Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Συμφωνω απόλυτα. Η 2080 με τα 10 είναι απαράδεκτη. Δεν ξέρω βέβαια αν θα καταφέρουν ποτέ να τελειώσουν, αλλά οπως και να το κάνεις.... Ομως... Εμένα με ενδιαφέρει το 1440 και οχι 4κ. Οπότε θα ήμουν καλυμμένος σίγουρα. Παρ` ολα αυτά η ti νομίζω θα εχει περισσότερη μνήμη οπότε... Και τελευταίο μιλώντας πάντα για εμένα, δεν κρατάω πράγματα πάνω απο 2 χρόνια συνήθως και φυσικα χωρις να υπάρχει λογος αλλαγης. Το pc της υπογραφής το έφτιαξα πριν ένα χρόνο ακριβώς και δευτέρα ξηλώνεται. Να μου πεις γιατί 2060... Γιατί άκουγα κράξιμο (και πολύ σωστά) απο κολλητους γιατί να παω σε 2080ti με 1080 μονιτορ και χρηση του pc στην καλύτερη 20 ώρες το μηνα. Τώρα εχω βάλει παρωπίδες.... χαχαχαχα

Αν δεν τη βγάλει εχει σοβαρό πρόβλημα. Γιατί εκει σίγουρα θα αγόραζα amd που ελπίζω να εχει διαθεσιμότητα και με αυτή θα έμενα για αρκετό καιρό. Βασικά μέχρι την 4 σειρά μάλλον η το navi3. Και πολλοί άλλοι το ίδιο. Σιγα μην μεινω χωρις pc να περιμένω τον πέτσινο να μου ελεήσει κάρτα. Αν δεν κινηθούν κάπως θα είναι η φάση του βαποριού που έπεσε πάνω στο ναρκαλιευτικό μας. Με το ναρκαλιευτικό να είναι η Nvidia.

Κοίτα αν θες να ακολουθήσεις τις εξελίξεις και να έχεις λιγότερη στη θεωρία χασουρα άλλαζε και κάθε 12 μήνες.

Φέτος βγήκαν μαζί, φαίνεται πιο ελκυστική η amd αλλά θέλω να δω αν υπάρχει κρυφό advantage λογω RDNA 2 σε κονσόλα και pc πρώτα σε console ports ( + DLSS vs DIRECT ML ενδιαφέρον αυτό αλλά το RT μεταξύ τους δε με πολυνοιαζει εφόσον των κονσολών θα βλέπουμε έτσι κι αλλιώς ) 

Όπως κι επίσης επιβάλλεται να αλλάξω ΚΑΙ οθόνη από αυτή που έχω ΤΩΡΑ για να δικαιολογηθεί η ακριβή κάρτα σε περίπτωση που έλεγα " fuck it " θα γίνω ζιγκολό για να πάρω τη 6800 και οθόνη ταυτόχρονα.  

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Με την 6900XT να παίζει τόσο δυνατά η 3080Ti σίγουρα θα παίξει στο 3090 perf με 12GB VRAM στα 999$.

Και με οσους πηραν 3090 τι θα γινει αν παιχτει αυτο το σεναριο απο nvidia? Δυσκολο βεβαια να εχουμε 3080ti στα 999 ευρω με διαθεσιμοτητα με αυτη την κατασταση αλλα λεμε αν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Και με οσους πηραν 3090 τι θα γινει αν παιχτει αυτο το σεναριο απο nvidia? Δυσκολο βεβαια να εχουμε 3080ti στα 999 ευρω με διαθεσιμοτητα με αυτη την κατασταση αλλα λεμε αν.

Τίποτα αυτοί πήραν μια Titan ουσιαστικά. Ότι έγινε και με την Titan και 780Ti τότε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ότι έγινε με 1080ti και Titan xp ίσως και λίγο χειρότερα 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, steve_89 είπε

Από όσο ξέρω τα τελευταία gsync monitor δουλεύουν σαν freesync!!!
Aν κάνω λάθος ας με διορθώσετε

Το εχω ξανασυζητησει εδω με τα παιδια, εμενα ειναι του 2015 και δεν ειναι συμβατο με freesync...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Ότι έγινε με 1080ti και Titan xp ίσως και λίγο χειρότερα 

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τίποτα αυτοί πήραν μια Titan ουσιαστικά. Ότι έγινε και με την Titan και 780Ti τότε.

Τοτε ας την ελεγε titan αλλα την ονομασε 3090 για τους προφανεις λογους. Καποιος εδωσε 2000 πριν λιγες μερες για 3090 για gaming και σε 20 μερες θα περνει στα μισα χρηματα ιδιες επιδοσεις με χαμηλοτερο TDP. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Τοτε ας την ελεγε titan αλλα την ονομασε 3090 για τους προφανεις λογους. Καποιος εδωσε 2000 πριν λιγες μερες για 3090 για gaming και σε 20 μερες θα περνει στα μισα χρηματα ιδιες επιδοσεις με χαμηλοτερο TDP. 

Το TDP ίδιο θα είναι στα custom μοντέλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Το TDP ίδιο θα είναι στα custom μοντέλα.

Με μεγαλυτερη συχνοτητα ομως οποτε θα ανεβει σε επιδοσεις. Και η 3090 ανεβαινει καλα αλλα με 500w bios την κοβει το power limit σε stock.  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coppermine είπε

Συγκλονιστικά από την παρουσιαση πραγματικά και με έκανε να αλλάξω το  pre order σε case king οπότε από  rog 3080, πήγα στην rog 3080oc

Μήπως να περιμένεις την 3080Ti γιατί βλέπω να έρχεται πολύ σύντομα ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Συγκλονιστικά από την παρουσιαση πραγματικά και με έκανε να αλλάξω το  pre order σε case king οπότε από  rog 3080, πήγα στην rog 3080oc

Και εγώ σε 3090 aorus extreme ή 3090 asus strix oc......... Μένει μόνο να βρουμε.... Αν βρουμε...... 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πιστευω τις φήμες αλλά έστω ότι βγαινει, το oc headroom του ga 102 είναι συγκεκριμένα για 5-7, ℅ διαφορά είναι γελοίο, αντίθετα το 30% σε σχέση με την 2080Ti που την κράτησα για δευτερη θα είναι παραπανω απο αισθητό σε 4Κ

Επεξ/σία από Coppermine
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Coppermine είπε

Δεν πιστευω τις φήμες αλλά έστω ότι βγαινει, το ocean headroom του ga 102 είναι συγκεκριμένα για 5-7, ℅ διαφορά είναι γελοίο, αντίθετα το 30% σε σχέση με την 2080Ti που την κράτησα για δευτερη θα είναι παραπανω απο αισθητό σε 4Κ

Για να έχεις τα +2GB VRAM λέω. Όπως και να το κάνουμε είναι πιο καλά τα 12 από τα 10.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι και τα 10 φτάνουν θα δείξει ο πραγματικος λόγος που άλλαξα το pre order πάντως είναι γιατί στο φόρουμ τους γράφουν ότι θα παραλαβουν τις οc αρχικά τιποτα αλλο θα δείξει παντως με τα πρωτα reviews και μόλις κάτσει η σκόνη θα δουμε και τις amd τι ψάρια πιανουν σε rt, θεωρώ ότι χωρίς dlss σε 4K θα τα βρουν μπαστουνια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...