narta Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 3080Ti τώρα στα 899 για να τα έχεις όλα, raster + RT power. Εδω δεν μπορει να βγαλει αρκετα GA102-200 και θες να βγαλει ικανοποιητικη ποσοστητα GA102-250? Samsung εγγυηση για MEGAFail
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δεκέμβρη το 6900XT.. Μέχρι τότε θα έχουν κλείσει τα πάντα. Η Γαλλία ήδη ετοιμάζεται λένε. Θα υπάρχουν κάρτες? Και αν ναι σε τι τιμές?
DIM1000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Το έχω δεδομένο πάντως οτι θα κλείσουν ολα και θα είμαι χωρίς pc.............. Σε κακή στιγμή τα έκανα ολα. Ξεκίνησα να πάρω μια 3080 και ξήλωσα ολο το μηχάνημα.....
tommy^ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Ωχ ωχ ωχ παρουσιάστηκαν οι νέες κάρτες της AMD... έτσι εξηγείται η κωλοτεροριτα που έπιασε τον πέτσινο! Όλα θα παιχτούν στη διαθεσιμότητα!
Sprou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, DIM1000 είπε Το έχω δεδομένο πάντως οτι θα κλείσουν ολα και θα είμαι χωρίς pc.............. Σε κακή στιγμή τα έκανα ολα. Ξεκίνησα να πάρω μια 3080 και ξήλωσα ολο το μηχάνημα..... Μια απο τα ιδια αδερφέ.. Πάντως σκεφτομαι να μείνω στην επιλογή της 3080 αντι της 6800xt. Ferrari vs supra 1000hp ενα πραμα. Μην πέσετε να με φάτε σκεφτομαι ειπα. 1
DIM1000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Sprou είπε Μια απο τα ιδια αδερφέ.. Πάντως σκεφτομαι να μείνω στην επιλογή της 3080 αντι της 6800xt. Ferrari vs supra 1000hp ενα πραμα. Μην πέσετε να με φάτε σκεφτομαι ειπα. Μακάρι να τη γλιτώσουμε γιατί κλείδψμα και χωρίς pc.... Κλάμα.... Γιατί να πέσει κάποιος να σε φάει? Εγω ξεκάθαρα μέχρι την 6800xt είχα κλειδωμένη την 3080 που να τη δίνανε 300 ευρω. Δεν ειχα διάθεση να πάρω κανένα ρίσκο για ίδιες επιδόσεις με σίγουρα χειρότερο RT. Θα πήγαινα στα σίγουρα. Σε Ti μαλιστα που σίγουρα θα ερχόταν και σε καλή τιμή. Το να μπλέξω με θερμοκρασίες, drivers κλπ κλπ ενδεχομένως, προτιμώ να το πληρώσω και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η 6900 μου κίνησε την περιέργεια, αλλά μια που την ματσάρει ή χανει σε λίγο η ti σε ραστερ, μια που την πήρα και με 200-300 πανω. Ας κάνουν άλλοι τα πειράματα και βλέπουμε. Αν όντως όμως βγει 3080 ti και υστερεί σε σοβαρο βαθμό(δεν πιστευω οτι δεν θα περάσει ο πέτσας την 6900) θα πάρω τα ρίσκα μου. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από DIM1000
Sprou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Η 6900 κινει περιεργεια οντως αλλα εχω ταβανι 900€ αρα απορρίπτεται. Τα υπολοιπα που λες σωστα ειναι γιαυτο η σύγκριση περι Ferrari. Βλέπουμε και με διαθεσιμοτητα τι θα γινει.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Arkin Απαντάω εδώ για να μην σπαμάρουμε το thread των Navi. Στο control είδα και πρακτική χρησιμότητα στα RT Reflections αφού σε κάποια φάση αντιμετωπίζεις ένα τέρας που σου πετάει κάτι σαν μπάλες ενέργειας. Το είχα πλάτη αλλά είδα την αντανάκλαση της μπάλας και την απέφυγα. Με SSR δεν θα υπήρχε αφού ήταν εκτός οθόνης. Σκέψου τώρα σε ένα slow paced game τύπου The last of us, να είσαι κρυμμένος πίσω από έναν τοίχο και να δεις την αντανάκλαση ενός εχθρού σε τίποτα πεσμένα γυαλιά κάτω στο έδαφος ξέρω 'γω. Πολύ immersive φάση. Είναι ωραία φάση το RT αλλά θέλει δρόμο ακόμη στην υιοθέτηση από αρκετά games και όχι ελάχιστα. Από perf με το DLSS είναι εντάξει πλέον τα πράγματα σε γενικές γραμμές.. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
volman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Διαθεσιμότητα για τους κόκκινους δεν θα είναι πρόβλημα. Υπάρχουν τσιπάκια εδώ και 2 χρόνια με την τεχνολογία των 7 μικρών. Τα εργοστάσια δουλεύουν στο φουλ. Το μεγάλο πρόβλημα το έχει ο πέτσινος τώρα. Και refresh να ήθελε να κάνει σε σάμυ δεν μπορεί. Θα πρέπει να ρίξει το πρεστίζ του και να πάει να παρακαλέσει την tsmc για να έχει καλά τσιπάκια μετά από 6 μήνες. Οι κάρτες του κόκκινου κλοκάρουν +15-25% από ότι έδειξε στην παρουσίαση. Του πέτσινου 10% σε λίγες περιπτώσεις και με πατέντες. Αν λύσει το πρόβλημα την διαθεσιμότητας ο πράσινος θα βρει πελάτες με τις ίδιες τιμές; Δεν νομίζω! 1
DIM1000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sprou είπε Η 6900 κινει περιεργεια οντως αλλα εχω ταβανι 900€ αρα απορρίπτεται. Τα υπολοιπα που λες σωστα ειναι γιαυτο η σύγκριση περι Ferrari. Βλέπουμε και με διαθεσιμοτητα τι θα γινει. Καλά αδελφε μου... Περίμενε να βγαλει ο πετσινος την Ti και να δουμε την αναπροσαρμογή τιμων που θα κανει η nvidia αρα και η amd μετα και το βλέπουμε. Μην σου μενουν και ρέστα για μπυριτσες... Σε ευρω 850 εχει. Μόλις στρώσει το θέμα θεωρω οτι τη χτυπας ανετα. Μέχρι τότε... Ελα να μαθουμε πλέξιμο στο λοκνταουν... χαχαχαχα Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από DIM1000
KouMasGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Τα fps που δειξανε και στις 3 καρτες ειναι πολυ κοντα με τις RTX και πιστευω οτι απλως θα ειναι ακριβως τα ιδια σε επιδοση με τις RTX. Μην λεμε βλακειες, λογικο να δειξει στην παρουσιαση οτι για λιγο ειναι μπροστα ας πουμε η RX 6900XT απο την RTX 3090. Οποτε πιστευω οτι θα ειναι στα ιδια σχεδον και ισως πιο κατω απο RTX λογω του κακου λογισμικου της. Γιατι οπως και να το κανουμε το λογισμικο της NVIDIA δεν το εχει και πολλοι γι αυτο δεν πανε στην AMD. Εχω AMD αυτη τη στιγμη απο αναγκη γι αυτο και ξερω το λογισμικο της. Ενα μαυρο χαλι ειναι. 1 1
DIM1000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, KouMasGR είπε Τα fps που δειξανε και στις 3 καρτες ειναι πολυ κοντα με τις RTX και πιστευω οτι απλως θα ειναι ακριβως τα ιδια σε επιδοση με τις RTX. Μην λεμε βλακειες, λογικο να δειξει στην παρουσιαση οτι για λιγο ειναι μπροστα ας πουμε η RX 6900XT απο την RTX 3090. Οποτε πιστευω οτι θα ειναι στα ιδια σχεδον και ισως πιο κατω απο RTX λογω του κακου λογισμικου της. Γιατι οπως και να το κανουμε το λογισμικο της NVIDIA δεν το εχει και πολλοι γι αυτο δεν πανε στην AMD. Αν συμβαίνει αυτό και είναι ακριβώς ίδια.... Και βέβαια αν δεν εισαι βαμμενος κοκκινοφρουρος και μπορείς να διαθέσεις κάποια χρήματα παραπάνω, φροντίζεις να πας στα σίγουρα, οπότε.... Μπράβο τους αλλά δεν... Ας δουμε τις επόμενες μέρες τι θα συμβει. Γι αυτό πάντως λεω οτι μόνο η 6900 μου κινησε το ενδιαφέρον.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις