Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Αν συμβαίνει αυτό και είναι ακριβώς ίδια.... Και βέβαια αν δεν εισαι βαμμενος κοκκινοφρουρος και μπορείς να διαθέσεις κάποια χρήματα παραπάνω, φροντίζεις να πας στα σίγουρα, οπότε.... Μπράβο τους αλλά δεν... Ας δουμε τις επόμενες μέρες τι θα συμβει. Γι αυτό πάντως λεω οτι μόνο η 6900 μου κινησε το ενδιαφέρον....

Καλυτερα να μην εισαι βαμμενος τιποτα.. Απλα πας με αυτο που ειναι καλυτερο. Για μενα ωραια τα νουμερα της 6900 οπως λες ηταν ελκυστικη αλλα οσο σκεφτομαι το λογισμικο την ριχνει πολυ στα ματια μου. Εξαλλου προσωπικα ειμαι μεχρι το μπατζετ της rtx 3080 αρα οι αντιστοιχες προτασεις της AMD δεν με καλυπτουν. Και οπως και να το κανουμε πιο ομορφη ειναξ η RTX 3080( για FE παντα μιλαω) 😛

Το μονο θεμα ειναι η διαθεσιμοτητα δυστυχως...

• Confused 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KouMasGR είπε

Καλυτερα να μην εισαι βαμμενος τιποτα.. Απλα πας με αυτο που ειναι καλυτερο. Για μενα ωραια τα νουμερα της 6900 οπως λες ηταν ελκυστικη αλλα οσο σκεφτομαι το λογισμικο την ριχνει πολυ στα ματια μου. Εξαλλου προσωπικα ειμαι μεχρι το μπατζετ της rtx 3080 αρα οι αντιστοιχες προτασεις της AMD δεν με καλυπτουν. Και οπως και να το κανουμε πιο ομορφη ειναξ η RTX 3080( για FE παντα μιλαω) 😛

Το μονο θεμα ειναι η διαθεσιμοτητα δυστυχως...

Συμφωνώ σε ολά. ΕΠΙΣΗΣ.... Οι μετρήσεις της 6900 ήταν με το smart memory access on. Που σημαίνει μονο με Ryzen. Το αρχικό μου πλάν ο ηταν λοιπόν 10900 z490 και 3080. Οπότε αν πάω σε 6900 πρέπει να πάρω Ryzen (5950) γιατί δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν οι κάρτες της πάνω σε intel. Πλάγιος εξαναγκασμος και απαράδεκτο για μενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα πας σε nvidia καρτα και ryzen επεξεργαστή 😅

Επεξ/σία από Sprou
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Συμφωνώ σε ολά. ΕΠΙΣΗΣ.... Οι μετρήσεις της 6900 ήταν με το smart memory access on. Που σημαίνει μονο με Ryzen. Το αρχικό μου πλάν ο ηταν λοιπόν 10900 z490 και 3080. Οπότε αν πάω σε 6900 πρέπει να πάρω Ryzen (5950) γιατί δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν οι κάρτες της πάνω σε intel. Πλάγιος εξαναγκασμος και απαράδεκτο για μενα.

Πολυ σωστα. Κατι που δεν προσεξαμε. Εχεις δικιο. Εγω αν και παω για ryzen σε πεξεργαστη, αυτο που κανει ειναι εξαναγκασμος. Σιγουρα δεν θα υπαρχει καλη αλληλουχια με την intel. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Screenshot_2020-10-28-19-50-12-305_com.g

Και χωρίς αυτά είναι σχεδόν τα ίδια ή λίγο καλύτερη με 3080 + παραπάνω μνήμη + φθηνότερη

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Screenshot_2020-10-28-19-50-12-305_com.g

Και χωρίς αυτά είναι σχεδόν τα ίδια ή λίγο καλύτερη με 3080 + παραπάνω μνήμη + φθηνότερη

Βλέπουμε όμως δικές τους μετρήσειςσε δικό τους επεξεργαστη σε αυτό που δείξανε. Επίσης.... Τα 50 δολλάρια για ίδια καρτα.... Συγνώμη αλλα ειναι σαν να μην υπάρχει για μένα. Οπως έγραψα και πιο πάνω, μια 3080ti έστω και ελαφρώς χειρότερη σε ραστερ απο την 6900 την πληρών και 200 και 300 πάνω γιατί θα έχω ασφάλεια και ηρεμία σε άλλα θέματα. Στην κλάση των 800 ευρώ δεν σκέφτεται κανεις το 50αρικο. Ειδικά οταν οσοι πάνε στο high end κυνηγάνε και υλοποιήσεις rog strix κλπ που απο μόνες τους πάνε 100αρικα πανω. Προσωπικά μέχρι πριν 5 λεπτά πριν το τέλος μου ηταν παντελώς αδιάφορη η παρουσίαση. Μετά εντυπωσιάστηκα με την 6900 και μετά σκέφτηκα την επερχόμενη 3080ti και σκέφτηκα οχι τώρα amd. Εχεις ακόμα να μας αποδείξεις πολλά για να πάρεις αυτά τα νούμερα. Πολύ δυνατό βημα όμως και μπράβο τους. Ας κάνουν άλλοι τα πειράματα και αν βγουνε τότε να ακολουθήσω. Προσωπική μου άποψη πάντα. Το καλό είναι οτι η 6800xt θα δώσει μια ένδειξη μέχρι τον Δεκέμβρη που έτσι κι αλλιώς και να βγει δεν θα υπάρχει για να την παρω η 3080ti. Ας δουμε θερμοκρασιες, blank screens, drivers κλπ καθώς και πως θα παίξει πάνω στα z490.

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DIM1000 είπε

Βλέπουμε όμως δικές τους μετρήσειςσε δικό τους επεξεργαστη σε αυτό που δείξανε. Επίσης.... Τα 50 δολλάρια για ίδια καρτα.... Συγνώμη αλλα ειναι σαν να μην υπάρχει για μένα. Οπως έγραψα και πιο πάνω, μια 3080ti έστω και ελαφρώς χειρότερη σε ραστερ απο την 6900 την πληρών και 200 και 300 πάνω γιατί θα έχω ασφάλεια και ηρεμία σε άλλα θέματα. Στην κλάση των 800 ευρώ δεν σκέφτεται κανεις το 50αρικο. Ειδικά οταν οσοι πάνε στο high end κυνηγάνε και υλοποιήσεις rog strix κλπ που απο μόνες τους πάνε 100αρικα πανω. Προσωπικά μέχρι πριν 5 λεπτά πριν το τέλος μου ηταν παντελώς αδιάφορη η παρουσίαση. Μετά εντυπωσιάστηκα με την 6900 και μετά σκέφτηκα την επερχόμενη 3080ti και σκέφτηκα οχι τώρα amd. Εχεις ακόμα να μας αποδείξεις πολλά για να πάρεις αυτά τα νούμερα. Πολύ δυνατό βημα όμως και μπράβο τους. Ας κάνουν άλλοι τα πειράματα και αν βγουνε τότε να ακολουθήσω. Προσωπική μου άποψη πάντα. Το καλό είναι οτι η 6800xt θα δ΄ψσει μια ένδειξη μέχρι τον Δεκέμβρη που έτσι κι αλλιώς και να βγει δεν θα υπάρχει για να την παρω η 3080ti

Κοίτα από τη στιγμή που σου δίνει και 16GB ram σκέφτεσαι και τα παιχνίδια που θα βγουν από δω κ πέρα. Η nvidia την Τι α τη βγάλει ΕΑΝ τη βγάλει από το νέο έτος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Κοίτα από τη στιγμή που σου δίνει και 16GB ram σκέφτεσαι και τα παιχνίδια που θα βγουν από δω κ πέρα. Η nvidia την Τι α τη βγάλει ΕΑΝ τη βγάλει από το νέο έτος.

Συμφωνω απόλυτα. Η 2080 με τα 10 είναι απαράδεκτη. Δεν ξέρω βέβαια αν θα καταφέρουν ποτέ να τελειώσουν, αλλά οπως και να το κάνεις.... Ομως... Εμένα με ενδιαφέρει το 1440 και οχι 4κ. Οπότε θα ήμουν καλυμμένος σίγουρα. Παρ` ολα αυτά η ti νομίζω θα εχει περισσότερη μνήμη οπότε... Και τελευταίο μιλώντας πάντα για εμένα, δεν κρατάω πράγματα πάνω απο 2 χρόνια συνήθως και φυσικα χωρις να υπάρχει λογος αλλαγης. Το pc της υπογραφής το έφτιαξα πριν ένα χρόνο ακριβώς και δευτέρα ξηλώνεται. Να μου πεις γιατί 2060... Γιατί άκουγα κράξιμο (και πολύ σωστά) απο κολλητους γιατί να παω σε 2080ti με 1080 μονιτορ και χρηση του pc στην καλύτερη 20 ώρες το μηνα. Τώρα εχω βάλει παρωπίδες.... χαχαχαχα

Αν δεν τη βγάλει εχει σοβαρό πρόβλημα. Γιατί εκει σίγουρα θα αγόραζα amd που ελπίζω να εχει διαθεσιμότητα και με αυτή θα έμενα για αρκετό καιρό. Βασικά μέχρι την 4 σειρά μάλλον η το navi3. Και πολλοί άλλοι το ίδιο. Σιγα μην μεινω χωρις pc να περιμένω τον πέτσινο να μου ελεήσει κάρτα. Αν δεν κινηθούν κάπως θα είναι η φάση του βαποριού που έπεσε πάνω στο ναρκαλιευτικό μας. Με το ναρκαλιευτικό να είναι η Nvidia.

Επεξ/σία από DIM1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλύτερη κάρτα για το high-end θα είναι η 3080Ti, αν βγει στο 1000άρικο και εφόσον υπάρχει διαθέσιμη. Θα έχει τα πάντα όλα από επιδόσεις σε RT/Raster συν 12GB VRAM που πιστεύωυ θα φτάνουν μέχρι να βγουν οι επόμενες GeForce.

Για την ώρα όπως δείχνουν τα πράγματα αν η AMD δεν έχει προβλήματα με διαθεσιμότητα και η Samsung συνεχίσει έτσι θα πέσει φόλα γερή για τον πέτσινο.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σημερινή παρουσίαση της amd είναι και η καλύτερη απαντήση σε δυο τρεις που μας έκραζαν όταν τους λεγαμε ότι είναι χαζό να πας σε 3080/90 όταν είναι προσεχώς η παρουσίαση του ανταγωνισμού , μεγάλο άλμα και 2,5ghz εύκολα πιθανόν.... ας σφαχτούνε τώρα και οι δυο εταιρίες για να πάρουμε 3080 ti 12gb και με λιγότερα από ότι θα παίρναμε 

Επεξ/σία από gpapad20
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

Ας όψεται το κολομόνιτορ με gsync που το εχω χρυσοπληρώσει  διαφορετικά άνετα θα χτύπαγα navi

Μια απο τα ιδια ρε man...

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tommy^ είπε

Μια απο τα ιδια ρε man...

Από όσο ξέρω τα τελευταία gsync monitor δουλεύουν σαν freesync!!!
Aν κάνω λάθος ας με διορθώσετε

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η καλύτερη κάρτα για το high-end θα είναι η 3080Ti, αν βγει στο 1000άρικο και εφόσον υπάρχει διαθέσιμη. Θα έχει τα πάντα όλα από επιδόσεις σε RT/Raster συν 12GB VRAM που πιστεύωυ θα φτάνουν μέχρι να βγουν οι επόμενες GeForce.

Για την ώρα όπως δείχνουν τα πράγματα αν η AMD δεν έχει προβλήματα με διαθεσιμότητα και η Samsung συνεχίσει έτσι θα πέσει φόλα γερή για τον πέτσινο.

Δηλαδη η 3080ti πιστευεις οτι θα ειναι καλυτερη με 350 ευρω παραπανω απο 6800xt για ενα 5% παραπανω σε raster και 4gb λιγοτερο? Γιατι για να πιασει η 3080ti την 3090 δυσκολο στα 999 ενω η 6900xt απο οτι φαινεται ειναι στα ιδια με 8gb λιγοτερο και χειροτερο RT.

2 λεπτά πριν, steve_89 είπε

Από όσο ξέρω τα τελευταία gsync monitor δουλεύουν σαν freesync!!!
Aν κάνω λάθος ας με διορθώσετε

Δεν πρεπει να ισχυει αυτο. Το αντιθετο συμβαινει. Και απο τηλεορασεις εχουμε samsung υποστηριζουν freesync και lg oled gsync με την CX να υποστηριζει και gsync και freesync.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δηλαδη η 3080ti πιστευεις οτι θα ειναι καλυτερη με 350 ευρω παραπανω απο 6800xt για ενα 5% παραπανω σε raster και 4gb λιγοτερο? Γιατι για να πιασει η 3080ti την 3090 δυσκολο στα 999 ενω η 6900xt απο οτι φαινεται ειναι στα ιδια με 8gb λιγοτερο και χειροτερο RT.

Με την 6900XT να παίζει τόσο δυνατά η 3080Ti σίγουρα θα παίξει στο 3090 perf με 12GB VRAM στα 999$.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...