xartemporas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 https://www.amazon.de/dp/B08HR9JSMS?tag=rcgko03-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Coppermine είπε Μην γράφουμε οτι να ναι, είτε 1*8 είτε 8*8 power pins έχει μία κάρτα είτε μια μητρική σε επιδόσεις η διαφορά τους θα είναι 0% ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ σε επιδόσεις....από την φυσική του γυμνασίου κύκλωμα σε σειρά και παράλληλα. εδώ είναι συνδεδεμένα παράλληλα 3*8 pins τροφοδοσίας μόνο και μόνο λόγω των πολλών Amps που τραβάει η κάρτα να μην ζορίσει τόσο τα rails και το ίδιο το τροφοδοτικό, και 2*8 πιν να είχε ή και καθόλου η gpu τα Amps που είναι να τραβήξει θα τα τραβήξει στην περίπτωση να μην είχε έξτρα τροφοδοσία θεωρητικά θα καρβούνιαζε το pcix slot, με ένα 8πινο μπορεί να άρπαζε φωτιά το ίδιο το καλώδιο τροφοδοσίας με δυο δουλεύει οκ απλά λίγο πιο ζεστά με 3 περισσότερο σταθερά κοκ, σε κάθε περίπτωση όμως οι επιδόσεις θα ήταν ΙΔΙΕΣ, για να μιλάμε για μειωμένες επιδόσεις λόγω ανεπαρκούς τροφοδοσίας αυτό σημαίνει κάκιστο τροφοδοτικό με τραγικό ripple ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα κράσαρε πρώτα η εφαρμογή είτε θα έσβηνε το τροφοδοτικό λόγω κάποιας OCP, OPP, OHP, είτε θα καιγόταν το ίδιο είτε η κάρτα παρά να έβλεπε κάποιος μειωμένες επιδόσεις πολύ δε περισσότερο διαφορά στις επιδόσεις ανάλογα από τον αριθμό των power connectors, φυσικά κάτι τέτοιο είναι non existant και αν κάποιος το παρατηρεί απλά δεν αντιλαμβάνεται το αντικείμενο της παρατήρησης του Ε ναι αλλά μία κάρτα που έχει 3*8pin δεν έχει το ίδιο bios με μία που έχει 2*8pin ή πόσο μάλλον 1*8pin. Ουσιαστικά αυτό παίρνεις με 3*8pin, την "ελευθερία" για bios που αφήνει περισσότερα watts και κατ' επέκταση amps αφού η τάση είναι η ίδια, άρα και καλύτερα clocks. Τυπικά μπορείς και από 1 8πινο να τραβήξεις τα ίδια amps αλλά ενδεχομένως θα λιώσει..
Coppermine Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε δεν έχει το ίδιο bios με μία που έχει 2*8pin Σχολίασα την διατύπωση οτι διαφοροποιούνται οι επιδόσεις ανάλογα με τον αριθμό των pin τροφοδοσίας και ήμουν σαφής, και πάντα μιλάμε για αναφορά στην ίδια κάρτα με τα ίδια clocks κλπ για αναφορά ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ έχει κανένα νόημα τίποτε από τα ανωτέρω, τι να γράψω οτι προφανώς αν μια κάρτα έχει γρηγορότερο vbios από μια άλλη αντίστοιχη θα είναι ταχύτερη, αυτονόητο και ποιο το νόημα ακριβώς έστω και να το σχολιάσουμε Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Coppermine
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Coppermine είπε Σχολίασα την διατύπωση οτι διαφοροποιούνται η επιδόσεις ανάλογα με τον αριθμό των pin τροφοδοσίας και ήμουν σαφής, και πάντα μιλάμε για αναφορά στην ίδια κάρτα με τα ίδια clocks κλπ για αναφορά ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ έχει κανένα νόημα τίποτε από τα ανωτέρω, τι να γράψω οτι προφανώς αν μια κάρτα έχει γρηγορότερο vbios από μια άλλη αντίστοιχη θα είναι ταχύτερη, αυτονόητο και ποιο το νόημα ακριβώς έστω και να το σχολιάσουμε Ναι απλά λέω ότι μία υλοποίηση με 3*8pin στην πράξη θα έχει καλύτερες επιδόσεις γιατί πάει πακέτο με καλύτερο vbios. Ναι θεωρητικά τα 3*8pin δεν λένε κάτι από μόνα τους αλλά καμία εταιρεία δεν θα μπει στην διαδικασία να φτιάξει pcb για 3*8pin και να αφήσει ίδιο το vbios..
atsddd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Συγνωμη θα σας βγαλω λιγο απ το θεμα Γι αυτη εδω τι πιστευετε? Αξιζει σχετικα με αλλες υλοποιησεις της 3090? https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3090VISION-OC-24GD#kf Γιατι τη χρειαζομαι επειγοντως για τη δουλεια και ειναι η μοναδικη που μπορω να βρω ετοιμοπαραδοτη. 1
DIM1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πλαισιο μολις γυρισε την FTW3 απο κατοπιν παραγγελιας σε αναμενεται!!!!! Δειχνει οτι παμε καλα!!!!! Εχω κατουρηθει πανω μου! Κοιτα που μπορει και να παραλαβω καρτα πριν το 2040... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από DIM1000 1
z1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιτελους μετα απο αμετρητη ζαλουρα για μερες, ερχεται απο Γερμανια 3070 founders απο γνωστο γνωστου (εκει καταντησαμε) Οτι πρεπει για το 1080p 144hz monitor μου Ευχομαι υπομονη σε ολους τους φιλους που ειναι σε αναμονη και καλο λιωσιμο οταν με το καλο παραλαβετε. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από z1000 2
m3lancholy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, iazriel είπε Έχουν και 3080 Eagle OC ετοιμοπαράδοτη... Αποφασισα να κανω δοκιμή να την παρω να τελειωνω με αυτη την μαλακια. Εβαλα το φιλαρακι που θα κοψει τιμολογιο να παρει τηλ να την αγορασει και να ακυρωσει την αλλη παραγγελεια για TUF. Ο τυπος του ειπε οτι δεν υπαρχει καρτα και δεν ισχυει αυτο που λεει το site και δεν ξερει γιατι γραφει διαθεσιμη. Πριν 5 κλεισαν το τηλεφωνο και τωρα αλλαξε σε "εξαντληθηκε", οτι να ναι απλα. 1
LJordanakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, m3lancholy είπε Αποφασισα να κανω δοκιμή να την παρω να τελειωνω με αυτη την μαλακια. Εβαλα το φιλαρακι που θα κοψει τιμολογιο να παρει τηλ να την αγορασει και να ακυρωσει την αλλη παραγγελεια για TUF. Ο τυπος του ειπε οτι δεν υπαρχει καρτα και δεν ισχυει αυτο που λεει το site και δεν ξερει γιατι γραφει διαθεσιμη. Πριν 5 κλεισαν το τηλεφωνο και τωρα αλλαξε σε "εξαντληθηκε", οτι να ναι απλα. Και εγώ προσπάθησα πριν κάνα 40λεπτο, μόλις ολοκληρώθηκε η παραγγελία, έμεινε στην επεξεργασία και μου πέταξε ότι είναι εξαντλημένο...
trai12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, z1000 είπε Επιτελους μετα απο αμετρητη ζαλουρα για μερες, ερχεται απο Γερμανια 3070 founders απο γνωστο γνωστου (εκει καταντησαμε) Οτι πρεπει για το 1080p 144hz monitor μου Ευχομαι υπομονη σε ολους τους φιλους που ειναι σε αναμονη και καλο λιωσιμο οταν με το καλο παραλαβετε. Ωραιος ο γνωστος γνωστου που ξηγηθηκε ετσι! 👍 Και εγω 3070 FE περιμενω να ερθει μεσα στην εβδομαδα απο notebooksbilliger. Μια απο τα ιδια με ενα 1080p 144hz μονιτορ ειμαι και εγω αλλα απο το νεο ετος λεω να το αναβαθμισω για να αξιοποιηθει καλυτερα και η καρτα. Μακαρι και τα υπολοιπα παιδια να βρουν πριν τα Χριστουγεννα να φυγει και η πικρα της καραντινας Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από trai12 1
DIM1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μαλιστα.... Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. Μεσα σε 1-2 ωρες εξαφανιστηκαν. Μολις δει καποιος διαθεσιμο πρεπει να πυροβολει και μετα να κοιταει τιμη. Επισης.......... Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση που οποτε και να μπω, βλεπω αυτο το προιον το βλεπουν 4. Η 2 στην καλυτερη. Υπαρχει περιπτωση να εχουν βαλει μποτ να παρακολουθουν και μολις δειξει διαθεσιμο να βαραει καμπανακι? Αν ναι...παλι καλα την εχω κλειδωσει πριν το μαθουν καν οι υπαληλοι τους..... Γιατι κατι μου λεει οτι μια που πηγε σε διαθεσιμο μια που δεν θα υπαρχει ουτε φωτογραφια της....
b10z Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, DIM1000 είπε Μαλιστα.... Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. Μεσα σε 1-2 ωρες εξαφανιστηκαν. Μολις δει καποιος διαθεσιμο πρεπει να πυροβολει και μετα να κοιταει τιμη. Επισης.......... Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση που οποτε και να μπω, βλεπω αυτο το προιον το βλεπουν 4. Η 2 στην καλυτερη. Υπαρχει περιπτωση να εχουν βαλει μποτ να παρακολουθουν και μολις δειξει διαθεσιμο να βαραει καμπανακι? Αν ναι...παλι καλα την εχω κλειδωσει πριν το μαθουν καν οι υπαληλοι τους..... Γιατι κατι μου λεει οτι μια που πηγε σε διαθεσιμο μια που δεν θα υπαρχει ουτε φωτογραφια της.... Tην tuf 3080 την "βλεπουν" τουλαχιστον 2 ατομα στο refresh απο τις 18/09 που εκανα παραγγελια εγω οποτε λογικα εικονικα ειναι αυτα (μαλλον για να ανεβασουν το hype του προιοντος). Κανενα νεο ακομα και για εμενα. Σε 9 μερες κλεινω δυο μηνες αναμονης απο το Πλαισιο... Σημερα που τους πηρα τηλεφωνο παντως, τους ρωτησα τι γινεται σε περιπτωση ακυρωσης με την προκαταβολη και ο τυπος μου ειπε οτι παιρνω τα λεφτα μου κανονικα πισω (δεν μου τα κανουν πιστωση στο πλαισιο ντε και καλα). Το αναφερω γιατι πιο πανω καποιος ειχε πει το αντιθετο και μου φανηκε λιγο ακραιο να στα κλειδωνουν ετσι. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από b10z 1
DIM1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, b10z είπε Tην tuf 3080 την "βλεπουν" 2 ατομα απο τις 18/09 που εκανα παραγγελεια εγω οποτε λογικα εικονικα ειναι αυτα (μαλλον για να ανεβασουν το hype του προιοντος). Κανενα νεο ακομα και για εμενα. Σε 9 μερες κλεινω δυο μηνες αναμονης απο το Πλαισιο... Σημερα που τους πηρα τηλεφωνο παντως, τους ρωτησα τι γινεται σε περιπτωση ακυρωσης με την προκαταβολη και ο τυπος μου ειπε οτι παιρνω τα λεφτα μου κανονικα πισω (δεν μου τα κανουν πιστωση στο πλαισιο ντε και καλα). Το αναφερω γιατι πιο πανω καποιος ειχε πει το αντιθετο και μου φανηκε λιγο ακραιο να στα κλειδωνουν ετσι. Γιατι δεν αλλαζεις την παραγγελια στην evga? Που υπαρχουν πληροφοριες οτι θα ερθει?
Sakiz105 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Γιατι δεν αλλαζεις την παραγγελια στην evga? Που υπαρχουν πληροφοριες οτι θα ερθει? καλά μην το δένεις και κόμπο. στο eu.evga ακόμα δεν έχουν φέρει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις