Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Silverage είπε

Έχω μπει σε ένα discord απο προχθές που σου στέλνει ειδοποίηση όταν υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες αλλά προς το παρόν μόνο 2 φορές έβγαλε κάτι σάπιες Zotac 3090 στην Αμερική. 3080 βλέπω έχει απο 20 Οκτώβρη να βρει διαθεσιμότητα.

Πως μπαίνουμε εκεί?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, isaias1983 είπε

Πως μπαίνουμε εκεί?

Είναι απο το site https://www.nowinstock.net/

Το είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα με επιτυχία για να αγοράσω την συλλεκτική έκδοση του Fire Emblem για το Switch.

Αυτή είναι η πρόσκληση του discord https://discord.com/invite/T3CrtTN

Επεξ/σία από Silverage
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Silverage είπε

Έχω μπει σε ένα discord απο προχθές που σου στέλνει ειδοποίηση όταν υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες αλλά προς το παρόν μόνο 2 φορές έβγαλε κάτι σάπιες Zotac 3090 στην Αμερική. 3080 βλέπω έχει απο 20 Οκτώβρη να βρει διαθεσιμότητα.

Το μόνο καλό είναι ότι δε θα χρειαστεί να κάνεις mute ποτέ τίποτα εκεί.😁

Δημοσ.

Έχω μια περίεργη ανυπομονησία για επειδή δεν κάνω συχνά αναβάθμιση. Σε 4 ώρες θα ξέρω αν θα αγοράσω amd ή nvidia για να παίζω oxygen not included

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Έχω μια περίεργη ανυπομονησία για επειδή δεν κάνω συχνά αναβάθμιση. Σε 4 ώρες θα ξέρω αν θα αγοράσω amd ή nvidia για να παίζω oxygen not included

Μετα την παρουσιαση και του AMD lineup η πλειοψηφια των χρηστων στο insomnia 🤣

CapsLock.PNG

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο έχω μπει σε διλλημα αγοράς, Και ανυπομονώ για την παρουσίαση της AMD, ενώ η οθόνη μου είναι gsync. 
🤯 

Δημοσ.

για το σύστημα μου έχει αρχίσει και με ψήνει η 3070 και η αναβάθμιση που θέλω να κάνω από την παλιά 1070. Εχω κάποιες αμφιβολίες για τα μελλοντικά game αλλά δεν νομίζω με τα τωρινά δεδομένα του xbox και ps5 να δούμε καμία δραματική αύξηση σε απαιτητικά game.

Και δεν έχω 4k monitor αλλά 32αρη alienware wide μια χαρά αυτή η κάρτα για τα επόμενα 3-4 χρόνια για το setup μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το site της NVIDIA με τρολλάρει. όταν μπάινω από κινητό μου βγάζει διαθέσιμη την RTX 3080 και μόλις κάνω ανανέωση εξαφανίζεται. Από το PC είναι συνεχώς out of stock. Η κάτι ετοιμάζει η NVIDIA ή απλώς με τρολλάρει 😂

Οριστε και πως ενφανιζεται στο κινητο αλλα δεν κανει προσθηκη στο καλαθι

Screenshot_20201028-172559_Chrome.jpg

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

3080Ti τώρα στα 899 για να τα έχεις όλα, raster + RT power. 

και την κάρτα πότε θα την έχεις ? Πριν το εμβόλιο του κορονοιού ή μετά ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Διαθεσιμοτητα παιδια.. Παρακαλατε για διαθεσιμοτητα γιατι καλα τα launches αλλα απο το msrp μεχρι τις ρεαλιστικες τιμες και την τοποθετηση στο κουτακι μας τα πραγματα θελουν καιρο.. 

Τωρα πραγματικα θα δω την nvidia.. Βασικα ουτε Ti με αστειες διαφορες 5-10% με ενδιαφερει ουτε τιποτα αυτη την στιγμη με 3080.. Το refresh ομως πλεον πρεπει να ειναι πραγματικα  δυνατο για να επιστρεψει δυναμικα και αδιαμφισβητητα στην κορυφη το 2021.. Στα 7nm φυσικα και με ανεβασμενα ρολογια και εξτρα μνημη και ανταγωνιστικες τιμες.. 

Αντε ρε AMD γιατι φτασαμε να βλεπουμε high end GPUs στο διχιλιαρο, για αυτο χρειαζεται ο ανταγωνισμος..

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, leros2004 είπε

και την κάρτα πότε θα την έχεις ? Πριν το εμβόλιο του κορονοιού ή μετά ? 

Κάτσε να δούμε και την AMD αν θα έχει κάρτες.. 1546 κρούσματα σήμερα.. Lockdown is loading άρα δύσκολα τα πράγματα γενικά. 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...