Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να πάει να μαμηθεί, θα πάρω AMD.

Αν ισχύει το 1.5x στο mining τότε κάρτα βλέπω να περνεις το 2022. Ειπαν όμως ότι θα βγάλουν κάρτες για mining χωρίς hdmi ports κτλ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Azerus είπε

Έχει μια ventus στο msystems. 1950 όμως.

Evga ψάχνω και μάλιστα την μουφα xc3 είναι χοροταξικο το θέμα με το κουτί και την λοοπα μου. Την έχω δει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Γιατί βιάζεστε τόσο απορία το έχω.. Αν πουλήσατε GPU πριν τις Ampere τότε πάσο, αν έχετε μια αξιοπρεπή κάρτα δεν χάνετε και τίποτα ένα παιχνίδι περιμένουμε όλο και όλο το CP77 και αυτό delay έφαγε.. :P 

Δεν πάει για εσένα προσωπικά πάσα πήρα για τις διαθεσιμότητες.

προσωπικά δεν καίγομαι για το cp77 .....ναι οκ θα το τιμήσω αλλά το είπα με βάση τις τωρινές διαθεσιμότητες των καρτών...αναλογικά πως θα πάει και για την 3080ti.......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακυρωνω την παραγγελια. Δεν εχει μπει διαθεσιμη αλλα ειναι ηδη backorder, οποτε να την πατησει καποιος αλλος. 

Τοσες επιλογες διαθεσιμες υπαρχουν αλλωστε. Θα παρω rog το 2059 να μαμαει. 

Επεξ/σία από DIM1000
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.pcgamer.com/an-msi-factory-in-china-seems-to-have-caught-fire/

https://www.anandtech.com/show/16224/msi-confirms-fire-at-pcb-factory-in-baoan-china

tenor.gif

Αν και επίσημα "τονίζουν" ότι δεν θα "επηρεάσει" τη παραγωγή το ατύχημα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Να ρωτησω και γω κατι;

Οι καρτες αυτες ειναι PCI-E 4 αν καποιος εχει 3 τι επιπτωσεις εχει;

3 εννοω μητρικη.

Καμία

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Να ρωτησω και γω κατι;

Οι καρτες αυτες ειναι PCI-E 4 αν καποιος εχει 3 τι επιπτωσεις εχει;

3 εννοω μητρικη.

Καμία σχεδόν και αν υπάρχει είναι του επιπέδου, 2-3% διαφορά με την 3090. Θα πρέπει η εφαρμογή να γραφτεί ειδικά για αυτό το σκοπό πχ να μεταφέρει συνέχεια δεδομένα από και προς την vram χωρίς να κάθεται να τα επεξεργάζεται η gpu για να υπάρχουν μεγάλες διαφορές - όπως είναι το 3dfart test για το pci express bandwidth.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, billeiros είπε

Είχε καλό drop σμρ το μεσημέρι το γερμανικό asus store σε 3080 tuf και 3090 strix oc.711 και 1656 αντίστοιχα.Πηρε πολυς κόσμος στο Germany.Το είδα αφού ξύπνησα κ δεν πρόλαβα να το γραψω

Ευτυχώς που η δικιά μου είναι στο δρόμο γιατί διαφορετικά ένα σοκ θα το πάθαινα...😛

Στελνουν Ελλαδα; Το ΦΠΑ αφαιρειται οπως στο mindfactory πχ; 
Για δωσε ινφος αν γνωριζεις :)

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ilos είπε

Καμία σχεδόν και αν υπάρχει είναι του επιπέδου, 2-3% διαφορά με την 3090. Θα πρέπει η εφαρμογή να γραφτεί ειδικά για αυτό το σκοπό πχ να μεταφέρει συνέχεια δεδομένα από και προς την vram χωρίς να κάθεται να τα επεξεργάζεται η gpu για να υπάρχουν μεγάλες διαφορές - όπως είναι το 3dfart test για το pci express bandwidth.

Και ίσως το SAM που θα βγάλει τώρα η amd να χρειάζεται pcie4. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...