάνω ναρκωτικά για να καταλάβω πως κάνω κακό στον εαυτό μου, όπως επίσης δέν χρειάζεται να κάνω hands on στα τελευταία 5 COD για να καταλάβω πως πρόκειται (πάλι) για ένα ανεγκέφαλο,πιου-πιου παιχνίδι με εφέ και ρηχό σενάριο.Κάπου θα φυτέψουν και μία στρόνγκ,ιντεπένταντ γούμαν όπως προστάζει το status quo και έδεσε το γλυκό. Εντάξει άλλο αυτό, τετριμμένη περίπτωση. Τέσπα, απλά ήθελα να πω ότι σε περιπτώσεις που χωράει άποψη, δεν ξέρεις πριν το δεις, αυτό..
ilos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Tenshi είπε .Κάπου θα φυτέψουν και μία στρόνγκ,ιντεπένταντ γούμαν όπως προστάζει το status quo και έδεσε το γλυκό. Θα λάτρεψες και εσύ το ακατανόμαστο exclusive "αριστούργημα" του ps4 να υποθέσω.😁 1
kostiger Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ilos είπε Θα λάτρεψες και εσύ το ακατανόμαστο exclusive αριστούργημα του ps4 να υποθέσω.😁 Fixed. 😛
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ilos είπε Θα λάτρεψες και εσύ το ακατανόμαστο exclusive "αριστούργημα" του ps4 να υποθέσω.😁 29 λεπτά πριν, kostiger είπε Fixed. 😛 Μαστερπίςοφσίτ. Ορίστε,σας έφτιαξα και τους 2 😘 2
kostiger Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Tenshi είπε Μαστερπίςοφσίτ. Ορίστε,σας έφτιαξα και τους 2 😘 Τον Ιλος μονο εφτιαξες αλλα δεν πειραζει. Καλη καρδια. 😀 Σε καθε περιπτωση ακομα και για μενα, που σαφως εχω θετικοτερη αποψη σε σχεση με τον παικταρα, εχει ελαττωματα και τα κυριοτερο χαβαλε κανουμε. Oλες οι κοσμιες και εμπεριστατωμενες γνωμες σεβαστες. Over and out με το offtopic. Υ.γ Με χαρα διαπιστωνω πως πυκνωνουν οι κατοχοι καρτων του νηματος. Καλα καψιματα και υγεια σε ολους. 1
malakudi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 91% CPU bound (εν αναμονή του 5900X) σύγκριση με την 2080 που ήταν πριν στο ίδιο PC 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις