Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Περισσότερο λόγω του γεγονότος ότι μάλλον αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσω δουλειά δεν θα έχω χρόνο να κάθομαι να ψάχνω ρυθμίσεις, οδηγούς, φορματ, κατσαβίδια και ιστορίες. Πάνε πλέον αυτά τα έκανα στα 18 μου. Πλέον όπου νάνε περάσαμε και το μεσαίο σκαλί των 20 χρόνων, σύντομα 26 και θέλω όσο χρόνο ελεύθερο θα έχω να ξεκουράζομαι και να μη σπαταλώ χρόνο κάνοντας τον τεχνικό. Θα δείξει όμως. Έχω ξαναπεί ότι δεν δικαιολογείται καμία εταιρεία τόσο κατασκευαστής όσο και game developer για τα παιχνίδια που παίζουμε σήμερα. 1500? 1000? Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Εδώ δεν έχουμε της προκοπής παιχνίδια που να αξίζουν τόσα χρήματα. Τα ψάχνεις με κυάλια και 20 χρόνια κάποια τεχνολογική επανάσταση στη αλληλεπίδραση player - game ΔΕΝ εχω δει. Κάτι με το VR πήγε να γίνει αλλά... νεκρα. Επίσης κάτι που λείπει - βασικά παράπονο - ότι στο pc δεν έχεις κάπου όταν πυροβολας να δίνει κάτι feedback στο παίκτη να νιώθεις ότι κάτι πυροβόλησες. Στις κονσόλες έχεις πες τη δόνηση. Πρέπει να σχεδιαστεί κάτι να το φοράς σαν γιλέκο για να.δινει και το οπτικό ερέθισμα.Ακουστικα πάλι σχεδιασμένα με παρόμοια τεχνολογία. Να έχει κάτι σαν σενσορες πάνω. Πώς έχει την δόνηση η κονσόλα με το gamepad. Να δίνει feedback όταν δέχεσαι πυρά, όταν ρίχνεις με όπλα, αν γίνεται έκρηξη δίπλα κτλπ Θυμάμαι στη κονσόλα επαιζα Halo ετριζε το χειριστήριο και ένιωθες το όπλο πιο αληθινό. Εγώ πάντως θα έδινα άνετα λεφτά για -εξομοιωτή- πάντως κάτι σε φάση VR next gen. Εκεί ναι να δώσεις 1000 ευρώ. Δεν ξέρω μόνο εγώ νιώθω ενα ψεύτικο πράγμα σε όλα τα παιχνίδια; Βγάλε τα.ακουστικα και πυροβόλησε σε ένα παιχνίδι είναι σαν να κάθεσαι σε μια καρέκλα σα μακακας κ να πατας κουμπακι τσουκου τσουκου. Και στο pc λειτουργούν τα gamepads, δεν καταλαβαίνω αυτό που είπες. Εντάξει τα υπόλοιπα όντως θα ήταν καλή φάση αλλά είναι μακρινά και ούτε οι κονσόλες έχουν τέτοια, οπότε δεν υφίσταται παράπονο κατά του pc..
narta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Στο PC έχουμε και τζάμπα παιχνίδια όμως, η EPIC έχει δώσει παιχνιδάρες κατά καιρούς. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε αυτά τα δύο πάντως, και βγαίνουμε και Off-topic.. Γιαννη, Big picture. Καταλαβαινεις τι λεω. Απλα γερασα και δεν ανεχομαι να με ξεπουπουλιάζει ο πετσινος και το Λιζακι. Στα 14 δουλευα και ετρωγα νερο για 1 μηνα για να βαλω Sebring στο μηχανακι να κανει θορυβο για την γκαβλα. Μικρο σε λενε παιδι, μεγαλο σε λενε μ.... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, narta είπε Γιαννη, Big picture. Καταλαβαινεις τι λεω. Απλα γερασα και δεν ανεχομαι να με ξεπουπουλιάζει ο πετσινος και το Λιζακι. Στα 14 δουλευα και ετρωγα νερο για 1 μηνα για να βαλω Sebring στο μηχανακι να κανει θορυβο για την γκαβλα. Μικρο σε λενε παιδι, μεγαλο σε λενε μ.... E σε ξεπουπουλιάζει η Microsoft και η Sony με τις συνδρομές για online, με 200άρια για επέκταση του ssd, κτλ. Choose your poison. Προσωπικά προτιμώ το pc γιατί μου αρέσει να το χτίζω, να πειράζω πράγματα από εδώ και από εκεί, και στην τελική έχω ένα καλό pc για να κάνω και άλλα πράγματα besides gaming. Και δεν είναι δύσκολο πουλώντας cpu και gpu να φτάσω στο επίπεδο των νέων κονσολών με μία 3060/AMD αντίστοιχη και 3700Χ. Το PC είναι ακριβό στην αρχή αρχή αλλά μετά "απολαμβάνεις" κάποια θετικά (δωρεάν games π.χ.). Στην τελική μία η άλλη βγαίνει..
Herald Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, narta είπε Pass ultimate: 13€/μηνα με προσβαση σε παιχνιδια τσαμπα και σε pc αμα εχεις Fair deal. Ξαναλεω, ειτε προσγειώνονται οι τιμες στο εγγυς μελλον, ειτε η αγορα του pc gaming θα συρικνωθει πιο πολυ και απο τα καλλη της Johansson Pass έχει μόνο το xbox, όχι οι κονσόλες γενικά. Άμα έχεις και PC που λες, τι να το κάνεις το xbox. Το pc gaming σε console settings είναι φτηνότερο, ειδικά με το pass μιας και το ανέφερες. Μην αναλωνόμαστε συνέχεια στην ίδια κουβέντα. Αν διαφωνείς, τότε πάρε κονσόλα και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Herald 2
7nisiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Και στο pc λειτουργούν τα gamepads, δεν καταλαβαίνω αυτό που είπες. Εντάξει τα υπόλοιπα όντως θα ήταν καλή φάση αλλά είναι μακρινά και ούτε οι κονσόλες έχουν τέτοια, οπότε δεν υφίσταται παράπονο κατά του pc.. PC + GAMEPAD το δέχομαι μόνο για single player ή χαβαλετζιδικα coop 3rd person ξαπλωμένος σε κάνα καναπέ απέναντι σε τεράστια τηλεόραση μαζί με κανα μαξιλάρι για να κοιμηθώ μετά. FPS πάντα ποντίκι πληκτρολόγιο και στην κονσόλα που πλέον ξεκίνησαν ήδη να το υποστηρίζουν. Πάντως δεν έχω δει κόσμο να ζητάνε όντως να πάει η τεχνολογία παρακάτω. Ζητάμε σαν παίκτες σκέτα άψυχα καρέ. Επιβάλλεται να ζητάμε ΚΑΙ γραφικά, ΚΑΙ καλές εμπειρίες και Νέα αλληλεπίδραση στο πώς παίζουμε παιχνίδια. Να είναι όντως μια εμπειρία στον κόσμο του παιχνιδιού. Μόνον τότε δέχομαι να δώσω επιπλέον χρήματα καθώς θα έχουν πάει πραγματικά για εξέλιξη και ουσιώδη ανάπτυξη σε μηχανικούς και προγραμματιστές. 2
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Τα περι τιμων προεκυψαν ταχα μου με βαση τις πρωτες τιμες που ειχαν ανεβει τον πρωτο καιρο,που φυσικα ανεφεραν απο κατω τα καταστηματα οτι δεν ειναι τελικες. Δες πχ εδω https://www.techspot.com/news/86681-aftermarket-rtx-3080-rtx-3090-card-prices-revealed.html Κοινως εκαναν εκτιμηση με βαση τις αρχικες τιμες. Υποψη οτι τα 805ευρω που βλεπεις στην εικονα αυτη ειναι με 16%ΦΠΑ και χωρις μεταφορικα. Για δες τι τιμες εχουν τωρα αυτοι ολως τυχαιως,και τα δυο με μικροτερο ΦΠΑ απο Ελλαδα. https://www.caseking.de/en/asus-geforce-rtx-3080-rog-strix-10g-10240-mb-gddr6x-gcas-400.html https://www.overclockers.co.uk/asus-geforce-rtx-3080-rog-strix-gaming-10gb-gddr6x-pci-express-graphics-card-gx-44m-as.html Μιλάω για τιμές asus store Με φπα ,προφανώς και το asus store έχει κανονικά τιμές πάνω από τους resellers. Οπότε οι κανονικές τους τιμές είναι κάτω από αυτές του asus store. Tι θες να μου πεις ότι οι τιμές είναι κανονικές? Γελάνε και οι πέτρες. Άμα θέλετε ρε παιδιά να αγοράζετε 200 ευρώ πάνω από την αξία ενος προϊόντος go for it αλλά μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι οι τιμές είναι οκ. Όσο για το you.gr πέντε φορές προσπάθησα να κάνω παραγγελία την ventus και δεν ολοκληρωνόταν Σκέφτομαι να πάω να την πάρω από τον scalpper στις αγγελίες που την πουλάει 1300 με ανοιγμένη συσκευασία 😛 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από akoinonitos 1
ASFE Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Ποσο τραγικος ο 1300ας!!! Ευχομαι να του μεινει απουλητη!
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Tι θες να μου πεις ότι οι τιμές είναι κανονικές? Γελάνε και οι πέτρες. Ειλικρινά τόσος μαζοχισμός? Άμα θέλετε ρε παιδιά να αγοράζετε 200 ευρώ πάνω από την αξία έως προϊόντος go for it αλλά μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι οι τιμές είναι οκ.😛 Ποιες πετρες γελανε και που ακριβως τον ειδες τον μαζοχισμο? Και που ειδες εγω να λεω οτι οι τιμες γενικα και αοριστα ειναι κανονικες? Πως ακριβως να ειναι απο την στιγμη που εδω και 1μηνα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα? ? Να οριστε παρε και απο Evga τιμες χωρις ΦΠΑ. https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+30+Series+Family&chipset=RTX+3080 Βλεπεις τις τιμες καλα? XC ultra 850+ευρω με ΦΠΑ και μεταφορικα,και η κορυφαια FTW να φτανει τα 900ευρω. Αρα τι εννοεις,οτι η Evga επρεπε να πουλαει την FTW 200ευρω κατω στα 700? Τελος οπως βλεπεις αρκετοι απο αυτους που σχολιαζουν/συμμετεχουν στο θεμα κουτσα στραβα βρηκαν 3080/3090 σε αυτες τις τιμες,και ποσοι αλλοι αν υπηρχε καλυτερη διαθεσιμοτητα θα ειχαν αγορασει ηδη. Αρα δεν χρειαζεται να πεισει κανενας κανενα για τιποτα.
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 15 hours ago, Fulgore said: Ποιες πετρες γελανε και που ακριβως τον ειδες τον μαζοχισμο? Και που ειδες εγω να λεω οτι οι τιμες γενικα και αοριστα ειναι κανονικες? Πως ακριβως να ειναι απο την στιγμη που εδω και 1μηνα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα? ? Να οριστε παρε και απο Evga τιμες χωρις ΦΠΑ. https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+30+Series+Family&chipset=RTX+3080 Βλεπεις τις τιμες καλα? XC ultra 850+ευρω με ΦΠΑ και μεταφορικα,και η κορυφαια FTW να φτανει τα 900ευρω. Αρα τι εννοεις,οτι η Evga επρεπε να πουλαει την FTW 200ευρω κατω στα 700? Τελος οπως βλεπεις αρκετοι απο αυτους που σχολιαζουν/συμμετεχουν στο θεμα κουτσα στραβα βρηκαν 3080/3090 σε αυτες τις τιμες,και ποσοι αλλοι αν υπηρχε καλυτερη διαθεσιμοτητα θα ειχαν αγορασει ηδη. Αρα δεν χρειαζεται να πεισει κανενας κανενα για τιποτα. Μου φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι γράφω η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, η ftw3 κοστίζει 850 με φπα στο evga store . πήγαινε βρες ένα κατάστημα που την έχει τόσο. Και η evga κανονικά πουλάει πιο ακριβά από τους resellers. Εσύ έκανες παράθεση στο μνμ μου λέγοντας πως οι τιμές δεν είναι αυτές που λέω και ότι δεν ισχύουν και προσπαθείς να με πείσεις για το αντίθετο βάζοντας μου λινκ ότι οι τιμές αυτές έχουν αλλάξει κλπ. Το msrp σε κάθε υλοποίηση δεν αλλάζει ποτέ προς τα πάνω. Και ξανά λέω δεν με ενδιαφέρει ο καθένας αν διατίθεται να δώσει τα 150 -200 ευρώ που ζητάνε. Αν θέλει να τα δώσει με γεια του με χαρά του και λογαριασμό δεν θα δώσει σε εμένα. Απλά δεν μπορούν να λένε κάποιοι ότι οι τιμές είναι οκ. Και δεν με νοιάζει η ζήτηση λόγω μη διαθεσιμότητας ρε φίλε, αν δεν είχε κάρτες να πουλησει νας μην τις λάνσαρε ,είτε αυτός είναι η Nvidia είτε η amd είτε η Intel. 3
7700K Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Παλι θα κλαινε τα λεφτα τους (βλεπε 2080ti) οσοι εσπευσαν να πληρωσουν καπελο 200 και 300 ευρω παραπανω , οι τιμες θα ομαλοποιηθουν το Δεκεμβριο ελεω προσφορων με τον ανταγωνισμο να φουντωνει (κονσολες - Navi) συν το γεγονος της ανακοινωσης των νεων μοντελων της ti σειρας.. Η nvidia ειναι ηλιθια εστησε ολο αυτο το καραγκιοζιλικι χωρις κανενα νοημα , μπορουσε να επισκιασει το launch του ps5 κυκλοφορωντας τοτε τις ampere με επαρκη στοκ και κανονικες τιμες. Αυτες τις παπατζες που επικαλεστηκε , οτι δηθεν ο κοροδοιος επηρεασε την παραγωγη ειναι για σανοφαγους με μυαλο πρωτοζωου. Φαινεται στην σονυ δεν κολλαει 😄... Τα PS5 που θα διατεθούν στην αγορά θα είναι περισσότερα από τα PS4 στο λανσάρισμα 1
billeiros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Κατάφερα και έκλεισα μια 3080 strix oc μέσω φιλου από Γερμανικο μαγαζί στα 883.Εδωσε ημερομηνία παραλαβής μάλιστα τις 22/10 αν και χλωμό το κόβω.αιντε να δούμε.αν φάμε άκυρο το paypal καθαριζει 8
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εσύ έκανες παράθεση στο μνμ μου λέγοντας πως οι τιμές δεν είναι αυτές που λέω και ότι δεν ισχύουν και προσπαθείς να με πείσεις για το αντίθετο βάζοντας μου λινκ ότι οι τιμές αυτές έχουν αλλάξει κλπ. Το msrp σε κάθε υλοποίηση δεν αλλάζει ποτέ προς τα πάνω. Και ξανά λέω δεν με ενδιαφέρει ο καθένας αν διατίθεται να δώσει τα 150 -200 ευρώ που ζητάνε. Αν θέλει να τα δώσει με γεια του με χαρά του και λογαριασμό δεν θα δώσει σε εμένα. Απλά δεν μπορούν να λένε κάποιοι ότι οι τιμές είναι οκ. Και δεν με νοιάζει η ζήτηση λόγω μη διαθεσιμότητας ρε φίλε, αν δεν είχε κάρτες να πουλησει νας μην τις λάνσαρε ,είτε αυτός είναι η Nvidia είτε η amd είτε η Intel. Εκανα παραθεση το μνμα σου για να σου δειξω οτι σε περιοδο που υπαρχει σοβαρη διαθεσιμοτητα στην αγορα,δεν γινεται να ζηταμε MSRP τιμες. Η ψαχνεις οτι φθηνοτερο μπορεις να βρεις αυτη την περιοδο ή απλα περιμενεις ενα χ διαστημα για να φτιαξει η ολη κατασταση. Το MSRP δεν λεει απολυτως τιποτα οταν δεν μπορεις να αγορασεις σε αυτη την τιμη. Ετσι την πατησανε και οι αλλοι απο Amazon που εριξαν παραγγελια για την Zotac Trinity και για την Asus Strix και φαγανε ολοι τους ακυρο. Αρα τι να την κανεις την MSRP τιμη,οταν δεν μπορεις να αγορασεις σε τετοια? Με βαση λοιπον το σημερα και τι επικρατει στην αγορα,οι τιμες απο το You που ανεφερε ο @Thresh πιο πισω ειναι οκ,για οποιον δεν θελει να περιμενει Χ καιρο να βελτιωθει η ολη κατασταση,και θελει απο τωρα να ριξει παραγγελια και οποτε παραλάβει. 7 ώρες πριν, Thresh είπε Έβγαλε κι άλλες σε "καλές" τιμές. 1
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εκανα παραθεση το μνμα σου για να σου δειξω οτι σε περιοδο που υπαρχει σοβαρη διαθεσιμοτητα στην αγορα,δεν γινεται να ζηταμε MSRP τιμες. Η ψαχνεις οτι φθηνοτερο μπορεις να βρεις αυτη την περιοδο ή απλα περιμενεις ενα χ διαστημα για να φτιαξει η ολη κατασταση. Το MSRP δεν λεει απολυτως τιποτα οταν δεν μπορεις να αγορασεις σε αυτη την τιμη. Ετσι την πατησανε και οι αλλοι απο Amazon που εριξαν παραγγελια για την Zotac Trinity και για την Asus Strix και φαγανε ολοι τους ακυρο. Αρα τι να την κανεις την MSRP τιμη,οταν δεν μπορεις να αγορασεις σε τετοια? Με βαση λοιπον το σημερα και τι επικρατει στην αγορα,οι τιμες απο το You που ανεφερε ο @Thresh πιο πισω ειναι οκ,για οποιον δεν θελει να περιμενει Χ καιρο να βελτιωθει η ολη κατασταση,και θελει απο τωρα να ριξει παραγγελια και οποτε παραλάβει. Να ήταν σε στοκ οι κάρτες στο you να σου πω ναι ρε φίλε αξίζει να σκάσω το καπέλο. Καπέλο για προπαραγγελια στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα όχι ρε φίλε. Και η φάση είναι ότι πήγα να παραγγείλω την ventus που είχε την πιο νορμάλ τιμή αλλά δεν ολοκλήρωνε την παραγγελία και καλύτερα που έγινε έτσι τλκ. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από akoinonitos 3
billeiros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Οι προπαραγγελιες με μεγάλο καπέλο μαλιστα είναι ο,τι χειρότερο.μπλεκεις...ειδικα αν δώσεις χρήματα είτε ολόκληρης της αξίας είτε τμηματικά (βλ. Προκαταβολή).εισαι δέσμιος μιας νωθρής κατάστασης, μη μπορώντας εντωμεταξυ να αγοράσεις από κάπου αλλού που μπορεί να βρεις σε καλύτερη τιμή πχ.σπας τα τηλέφωνα κ μην πω τι άλλο... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις