Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η 1060 παιζει κανονικα με gsync οθονες. Και με freesync που ειναι gsync compatible παιζει κανονικα. 

Όχι για την συγκεριμένη TV που χρησιμοποιώ σαν οθόνη, δεν εμφανίζεται η επιλογή και γράφουν και στις οδηγίες πως είναι μόνο με GeForce RTX or GeForce GTX 16-Series GPU

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Να τον πάρω στο γραφείο λες, κάνει καλή δουλειά :P 

δεν μας βολεύεις με καμιά κάρτα χωρίς φπα τσάμπα λογιστής είσαι? χδ

1 λεπτό πριν, hln3 είπε

Όχι για την συγκεριμένη TV που χρησιμοποιώ σαν οθόνη, δεν εμφανίζεται η επιλογή και γράφουν και στις οδηγίες πως είναι μόνο με GeForce RTX or GeForce GTX 16-Series GPU

λίγο δύσκολο αυτό που λες πάντως.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hln3 είπε

Επειδη ειμαστε σε λαθος θεμα σου απαντησα παρακατω που ειναι το θεμα των pascal

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

δεν μας βολεύεις με καμιά κάρτα χωρίς φπα τσάμπα λογιστής είσαι? χδ

Μετά θα σε φωνάξω να εξηγήσεις στον ελεγκτή τι χρειάζονται 15 κάρτες 3080 σε λογιστικό γραφείο :P 

Πάντως αν έχεις φίλο / γνωστό με επιχείρηση παίρνεις και από Ελλάδα "χωρίς ΦΠΑ" (το συμψηφίζει τέλος του μήνα / τριμήνου). 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δεν έχω DP, οπότε χρειάζομαι turing ή ampere για gsync. Πάντως και τώρα που δεν το έχω δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα.

Επεξ/σία από hln3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα παιδια εγω που θελω να κοψω τιμολογιο για απαλλαγη φπα μπορω να το κανω κανονικα απο εξωτερικο? Στην εταιρια που εργαζομαι σιγουρα θα εχουμε ενεργοποιημενες ενδοκοινωτικες γιατι το αντικειμενο ειναι ηλεκτρονικα σκαφων. Οποτε φουλ αγορες μεσω αγγλιας και Ιταλιας απλα δεν ηξερα αν ειναι καποιο ειδικο καθεστως σε αυτα. Ειναι ο μονος λογος που δεν κοιταγα το εξωτερικο μην θελει ειδικες διαδικασιες αφου εγω ειμαι στο τεχνικο κομματι και δεν ξερω απο λογιστικα. Απλως δηλωνεις αφμ αγοραζεις και κανονικη επιστροφη φπα στο τριμηνο? 

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DIM1000 είπε

Αρα παιδια εγω που θελω να κοψω τιμολογιο για απαλλαγη φπα μπορω να το κανω κανονικα απι εξωτερικο. Στην εταιρια που εργαζομαι σιγουρα θα εχουμε ενεργοποιημενες ενδοκοινωτικες γιατι το αντικειμενο ειναι ηλεκτρονικα σκαφων. Οποτε φουλ αγορες μεσω αγγλιας και Ιταλιας. Ειναι ο μονος λογος που δεν κοιταγα το εξωτερικο μην θελει ειδικες διαδικασιες αφου εγω ειμαι στο τεχνικο κομματι και δεν ξερω απο λογιστικα. Απλως δηλωνεις αφμ αγοραζεις και κανονικη επιστροφη φπα στο τριμηνο? 

Αγγλία δυστηχώς μας τελείωσε, εως 31 Δεκεμβρίου προλαβαίνεις.

Στις ενδοκοινοτικές δεν υπάρχει επιστροφή, απλά δεν χρεώνεσαι εξαρχής το Φ.Π.Α. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Αρα παιδια εγω που θελω να κοψω τιμολογιο για απαλλαγη φπα μπορω να το κανω κανονικα απι εξωτερικο. Στην εταιρια που εργαζομαι σιγουρα θα εχουμε ενεργοποιημενες ενδοκοινωτικες γιατι το αντικειμενο ειναι ηλεκτρονικα σκαφων. Οποτε φουλ αγορες μεσω αγγλιας και Ιταλιας. Ειναι ο μονος λογος που δεν κοιταγα το εξωτερικο μην θελει ειδικες διαδικασιες αφου εγω ειμαι στο τεχνικο κομματι και δεν ξερω απο λογιστικα. Απλως δηλωνεις αφμ αγοραζεις και κανονικη επιστροφη φπα στο τριμηνο? 

Η στο τριμηνο η στον χρονο εγω καθε Απριλιο περνω την επιστροφη. Αρκει να εχεις και το αναλογο ΦΠΑ απο τα εσοδα αλλιως δεν θα το παρεις. Αν δεν το καλυπτεις με ΦΠΑ εσοδων τοτε δεν θα το παρεις η θα βγει κατι αλλο. 

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Αγγλία δυστηχώς μας τελείωσε, εως 31 Δεκεμβρίου προλαβαίνεις.

Στις ενδοκοινοτικές δεν υπάρχει επιστροφή, απλά δεν χρεώνεσαι εξαρχής το Φ.Π.Α. 

Μονο στην Ελλαδα εχουμε αμεση απαλλαγη για[κινητα/κονσολες/laptop/tablet) ενω εξωτερικο παει σχεδον σε ολα με ενδοκοινοτικες. Κριμα και για το Brexit.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω πολυ παιδες. Αρα ενεργοποιω κανονικα ψαχτηρι στο εξωτερικο. @Herald οποτε εφ οσον δουνε αυτοι εταιρια αρα b2b θα μου εμφανισουν την τιμη με αφαιρεμενο το φπα αυτοματα? Οση υπολογισω διαιρωντας με 1,16 πχ για Γερμανια που εχει 16% σωστα?

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ.

Ναι ρε, αλλά στις ενδοκοινοτικές δεν παίρνεις επιστροφή με την υποβολή της δήλωσης ΦΠΑ. Δεν σε χρεωνούν ΦΠΑ εξαρχής. Υπόχρεος για την χρεωπίστωση του ΦΠΑ είναι ο αγοραστής σε b2b ενδοκοινοτικές, δηλαδή χρεώνεις μόνος σου εισροές και εκρόες στην δήλωση Φ2.

1 λεπτό πριν, DIM1000 είπε

Σας ευχαριστω πολυ παιδες. Αρα ενεργοποιω κανονικα ψαχτηρι στο εξωτερικο. @Herald οποτε εφ οσον δουνε αυτοι εταιρια αρα b2b θα μου εμφανισουν την τιμη με αφαιρεμενο το φπα αυτοματα? Οση υπολογισω διαιρωντας με 1,16 πχ για Γερμανια που εχει 16% σωστα?

Ναι αν η αναγραφόμενη τιμή είναι με ΦΠΑ διαιρείς με 1,16. 

Πάντως καλύτερα να πάρεις από Ελλάδα με τιμολόγιο παρά ενδοκοινοτική,, και στις 2 περιπτώσεις δνε θα πληρώσεις ΦΠΑ και δεν ασχοληθεί και ο ελεγκτής. Τέσπα, μίλα με το λογιστή σου, οτι σου πεί ευαγγέλιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Herald είπε

Ναι ρε, αλλά στις ενδοκοινοτικές δεν παίρνεις επιστροφή με την υποβολή της δήλωσης ΦΠΑ. Δεν σε χρεωνούν ΦΠΑ εξαρχής. Υπόχρεος για την χρεωπίστωση του ΦΠΑ είναι ο αγοραστής σε b2b ενδοκοινοτικές, δηλαδή χρεώνεις μόνος σου εισροές και εκρόες στην δήλωση Φ2.

Ναι αν η αναγραφόμενη τιμή είναι με ΦΠΑ διαιρείς με 1,16. 

Πάντως καλύτερα να πάρεις από Ελλάδα με τιμολόγιο παρά ενδοκοινοτική,, και στις 2 περιπτώσεις δνε θα πληρώσεις ΦΠΑ και δεν ασχοληθεί και ο ελεγκτής. Τέσπα, μίλα με το λογιστή σου, οτι σου πεί ευαγγέλιο

Ευχαριστω πολυ. Απο Ελλαδα να παρω... Δεν το συζητω και το προτιμω για πολλους λογους.... Το απο που δεν ξερω...... Και το ποτε..... Ετσι κι αλλιως ποτε ολα τα χρονια δεν εχω ψωνισει ουτε βιδα για το pc απο εξωτερικο. Τωρα πλεον μαλλον δεν εχω επιλογη οπως τα κανανε. Σ' ευχαριστω και παλι. 

Επεξ/σία από DIM1000
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδις μια ερωτηση αν και οχι απολυτα σχτικη για εδω, μιας ομως και καποια ποστ πισω υπηρξε μια σχετικη αναφορα. Ολοι λεμε ποσο καλυτερα φαινονται τα 100,120,144 κλπ hz. Ολες οι οθονες 4k που κοιταω επειδη θα αλλαξω την 1080p μου, εχουν 60. Αρα η ολοι εχουν δωσει πολυ μεγαλα ποσα και παιζουν με lg cx κλπ, η μονιτορς 4κ 144, η απλα παιζουν στα 60 με καρτες που θελουμε να βγαζουν 100+ οποτε ασκοπη αγορα. Εγω λοιπον που κατα 99% παιζω παιχνιδια fps οπως crysis κλπ η και competitive οπως apex legends, δεν θα χασω πολυ σε input lag με 4κ 60? Γιατι δεν προτιθεμαι να παω σε κατι πανω απο 32in (μου φσινεται εξαιρετικη υπερβολη για 50 ποντους απο το κεφαλι μου) ουτε να το πληρωσω σε χρυσο. Με γυρω στα 600 που θελω να δωσω μηπως μια 2κ 144 hz ειναι καλυτερη λυση? Αν μου διαφευγει κατι λογω αγνοιας παρακαλω διορθωστε με

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, DIM1000 said:

Παιδις μια ερωτηση αν και οχι απολυτα σχτικη για εδω, μιας ομως και καποια ποστ πισω υπηρξε μια σχετικη αναφορα. Ολοι λεμε ποσο καλυτερα φαινονται τα 100,120,144 κλπ hz. Ολες οι οθονες 4k που κοιταω επειδη θα αλλαξω την 1080p μου, εχουν 60. Αρα η ολοι εχουν δωσει πολυ μεγαλα ποσα και παιζουν με lg cx κλπ, η μονιτορς 4κ 144, η απλα παιζουν στα 60 με καρτες που θελουμε να βγαζουν 100+ οποτε ασκοπη αγορα. Εγω λοιπον που κατα 99% παιζω παιχνιδια fps οπως crysis κλπ η και competitive οπως apex legends, δεν θα χασω πολυ σε input lag με 4κ 60? Γιατι δεν προτιθεμαι να παω σε κατι πανω απο 32in (μου φσινεται εξαιρετικη υπερβολη για 50 ποντους απο το κεφαλι μου) ουτε να το πληρωσω σε χρυσο. Με γυρω στα 600 που θελω να δωσω μηπως μια 2κ 144 hz ειναι καλυτερη λυση? Αν μου διαφευγει κατι λογω αγνοιας παρακαλω διορθωστε με

Δεν θα χάσεις σε input lag. Αλλά δεν πας να παίξεις apex legends με 4K και 60fps, θα σε φάνε λάχανο....για τέτοια παιχνίδια θυσιάζεις ανάλυση και γραφικά για FPS. Δες για παράδειγμα τι οθόνες έχουν στα tournament που διοργανώνονται κ σε τι ανάλυση παίζουν. (1680x1050)

Επεξ/σία από bauhaus8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...