Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Η Ubi ως συνήθως ξεζουμίζει τα console port. Έρχονται RT showcase games για την 3080 με το κιλό.... όπως είδαμε και στην 2080ti. Βασικά η μόνη διαφορά που βλέπω με RTX ON είναι η πτώση στα 30fps αλα console peasant  🤧

ECC71-C2-B-EB4-F-404-C-BEFA-AA31-F431-CE

Μια χαρά τραναχταχτες διάφορες έχουν άμα ξέρεις που να κοιτάξεις ;)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Μια χαρά τραναχταχτες διάφορες έχουν άμα ξέρεις που να κοιτάξεις ;)

Iσχυει. Βεβαια φαινεται πολυ περιορισμενο το implementation κυριως σε αντανακλασεις και το artwork του παιχνιδιου ειναι μετριο στην καλυτερη αλλα ετερον εκατερον. Ειδικα οι αντανακλασεις στον Ταμεση δινουν πολυ πιο ωραια εικονα περαν των βασικων σε αυτοκινητα, λακουβες, στην tower bridge, picadilly κ.ο.κ..  Και γενικα ολα τα open world της Ubi ειναι βαριδια ειδικα στην αρχη πριν παρουν κανα patch ή κανα driver..Μονο το Origins ειχε ερθει καλα optimized και αυτο γιατι ειχε φαει ανελεητο κραξιμο εκεινη την περιοδο..

Εαν το CP2077 εχει ολο το πακετο εγω προετοιμαζομαι για πολλες υποχωρησεις σε 4k και φυσικα με DLSS.. Kαλυτερα ετσι ομως και να μου δινεται η δυνατοτητα να ανοιξω οτι θελω και ας ειναι απαιτητικο σε πορους , παρα να μην υπαρχει καθολου.. Ας βγει και ενα νεο παιχνιδι που θα κανει χρηση των τεχνολογιων και ας μην μπορει να τρεξει ουτε στο καλυτερο υπαρχον h/w..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Iσχυει. Βεβαια φαινεται πολυ περιορισμενο το implementation κυριως σε αντανακλασεις και το artwork του παιχνιδιου ειναι μετριο στην καλυτερη αλλα ετερον εκατερον. Ειδικα οι αντανακλασεις στον Ταμεση δινουν πολυ πιο ωραια εικονα περαν των βασικων σε αυτοκινητα, λακουβες, στην tower bridge, picadilly κ.ο.κ..  Και γενικα ολα τα open world της Ubi ειναι βαριδια ειδικα στην αρχη πριν παρουν κανα patch ή κανα driver..Μονο το Origins ειχε ερθει καλα optimized και αυτο γιατι ειχε φαει ανελεητο κραξιμο εκεινη την περιοδο..

Εαν το CP2077 εχει ολο το πακετο εγω προετοιμαζομαι για πολλες υποχωρησεις σε 4k και φυσικα με DLSS.. Kαλυτερα ετσι ομως και να μου δινεται η δυνατοτητα να ανοιξω οτι θελω και ας ειναι απαιτητικο σε πορους , παρα να μην υπαρχει καθολου.. Ας βγει και ενα νεο παιχνιδι που θα κανει χρηση των τεχνολογιων και ας μην μπορει να τρεξει ουτε στο καλυτερο υπαρχον h/w..

Όχι κυρίως σε αντανακλάσεις, μόνο σε αντανακλάσεις. RT Reflections έχει μόνο το game, δεν έχει άλλα εφέ όπως το CP77..

8 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ε μπανανία εντάξει, μία έτσι μία αλλιώς..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Ο Ζλαταν δεν βρηκε την 3090.. Η 3090 βρηκε τον Ζλαταν ♥

zlatan.jpg

Σαν να πήρε σπόρια ανάλατα με 30 λεπτά ήταν για αυτόν 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nekrik είπε

Σαν να πήρε σπόρια ανάλατα με 30 λεπτά ήταν για αυτόν 😅

Σιγα μην την αγορασε δωρακι για διαφημιση :D

19 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Εαν ισχυσει εν τελει τοτε απλα τουλαχιστον σε θεμα διαυλου ειναι αυτο που οπως ειχα πει και εγω και λεει και η λογικη δηλαδη επρεπε να ειχε κανει η nvidia εξ αρχης για να δωσει 12Gb..Μου μυριζει θεμα διαθεσιμοτητας μνημης εδω.. Κατανταει λιγο αστειο βεβαια σε ενα performance spectrum με spread 15% να δινεις 3 προιοντα ειδικα στο high end αλλα nvidia ειναι αυτη οτι θελει κανει.. Και επισης αν ισχυσει δεν το περιμενω φυσικα πριν το Q2 του 2021..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.

Η nvidia απλα παει να παρει τον τιτλο του running joke για το 2020. Paper launch, απειρες φημες για απειρα sku και διαθεσιμοτητα 0.

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, narta είπε

Η nvidia απλα παει να παρει τον τιτλο του running joke για το 2020. Paper launch, απειρες φημες για απειρα sku και διαθεσιμοτητα 0.

τελικά το 2020 τουε βάρεσε όλους στα εγκεφαλικά κύτταρα... μόνο η amd πάει καλά προς το παρών λες και αυτή έβγαλε το covid 19 xd 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπειτα απο το φλερτ του Warhead με την ΑΜΔ, αλλά και λοιπων πρασινων δημοκρατικων δυναμεων και την εκδηλωση εντονου ενδιαφεροντος για τα επερχομενα προϊοντα των κοκκινων σκυλιων, τα εγραφα εγω και δεν με ακουγατε, προ 2-3 εβδομαδων και νατα..

''Γιατί «γκρεμίζονται» φούρνοι: Η αντίδραση της Βενέτης και τα αιτήματα της μαζικής εστίασης''

https://www.huffingtonpost.gr/entry/yiati-ykremizontai-foernoi-e-antidrase-tes-venetes-kai-ta-aitemata-tes-mazikes-estiases_gr_5f96ff9bc5b63fd49ceed0ee

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.

Κι ετσι να ειναι και οντως να υπαρχουν φημες... πιο πολυ κινησεις πανικου δειχνουν μπας και κοψουν τον αερα απο ΑΜΔ.

Δημοσ.

Σκέτη κούραση αυτό το launch ... κάρτες δεν υπάρχουν και όλο το internet έχει γίνει μια τεράστια Τατιάνα Στεφανίδου για φανταστικές κάρτες που εντοπίστηκαν εδώ και εκεί... και όλο αυτό για ποιο λόγο;; Τι κερδίζουμε με μια φήμη; ΠΩ ΠΩ και μόνο που μπήκα στη διαδικασία να γράψω, βαρέθηκα... αδιαφορώ πλέον για το αν οι Navi θα είναι πιο δυνατές ή όχι... Διαθεσιμότητα ρε γμτ... και δεν λέω να γεμίσουν ξαφνικά όλα τα καταστήματα... αν ξέρω ότι θα παραγγείλω σήμερα και θα έχω κάρτα σε 2-3 βδομάδες ΣΙΓΟΥΡΑ τότε είμαι ΟΚ

• Like 6
Δημοσ.

Ετσι ειναι πλεον εχει ενταθει ειδικα με το twitter ολη η φημολογια γυρω απο προιοντα , leaks, specs και παρουσιασεις. Πολλα απο αυτα ειναι και μερος του marketing των εταιρειων αλλα των leaksters και γενικα συντηρειται μια βιομηχανια ετσι.. και οχι μονο στην τεχνολογια.. 

Marketing hype παντου..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...