Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μεγειες Χρήστο!!!

Έδωσε ο θεος😆

Eυχαριστω Νικο μου!

Μας εχει ξετιναξει ο πετσινος! 🤣

22 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ωραιος! Περιεργο που η MSI δεν γραφει το 3090 καπου πανω στην καρτα.

E αφου ειναι γυφτοι! 

Για να μην εχουν διαφορετικο ανεμιστηρακι οι trio x 3080/3090 εβαλαν ενα που δεν γραφει τιποτα!

Βασικα μου εβαλες μπριζες τωρα και ανοιξα gpuz να δω αν οντως εχω παρει 3090... Ενταξει 3090 γραφει, ολα καλα!! 😋

Επεξ/σία από csaris
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/11/2020 στις 11:35 ΠΜ, DeareN είπε

Στο reddit παντως γράφουν ότι πλέον απο εκατοντάδες τα pcb στους aibs φτάνουν κατά χιλιάδες με στόχο τις 18 του μηνός να γεμίσει με στοκ η αγορά με Nvidia κάρτες για να χτυπήσει την κυκλοφορια των RDNA 2.

Μένει να το δούμε...

2 ώρες πριν, bauhaus8 είπε

Βλέπω στις 19 του μήνα ξαφνικά να γεμίζει ο τόπος κάρτες nvidia.....κ αφού παραλάβουν όλοι μετά έρχεται η ανακοίνωση για την νέα 3080...μετά πάλι αγγελίες κ πάλι παραγγελίες κ πάλι κλάψα...είμαι το πουτ@ν@κι του πέτσινου 

Το είχα γράψει εδώ ξανά αλλά πέρασε στα ψιλά. Στο reddit αυτό ακούγεται πάντως. Τουλάχιστον αν καποιος θέλει 3080 κατά τις 18 με 19 θα παίξει καλό batch

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε owners σιγά σιγά ( βάλτε και εμάς τους πτωχούς με την 3080 ε;)

Εχει ηδη αναφερθει ο @Thresh 2-3φορες σε αυτο(οτι δηλαδη μονο αν ανοιχτει Club κατοχων και οχι ξεχωριστο θεμα).

31 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ωραιος! Περιεργο που η MSI δεν γραφει το 3090 καπου πανω στην καρτα.

Καθολου περιεργο. Μονο η Evga ανεκαθεν πανω στην καρτα ειχε το μοντελο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Herald είπε

Το καλό με όσους έχουν ήδη 3090 είναι ότι θα χάσουν μεν χρήματα αλλά μπορούν να πάνε σε 6900xt αν κερδίζουν κάτι χωρίς έξτρα χρήματα.Και 500 πάνω να βγουν όπως οι 3090 καλή ώρα

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Το καλό με όσους έχουν ήδη 3090 είναι ότι θα χάσουν μεν χρήματα αλλά μπορούν να πάνε σε 6900xt αν κερδίζουν κάτι χωρίς έξτρα χρήματα.Και 500 πάνω να βγουν όπως οι 3090 καλή ώρα

Θα χρεώσεις ΦΠΑ στα μεταχειρισμένα? :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Θα χρεώσεις ΦΠΑ στα μεταχειρισμένα? :P 

Αν ενδιαφέρεσαι θ τα βρούμε😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Matrix7 είπε

Αν ενδιαφέρεσαι θ τα βρούμε😁

Μεταχειρισμένη κάρτα δεν έχει νόημα, να γλυτώσω 100€ στα 1980 ξερώ γω, κλάιν. Ψήνομαι να την τσιμπήσω απτο caseking αλλά μάλλον θα κάνω υπομονή 27 μέρες :P 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Με γειές σε όλους.

Χθες παρέλαβα και την δική μου

Gigabyte rtx 3090 gaming oc 

IMG_2.jpg

Μεγειες!!!!

Τελικά πιο πολλές είναι οι 3090 στο νήμα παρά οι 3080...Για να δούμε ποιοί θα κερδίσουν😄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...