Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Εμένα δεν με πειράζει να πει το κατάστημα ότι απλά περιμένουν τον προμηθευτή γιατί πράγματι αυτή είναι η αλήθεια (τουλάχιστον τις περισσότερες περιπτώσεις. Σίγουρα υπάρχουν και καταστήματα που κάνουν λαδιές), θα το θεωρήσω τίμια απάντηση. Προσωπικά το κατανοώ αλλά το πρόβλημα ο μέσος ελληνάρας καταναλωτής δεν μπορεί να το καταλάβει και έχει το σκεπτικό "εγώ πληρώνω και θέλω την καλύτερη εξυπηρέτηση εδώ και τώρα", κτλ. Λες και εμείς οι υπόλοιποι τις παίρνουμε τζάμπα τις κάρτες ή το μαγαζί έχει έτοιμες κάρτες και δεν τις πουλάει, απλά retailer είναι. Τέλος πάντων..
Coppermine Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 E αν δεν έχει προιόντα να τους στείλει το εργοστάσιο και δεν μπορεί να τους δώσει ημερομηνία τι ακριβώς να σου πουν? Πολλοί πελάτες θέλουν από το φυσικό είτε ηλεκτρονικό κατάστημα να ακούσουν κάτι που θέλουν να ακούσουν και όχι ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα.....δηλαδή παραμύθι, εκεί λοιπόν αν έλεγε μια μπαρούφα ο πωλητής το περιμένουμε το προιόν την άλλη εβδομάδα, μετά ο ανυπόμονος πελάτης θα έβριζε θεούς και δαίμονες για κάτι που του είπαν και δεν έγινε....Οπότε οι εναλλακτικές -Είτε (όπως έκανα) παραγγέλνεις εν γνώση σου οτι το προιόν θα αργήσει και εξοφλείς την παραγγελία αρά ξέρεις οτι έχεις πληρώσει σε συγκεκριμένη τιμή οπότε και θα παραλάβεις όταν έρθει -Είτε κάνεις την παραγγελία σε κατάστημα όπως είναι το amazon όπου κάνεις ένα pre order χωρίς να δεσμεύει τα χρήματα σου αλλά εκεί αναλαμβάνεις το ρίσκο είτε να ακυρωθεί το pre order είτε να αλλάξει η τιμή του πολλές φορές προς τα επάνω όταν έχει αυτό μικρή διαθεσιμότητα, όπως και αν κάνεις pre order σε φυσικό κατάστημα όπου αν δεν έχεις προ πληρώσει δεν δεσμεύει κάτι το κατάστημα να ακυρώσει την παραγγελία με αιτιολογία την μικρή διαθεσιμότητα και μετα να πρέπει να κάνεις νέα παραγγελία αλλά με καπέλο στην τιμή και μεγαλύτερο χρόνο αναμονής -Δεν αγοράζεις τίποτε τον πρώτο καιρό 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Απλά να έλεγε "περιμένουμε από τον προμηθευτή" και όχι "κάνουμε ότι είναι δυνατόν" γιατί δεν κάνουν κάτι παραπάνω από το να περιμένουν πότε θα τους φέρουν τις κάρτες, ψυγεία, πλυντήρια, σίδερα, κτλ κτλ. Τέσπα, λεπτομέρειες, απλά δεν μπορώ τις μπούρδες
icenex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Απλά να έλεγε "περιμένουμε από τον προμηθευτή" και όχι "κάνουμε ότι είναι δυνατόν" γιατί δεν κάνουν κάτι παραπάνω από το να περιμένουν πότε θα τους φέρουν τις κάρτες, ψυγεία, πλυντήρια, σίδερα, κτλ κτλ. Τέσπα, λεπτομέρειες, απλά δεν μπορώ τις μπούρδες Περα απο την πλακα το περισσοτερο που μπορει να κανουν ειναι να πρηζουν και αυτοι με την σειρα τους τις μπαλες του προμηθευτη γιατι ολο και καποιος ανυπομονος πελατης θα τους πρηζει τις δικες τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, icenex είπε Περα απο την πλακα το περισσοτερο που μπορει να κανουν ειναι να πρηζουν και αυτοι με την σειρα τους τις μπαλες του προμηθευτη γιατι ολο και καποιος ανυπομονος πελατης θα τους πρηζει τις δικες τους. Το οποίο πάλι δεν έχει αποτέλεσμα και νόημα, αφού και αυτός περιμένει το εργοστάσιο, ή κάποιον άλλον προμηθευτή μεγαλύτερου βεληνεκούς ο οποίος με τη σειρά του περιμένει το εργοστάσιο. Απλά τα έκανε σαν τα μούτρα του ο πέτσινος με την παραγωγή, τα "δεν περιμέναμε τέτοια ζήτηση" είναι π@π@τζες..
icenex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Το οποίο πάλι δεν έχει αποτέλεσμα και νόημα, αφού και αυτός περιμένει το εργοστάσιο, ή κάποιον άλλον προμηθευτή μεγαλύτερου βεληνεκούς ο οποίος με τη σειρά του περιμένει το εργοστάσιο. Απλά τα έκανε σαν τα μούτρα του ο πέτσινος με την παραγωγή, τα "δεν περιμέναμε τέτοια ζήτηση" είναι π@π@τζες.. Αλλο αυτο.. απλα σου απαντησα τι περισσοτερο μπορει να κανει ενα καταστημα.Κοινως να παιρνει τηλεφωνακι καθε τρεις και λιγο τον προμηθευτη μπας και εχουν κανενα νεο για ποτε περιπου θα παραλαβουν κ αυτο πιο πολυ για να εχουν να δωσουν μια απαντηση στους ανυπομονους πελατες που θελουν να ακουσουν μια ημερομηνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, icenex είπε Αλλο αυτο.. απλα σου απαντησα τι περισσοτερο μπορει να κανει ενα καταστημα.Κοινως να παιρνει τηλεφωνακι καθε τρεις και λιγο τον προμηθευτη μπας και εχουν κανενα νεο για ποτε περιπου θα παραλαβουν κ αυτο πιο πολυ για να εχουν να δωσουν μια απαντηση στους ανυπομονους πελατες που θελουν να ακουσουν μια ημερομηνια. Δεν πολυ-πιστεύω ότι το κάνουν και αυτό. Οι μεγάλες αλυσίδες έχουν προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζονται χρόνια δεν μπορούν τώρα να κάνουν σαν ανυπόμονα 8χρονα για όποιο προϊόν έχει έλλειψη. Απλά περιμένουμε όλοι, και στον καταναλωτή φαίνεται πιο ζόρι γιατί έχει την κάψα να πιάσει την κάρτα στα χέρια του και να παίξει.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
Coppermine Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Να το πούμε και αλλιώς και να μην κοιτάμε μόνο το δέντρο, κάποιοι καμμένοι (όπως και εγώ) καίγονται για την καινούρια gpu να την πα΄ρουν στα χέρια τους να benchάρουν να παίξουν και και και, τι ποσοστό του κύκλου εργασιών είναι αυτό σε μία αλυσίδα όπως ο Κωτσόβολος? 1%-2%, οκ μόλις βγουν οι κονσόλες ή ένα νέο κινητό που έχουν και τεράστιο κοινό τι θα έπρεπε να κάνουν, να πάνε περπατώντας στη Sony ή να κάνουν ευχέλειο? At the end of the day ΟΟΟΛΟΙ αυτοί από την μεγαλύτερη αλυσίδα μέχρι το πιο μικρό web store στο σκρουτζ, από το εργοστάσιο θα προμηθευτούν, και αν το εργοστάσιο δεν έχει παραγωγή σε επίπεδα τέτοια ώστε να καλύψει την ζήτηση ότι να πεί ο προμηθευτής ότι να πει το κατάστημα, όσες μπαρούφες πει ο πωλητής και όσες προσευχές ή κατάρες πει ο πελάτης όλα αυτά είναι insignificant, τα υπόλοιπα είναι για θυμωμένα παιδάκια που "Σελουν γλυκό τώλα και χτυπούν και το πόδι κάτω" 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το πρώτο που αναφέρεται; Ποιο είναι fake;
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Το πρώτο που αναφέρεται; Ποιο είναι fake; Για τα 2.1-.2.2Ghz από τότε..Αλλά τώρα μιλάει ότι τόσο θα πιάνει το bin2 που θα φοράνε οι 20άρες 3080 άραγε ;
ICE-T Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, DaRkRaGe είπε Καλημέρα, το αναφέρω εδώ για όσους έχουν παραγγείλει από κοτσοβολο as well, δεν ξέρω εάν η ενημέρωση που έλαβα έχει να κάνει με την υλοποίηση που αγόρασα εγώ ή είναι γενικό αλλά σήμερα έλαβα αυτό και σας το παραθέτω. FYI η αγορά έγινε 30 Σεπτεμβρίου ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ XXXXXXXX ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH. KANOYME OTI EINAI ΔYNATON ΠPOKEIMENOY NA ΠAPAΛABOYME TA ΠPOIONTA TO ΣYNTOMOTEPO. MOΛIΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH Δεν είσαι ο μόνος,εγώ τους έριξα άκυρο και συμβιβάστηκα με 3080 ventus oc που βρήκα διαθέσιμη 1
bauhaus8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απορια.....Σε λιγο καιρο που θα βγει η 3080 super duper putser 20Gb (κ εγω αυτην περιμενω) με λιγο αυξημενο το core, και σε τιμουλα αυτη που εχει τωρα η 3080 με το καπελο, τι θα κανετε...Θα βαζετε αγγελιες τις 3080 κ θα περιμενετε παλι (οπως και εγω) την διαθεσιμοτητα της 20gb? Δεν σας κουραζει αυτο? Δεν ειναι ψυχοφθορο? Ειδικα οταν παιρνεις αλλη υλοποιηση απο αυτη που θες. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από bauhaus8
ICE-T Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, bauhaus8 είπε Απορια.....Σε λιγο καιρο που θα βγει η 3080 super duper putser 20Gb (κ εγω αυτην περιμενω) με λιγο αυξημενο το core, και σε τιμουλα αυτη που εχει τωρα η 3080 με το καπελο, τι θα κανετε...Θα βαζετε αγγελιες τις 3080 κ θα περιμενετε παλι (οπως και εγω) την διαθεσιμοτητα της 20gb? Δεν σας κουραζει αυτο? Δεν ειναι ψυχοφθορο? Δεν πειράζει φίλε μου, αυτοί που περνούν θα ξανά αγοράσουν δεν μένουν στα λόγια συνήθως.
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, bauhaus8 είπε Απορια.....Σε λιγο καιρο που θα βγει η 3080 super duper putser 20Gb (κ εγω αυτην περιμενω) με λιγο αυξημενο το core, και σε τιμουλα αυτη που εχει τωρα η 3080 με το καπελο, τι θα κανετε...Θα βαζετε αγγελιες τις 3080 κ θα περιμενετε παλι (οπως και εγω) την διαθεσιμοτητα της 20gb? Δεν σας κουραζει αυτο? Δεν ειναι ψυχοφθορο? Όχι, εφόσον θα έχεις ήδη καλή κάρτα δεν θα καίγεσαι κιόλας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις