Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Parapas είπε

Για αυτούς που κράζουν για την όλη κατάσταση και βλέπουν μόνο «μικρά παιδάκια» τριγύρω τους ή “hypeαρισμένους», να ξαναπούμε ότι υπάρχουμε και εμείς που είχαμε ξεμείνει σε 1440/144 με Pascal or older και δεν γινόταν να παίζουμε ετσι άλλο και η 3080 (η 10αρα) μας έρχεται κουτί; Και επειδή θα πεταχτεί κανένας να πει για τις τιμές, ναι οκ εγω 800€ την πήρα όμως. Συμφωνώ ότι 1000€ είναι πολλά και αν δεν πρόλαβαν κάποιοι απλά ας περιμένουν λίγο. Αλλά και πάλι κάποιοι την πήραν για τα 10gb που θεωρητικά δε θα χρειαστούν παραπάνω για 1440p εκτός απροόπτου. Ο καθένας με τις ανάγκες του βασικά, that is my point. Αντικειμενικά, ναι το launch ήταν ολίγον φιάσκο από πολλές απόψεις αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Εγω και όσοι καταφέραμε και τσιμπήσαμε ήδη μια, με σωστά κριτήρια ομως, μια χαρά χαιρόμαστε τις κάρτες μας. Αν ο πέτσινος θέλει να αρπάξει όσα περισσότερα μπορεί δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να τον ρίχνουμε στην πυρά. Επιλογές υπάρχουν και άλλες δόξα τω Θεο και ξέρουν όλες οι μεγάλες εταιρείες πως ψωνίζει ο κόσμος και πως να χειραγωγείται αρα καλά μας κάνουν.  

Δείξε μας κ μας να πάρουμε με 800 τότε.να τη χαρείς φίλε κ με γεια σου.αλλα μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια.για τιμολόγιο σε κόβω να έκοψες κ καλά έκανες.αλλα η λογική σου δεν έχει καμία βάση.μια χαρά είναι η κάρτα για 1440p .το όλο σκηνικό που στήθηκε είναι κάπως.

Επίσης εγώ μόνο asus θέλω.καμια άλλη γιατί πιστεύω πως είναι εξ εργοστασιου ελαττωματικές λόγω των μάπα caps

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, billeiros said:

Δείξε μας κ μας να πάρουμε με 800 τότε.να τη χαρείς φίλε κ με γεια σου.αλλα μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια.για τιμολόγιο σε κόβω να έκοψες κ καλά έκανες.αλλα η λογική σου δεν έχει καμία βάση.μια χαρά είναι η κάρτα για 1440p .το όλο σκηνικό που στήθηκε είναι κάπως.

Επίσης εγώ μόνο asus θέλω.καμια άλλη γιατί πιστεύω πως είναι εξ εργοστασιου ελαττωματικές λόγω των μάπα caps

Δεν έκοψα τιμολόγιο, ιδιώτης είμαι. Την πήρα από Γερμανικό σαιτ μιας και μένω Γερμανία και την παρήγγειλα με F5 spam στα πρώτα 10 λεπτα από την ώρα έναρξης διαθεσιμότητας και απο σαιτ που δεν έπεσε όπως άλλα 2-3 που δοκίμαζα (Γερμανικά) και ήταν down από την ώρα έναρξης διαθεσιμότητας ήδη. Οπότε μην κρίνεις και εσύ τόσο βιαστικά. Θες να μου πεις ότι δεν την πήρα σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος με την ησυχία του? Να το δεχτώ. Αλλά θα μπορούσες να κάνεις και εσύ κάτι παρόμοιο. Εγώ δεν ήρθα να σου πω γιατί δε το έκανες όμως.

Όσον αφορά τα caps αποδείχθηκε ότι πολύ περισσότερο ντόρος ήταν παρά ουσία ως συνήθως. Η δικιά μου έχει τα 470μF caps που θεωρούνται καλύτερα από άλλες υλοποιήσεις + ότι με τους τελευταίους drivers δεν έχω δει ούτε ένα πρόβλημα με undervolt και σταθερα 1980mHz πυρήνα και +500 μνήμες.

Επεξ/σία από Parapas
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Parapas είπε

Δεν έκοψα τιμολόγιο, ιδιώτης είμαι. Την πήρα από Γερμανικό σαιτ μιας και μένω Γερμανία και την παρήγγειλα με F5 spam στα πρώτα 10 λεπτα από την ώρα έναρξης διαθεσιμότητας και απο σαιτ που δεν έπεσε όπως άλλα 2-3 που δοκίμαζα (Γερμανικά) και ήταν down από την ώρα έναρξης διαθεσιμότητας ήδη. Οπότε μην κρίνεις και εσύ τόσο βιαστικά. Θες να μου πεις ότι δεν την πήρα σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος με την ησυχία του? Να το δεχτώ. Αλλά θα μπορούσες να κάνεις και εσύ κάτι παρόμοιο. Εγώ δεν ήρθα να σου πω γιατί δε το έκανες όμως.

Όσον αφορά τα caps αποδείχθηκε ότι πολύ περισσότερο ντόρος ήταν παρά ουσία ως συνήθως. Η δικιά μου έχει τα 470μF caps που θεωρούνται καλύτερα πό άλλες υλοποιήσεις + ότι με τους τελευταίους drivers δεν έχω δει ούτε ένα πρόβλημα με undervolt και σταθερα 1980mHz πυρήνα και +500 μνήμες.

Υπέθεσα λάθος κ ζητώ συγνώμη.αλλα η περίπτωση σου είναι μια στις  πόσες εδώ μέσα.αρα δε μπορούμε να συγκρίνουμε με βάση εσένα.αυτο τονισα.εμεις ουτενκαρτες έχουμε διαθεσιμες και ούτε σε αυτή την τιμή.οσο για τους caps αυτή είναι η γνώμη μου και θα φανεί πιστεύω ότι όλες οι επόμενες φουρνιές θα είναι όπως οι asus

• Like 2
Δημοσ.

Εχω μια απορια, τα καταστηματα τυπου Πλαισιο και Κοτσοβολος εκπληρωνουν τις παραγγελιες εγκαιρα η ειναι τυπου pre-order και περιμενε 2 μηνες;

@billeiros Εσυ αν θυμαμαι καλα ειχες παρει απο κοτσο, πως ηταν;

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος ζήτησε στο περίπου διάφορες μεταξύ 2080ti vs 3090 . Παρακάτω τα τελευταία τεστ που έκανα.

IMG-20200922-214316.jpg

Hzd με τέρμα oc 2080ti strix

IMG-20201009-022252.jpg

Με 3090 light oc gpu

Και τέλος το γνωστό σε όλους μας sotr :)

102fps avg για 3090 daily oc.

79fps avg για 2080ti max oc

*Δεν βρίσκω τις φωτός .😆

Μολις τελειώσω σεταρισμα 10900κ θα έρθουν και άλλα .10900Κ+3090

3900Χ+2080ti

Ευχαριστώ!

Γεια σας!

Βρήκα 1440p μπουκαλάκι που ρίχνει σε ρύζι και σε ιντελ με ίδιο oc gpu

3900χ

IMG-ff3b0ff442e7e8d0699bebd78204f238-V.j

Ιntel stock προς το παρών xmp ram

IMG-20201012-022151.jpg

• Like 14
  • Thanks 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DionGR είπε

Εχω μια απορια, τα καταστηματα τυπου Πλαισιο και Κοτσοβολος εκπληρωνουν τις παραγγελιες εγκαιρα η ειναι τυπου pre-order και περιμενε 2 μηνες;

@billeiros Εσυ αν θυμαμαι καλα ειχες παρει απο κοτσο, πως ηταν;

Ένα χαλι....χαχαχα.ακυρωσα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Ένα χαλι....χαχαχα.ακυρωσα 

Νομιζω εχω κατι alpha bonus ποντους και εχω ~200-300 ευρω εκπτωση απο Κοτσο, αλλα αμα μου λες ενα χαλι ας περιμενω καλυτερα κλαιν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, DionGR είπε

Νομιζω εχω κατι alpha bonus ποντους και εχω ~200-300 ευρω εκπτωση απο Κοτσο, αλλα αμα μου λες ενα χαλι ας περιμενω καλυτερα κλαιν.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για παραλαβή.και μάλιστα που και που εμφανίζουν κάρτες άμεσα διαθέσιμες.μετα ισχυριζονται ότι έγινε λάθος.δεν ξέρω αν είναι λαθη η όχι.εγω πάντως ετσι την πάτησα και ταλαιπωρήθηκα. και μάλιστα δεν είχα καμία ενημέρωση μολονότι έσπασα τα τηλέφωνα .δε με πήρε ποτέ κανείς τους για να μου μιλήσει υπεύθυνα .και δεν ήταν και κάνα κελεπουρι η τιμή της οπότε η αξιοπρέπεια μου σαν καταναλωτής μου επέβαλε να προβώ στην ακύρωση της παραγγελίας.συνεχιζω το ταξίδι προς ανεύρεση ampere η navi...θα δειξει

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 6
Δημοσ.

Δεν βρισκω και ενα αξιοπρεπες μαγαζι (με αξιοπρεπες τιμη, 810 και κατω) να κανω ενα preorder την TUF...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, DionGR είπε

Δεν βρισκω και ενα αξιοπρεπες μαγαζι (με αξιοπρεπες τιμη, 810 και κατω) να κανω ενα preorder την TUF...

μεχρι 900 βρισκεις που και που αν εισαι τυχερος για Ελλαδα μιλαω

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Κάποιος ζήτησε στο περίπου διάφορες μεταξύ 2080ti vs 3090 . Παρακάτω τα τελευταία τεστ που έκανα.

IMG-20200922-214316.jpg

Hzd με τέρμα oc 2080ti strix

IMG-20201009-022252.jpg

Με 3090 light oc gpu

Και τέλος το γνωστό σε όλους μας sotr :)

102fps avg για 3090 daily oc.

79fps avg για 2080ti max oc

*Δεν βρίσκω τις φωτός .😆

Μολις τελειώσω σεταρισμα 10900κ θα έρθουν και άλλα .10900Κ+3090

3900Χ+2080ti

Ευχαριστώ!

Γεια σας!

Βρήκα 1440p μπουκαλάκι που ρίχνει σε ρύζι και σε ιντελ με ίδιο oc gpu

3900χ

IMG-ff3b0ff442e7e8d0699bebd78204f238-V.j

Ιntel stock προς το παρών xmp ram

IMG-20201012-022151.jpg

Ωραίος 

άρα OC vs OC κάπου 30-35% όπως το περίμενα βασικά. 

Οπότε η 3080 θα είναι κάπου 20-25% από την 2080ti

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Ωραίος 

άρα OC vs OC κάπου 30-35% όπως το περίμενα βασικά. 

Οπότε η 3080 θα είναι κάπου 20-25% από την 2080ti

Από δω και πέρα τετοια ποσοστά βλέπω να μας δίνει ο πετσινός με κόστος που δεν ανταποκρίνεται στην απόδοση

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Από δω και πέρα τετοια ποσοστά βλέπω να μας δίνει ο πετσινός με κόστος που δεν ανταποκρίνεται στην απόδοση

Για την 3080 (που με ενδιαφέρει) με χαλάει λίγο αυτό το σχεδόν 10% που χάνει λόγω μικρού headroom στο OC σε σχέση με την 2080ti. 

Θα ήταν πολύ καλύτερα ένα 35% αντί για 25%.  Αυτό πλέον το κερδίζεις με την 3090

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Για την 3080 (που με ενδιαφέρει) με χαλάει λίγο αυτό το σχεδόν 10% που χάνει λόγω μικρού headroom στο OC σε σχέση με την 2080ti. 

Θα ήταν πολύ καλύτερα ένα 35% αντί για 25%.  Αυτό πλέον το κερδίζεις με την 3090

Η οποία δεν αξίζει στα χρήματα που πωλείται (2000€)μέχρι 1600€ κάτι γίνεται

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...