Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Και το 6800 είναι ήδη +15%..Αν παίρνει και κάνα 10% OC καληνύχτα απλά.

Ειναι +15% με το smart memory. +10% θα ειναι καθαρα σε raster χωρις ryzen 5xxx cpu. Απο OC κρατατε μια πισινη αν και με τα 2.5ghz που αναφερθηκαν σε leak βλεπω να γινεται πανικος ειδικα αν παιξουν ξεκλειδωτα bios για την απλη 6800.

• Like 1
Δημοσ.

Και το 6800 είναι ήδη +15%..Αν παίρνει και κάνα 10% OC καληνύχτα απλά.

Δεν χρειάζεται καν να παίρνει o.c. Αν σου βγάλει saphire/xfx στο msrp (η saphire πάντα έχει μοντέλο σε msrp) τέλος η 3070. Όσο χειρότερο rt να έχει, από την στιγμή που είναι ήδη 15% πάνω, στα ίδια θα έρχονται με full settings. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αχ και να φαει κανα price drop στα 449 η 399 να φανει ο ανταγωνισμος.

Ναι βέβαια θα το κάνει ο Τζενσεν ουυυ :P Θα πουλήσει σαν ζεστή σπανακόπιτα η κάρτα έτσι κ αλλιώς

Δημοσ.

Τίποτα το GA104 έχει τελειώσει. Μόνο GA102 από NV.

Και το stock πλασματικό. Μόνο για αγορά Αμερικής που ακολουθούν τυφλά. Ευρώπη amazon.de είχε 11 strix o.c όλες και όλες. Evga δεν έβγαλε καμία σε EU ακόμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

Δεν χρειάζεται καν να παίρνει o.c. Αν σου βγάλει saphire/xfx στο msrp (η saphire πάντα έχει μοντέλο σε msrp) τέλος η 3070. Όσο χειρότερο rt να έχει, από την στιγμή που είναι ήδη 15% πάνω, στα ίδια θα έρχονται με full settings. 

Pulse 5700XT νομίζω μόλις MSRP+10$ ήταν

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Που πηγαν ωρε οι scalpers και τα bots των 3080? 

Χαχαχα ούτε αυτοί δεν την παίρνουν φαίνεται. Εκτός αν το site αυτό είναι καλό στο να αποφεύγει τα bot.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ναι βέβαια θα το κάνει ο Τζενσεν ουυυ :P Θα πουλήσει σαν ζεστή σπανακόπιτα η κάρτα έτσι κ αλλιώς

Αχ και να μην πουλησει και οι τιμες θα πεσουν. Αλλα το βαψιμο με εταιριες ειναι κακο πραγμα. 

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, KouMasGR είπε

https://www.notebooksbilliger.de/nvidia+geforce+rtx+3070+founders+edition+685357

Ακομα διαθεσιμη FE για οποιον ενδιαφερεται.

όταν πατάω για ολοκλήρωση αγοράς δεν προχωράει

Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Pulse 5700XT νομίζω μόλις MSRP+10$ ήταν

αυτό. Ωστόσο και η zotac που είχε κάρτα σε msrp στην 3080, εδώ η φθηνότερη ήταν +70...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε

όταν πατάω για ολοκλήρωση αγοράς δεν προχωράει

Κολλάει υπερβολικά το site. εχει μεγαλη κινηση. Αν καταφερεις να το προχωρησεις καλως. εγω παντως ακομα διαθεσιμη την βλεπω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Που πηγαν ωρε οι scalpers και τα bots των 3080? 

Ετοιμάζουν τα bots για τις 6800/xt. Ποιος καλά στα μυαλά του θα δώσει στο eBay 700αρια για 3070. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Don't shoot the messenger.. Η κατασταση ειναι παντως πιο περιπλοκη απο το ευθυνεται η Nvidia. Μετα απο καιρο εβγαλε μια πολυ καλη καρτα σε καλο MSRP αλλα δεδομενων των συνθηκων παγκοσμιως, της καταστασης με το foundry της Samsung και της εκτεταμενης εξαπλωσης των φαινομενων reselling θα δουμε πολλα τετοια. Το οτι επισης μια εταιρεια εχει στην σελιδα της την τιμη αυτη παλι δεν μου λεει τιποτα.

Οταν ο κοσμος παραγγειλει και παρει φυσικα τις καρτες στα χερια του σε αυτη την τιμη τοτε θα πω ναι μπηκε το νερο στο αυλακι.. 

τη γνωμη μου παραθετω δεν υπαρχει λογος τσακωμου σε καμια περιπτωση με κανενα μελος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...