Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρουν καλύτερα από το site της NVIDIA ; https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/cyberpunk-2077-ray-tracing-dlss-geforce-now-screenshots-trailer/ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Οχετος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό να μου πεις. Πάντως στο video που έδειξαν τα reflections ήταν όντως SSR. Ίσως είναι mixed για optimization. Σε σημεία που δεν είναι τόσο εμφανή να έχουν SSR.. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μπορεί να μην είναι σε όλα τα σημεία με RT, πάντως οι νερολακούβες είναι σίγουρα RT Κατά τα άλλα είναι τίγκα στο RT το παιχνίδι, πιο γεμάτο από το Control οπότε θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο για τις GPUs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Θα έχει DLSS 2.0 τουλάχιστον, οπότε λογικά η 3060 θα κρατάει 60fps σίγουρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ξέρουν καλύτερα από το site της NVIDIA ; https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/cyberpunk-2077-ray-tracing-dlss-geforce-now-screenshots-trailer/ Πανέμορφο όμως!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Πανέμορφο όμως!!!! Ψεύτικό τελείως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Lfc είπε Ψεύτικό τελείως! Γιατί; Επειδή είναι NVIDIA sponsored; Από τα καλύτερα, ίσως τα καλύτερα visuals, που έχουμε δει σε παιχνίδι έχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Γιατί; Επειδή είναι NVIDIA sponsored; Από τα καλύτερα, ίσως τα καλύτερα visuals, που έχουμε δει σε παιχνίδι έχει.. Δεν ξέρω πως μου φάνηκαν οι φωτογραφίες από το site της Nvidia..Σκέτη ψεύτια. Οχι επειδη ειναι NVIDIA sponsored ρε συ έλεος. Παρεμπιπτόντως σήμερα που βρήκα χρόνο εγκατέστησα και τα δυο παιχνίδια της νίτρο . Το resident evil 3 έπαιξα λίγο στην αρχή! Απίστευτα γραφικά. Είχα να παίξω αρκετά χρόνια. Καταλαβαίνεις τι έπαθα να παίζω 4Κ; ΣΟΚ κανονικό. Τι έχουν φτιάξει ορε.....; Έχω να ασχοληθώ από πολύ παλιά. Από τα πρώτα farcry και από την εποχή του return to the castle. Είχες γεννηθεί τότε γιάνναρε? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Lfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Οχετός με την καλή έννοια να διευκρινίσω υπονοησα πιο πάνω. Πανέμορφα γραφικά και απόλυτα engaging ο κόσμος που έχουν δημιουργήσει οι Πολωνοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Οχετός με την καλή έννοια να διευκρινίσω υπονοησα πιο πάνω. Πανέμορφα γραφικά και απόλυτα engaging ο κόσμος που έχουν δημιουργήσει οι Πολωνοι.. You speak in riddles...τελικά σου αρέσει ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε You speak in riddles...τελικά σου αρέσει ή όχι; Μου αρεσουν πολυ παικτη μου. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από kostiger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε You speak in riddles...τελικά σου αρέσει ή όχι; Εσένα σου αρέσει τέτοια ψευτιά; Πουθενά δεν είναι natural αυτά τα γραφικά... Σκέτη ψευτιά. Όπως στα παιχνίδια πριν από 20 χρόνια. Όλη η φάση είναι η φυσικότητα πλέον στα γραφικά. Όσο πιό real είναι τόσο καλύτερα. 1 λεπτό πριν, kostiger είπε Ότι μου αρεσει πολυ παικτη μου. Όχι αν θες πες ότι δεν σου αρέσουν 😅🤣😛 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Lfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Lfc είπε Εσένα σου αρέσει τέτοια ψευτιά; Πουθενά δεν είναι natural αυτά τα γραφικά... Σκέτη ψευτιά. Όπως στα παιχνίδια πριν από 20 χρόνια. Όλη η φάση είναι η φυσικότητα πλέον στα γραφικά. Όσο πιό real είναι τόσο καλύτερα. Όχι αν θες πες ότι δεν σου αρέσουν 😅🤣😛 Εντάξει ειναι λιγο over the top, αλλα sci-fi και neon πανε παρέα απο τα χρόνια του Blade Runner. Like I said, μου αρέσουν και πολυ.😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Πόλη του μέλλοντος είναι και καλά. Λογικό είναι αυτό το στυλ με τα φώτα και όλα αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις