Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

και ναι τελικά δεν έλεγε παπατζες ο κωτσοβολος την είχε! τα λέμε στις 6 που θα μπει στο pc 😊

IMG_20201111_110417.jpg

Καλώς ήρθες στη δεξιά!! Θα ξεχάσεις τι σημαίνει η λέξη drivers :P

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

659? εγω θυμαμαι που εγραφαν πως η 3070 θα εχει κατω απο 500

πως θα είναι κάτω από 500 ενώ η nvidia δίνει αρχική 499?χδ

1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Καλώς ήρθες στη δεξιά!! Θα ξεχάσεις τι σημαίνει η λέξη drivers :P

είμαι και στην αριστερά μην ξεχνάς! χαχα δεν πάει για πούλημα η 5700ΧΤ πάει στο 2ο pc. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Το πλαισιο της εδωσε νυχτα της FTW3 k Giga eagle? απο εκεί π ηταν αναμενεται τωρα εξαφανιστηκαν

αν τις έδωσε νύχτα θα τις δούμε αγγελίες

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

είμαι και στην αριστερά μην ξεχνάς! χαχα δεν πάει για πούλημα η 5700ΧΤ πάει στο 2ο pc. 

Ε εντάξει το πρώτο pc μετράει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικώς παρατηρώ ελαφρώς μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στις 3070. Μου κάνει εντύπωση η δυσκοιλιότητα του Πλαισίου όταν στο Κωτσόβολο κάτι κινείται , έστω και αμυδρά. Έχετε κάποιο Feedback από εκεί τι λένε για το πότε θα φέρουν? Βλέπω ότι τα εισαγωγικά μοντέλα τους (Πλαίσιο,Κωτσόβολος) σε 3070 είναι σε καλή σχετικά τιμή (609 ευρώ) , το θέμα είναι (επειδή το σκέφτομαι) πότε θα παραλάβω...

Επεξ/σία από tearstain
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tearstain είπε

Γενικώς παρατηρώ ελαφρώς μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στις 3070. Μου κάνει εντύπωση η δυσκοιλιότητα του Πλαισίου όταν στο Κωτσόβολο κάτι κινείται , έστω και αμυδρά. Έχετε κάποιο Feedback από εκεί τι λένε για το πότε θα φέρουν? Βλέπω ότι τα εισαγωγικά μοντέλα τους (Πλαίσιο,Κωτσόβολος) σε 3070 είναι σε καλή σχετικά τιμή (609 ευρώ) , το θέμα είναι (επειδή το σκέφτομαι) πότε θα παραλάβω...

Εντός ενός μήνα μου είπαν από Πλαίσιο πριν 5 λεπτά χωρίς να είναι βέβαιοι. 

Δημοσ.

https://www.techpowerup.com/274505/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-landing-in-january-at-usd-999

Συνεχίζοντας την παραμαλακολογία η καινούρια μπούρδα που επινόησαν είναι το παραμύθι σχετικά με μια υποτιθέμενη 3080ΤI  μάλιστα τον Ιανουάριο, και τώρα έρχεται με το πλήρες GA 102  της 3090 απλά με 320bit δίαυλο και 20gb vram......τι καλά και τι χαρά όλα τα παιδάκια να παίξουνε......δηλαδή η 3090 να ζήσουμε να την θυμόμαστε έζησε κανα 3μηνο φυσικά από τους 10 που παρέλαβαν τις κάρτες τους και ήρθε και η έκδοση Titanium με ένα βαρβάτο 10% uplift σε επιδόσεις σε σχέση με τo προ τριμήνου flagship 3080.....φυσικά πρέπει να είναι η 5η ή η 6η κάρτα που φημολογείται από τους καταξιωμένους guru του διαδικτύου βασισμένη στο GA 102......όπως προέβλεψε ο kopitsa7 και οι γνωστοί έγκυροι πέραν πάσας αμφιβολίας ιστότοποι  wccftech, tweaktown, guru 3d......

Aρα χαράς ευαγγέλια για όλους τους αγοραστές nvidia καρτών, πλέον όλες οι κάρτες θα βασίζονται στο entntusiast GA 102, ετοιμάζεται (πληροφορίες από μέσα RTX 3050Ti με το GA 102/4-9-4,01204 chip ειδικά για αυτήν)

Προς τον Φεβρουάριο του 21 θα έχουμε και παρουσίαση των Hopper με κυκλοφορία τον Μάρτιο του 21.....πάντως θα είναι η πρώτη gpu που θα αντικαταστήσω χωρίς να την έχω παραλάβει πρακτικά είναι η υλοποίηση του VR

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οταν δεν υπαρχουν καρτες στην αγορα,καθεται ο κοσμος και ασχολειται με φημες.

Ναι δεν διαφωνώ και εγώ έχω ξενερώσει περιμένοντας μια κάρτα που παραγγέλθηκε ένα τέταρτο μετά την έναρξη των πωλήσεων της όμως υπάρχει και η κοινή λογική όπου δεν μπορούμε να πάρουμε διαζύγιο από αυτήν έτσι και αλλιώς

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, malakudi είπε

Ήρθε επιτέλους, παραγγελία από το launch!

rtx3080tuf.jpg.4f0e6034a97ce8a00c38662008a22223.jpg

Μεγειες μεγειες!!

Και εσύ με το κουτί ρε ....

Κουτιά πήρατε όλοι?

😆

Δημοσ.

Ήρθε στο τρομερή συσκευασία, το κουτί αυτό ήταν μέσα σε άλλο κουτί της ASUS προστατευτικό και όλο μαζί σε άλλο κουτί του καταστήματος.

rtx3080tuf2.jpg.e7442035e19e5d1ce9d36b2d5bcda864.jpg

• Like 20
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...