Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα τι ακριβως να διευκρινισω?

Reference Amd καρτες βρισκεις μεχρι και στην Ελλαδα κανονικα. Reference nvidia καρτες δεν βρισκεις στην Ελλαδα.

Σου φαινεται εσενα λογικη η συγκριση οταν η διαθεσιμοτητα διαφερει τοσο πολυ?

Μίλησες για paper launch στις navi.και ότι έβρισκες κάρτα Σεπτέμβρη και μετα.σου απάντησα πως είχα πριν τον Σεπτέμβρη και σε νορμάλ τιμή.μετα τα μάζεψες .να μιλάμε σωστα για να συννενοουμαστε.μιλησα εγώ πουθενά για nvidia? Τι σχέση έχουν??

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 4
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

ειπα να την κανω την προσπαθεια για rtx αλλα με αυτα που γινονται στην αμουντου θα καταληξω στο τελος  😛

ventus 3x oc

Aπο που;

Δημοσ.

Μετά τη καθυστέρηση της κυκλοφορίας των 3070 μετά την ανακοίνωση των amd λέτε να δουμε καμια πτωση τιμής στο launch? 

Κάτι δυνατό από amd  στην ίδια τιμή , λίγο φθηνότερη 3070 . Καλά θα ήταν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι 5700/xt κυκλοφορησαν τον Ιουλιο οι reference πρωτα και σχεδον 1.5μηνα αργοτερα οι custom υλοποιησεις,μιας και η Amd δεν κυκλοφορει ταυτοχρονα reference και custom.

Εσυ ειχες 1μηνα  μετα καρτα γιατι προτιμησες να πας σε reference καρτα(με το λυγισμενο blower design για οσους δεν θυμουνται),αντι να περιμενεις για custom.

Reference 5700/xt 2 ατομα θυμαμαι ειχατε αγορασει πριν τις σταματησουν απο παραγωγη,τι να λεμε τωρα. Σιγα την τεραστια ζητηση που ειχαν....

Λες και δεν τα ξερεις οτι reference με blower δεν ενδιαφερει τους περισσοτερους......

Οι custom ειναι αυτες που ειχαν την μεγαλη ζητηση και ειχαμε και τα θεματα διαθεσιμοτητας. Υποτιθεται Αυγουστο θα κυκλοφορουσαν και απο Σεπτεμβριο και μετα υπηρχε καλη διαθεσιμοτητα. 

Αρα το ξαναλεω για αλλη μια φορα.Τα τελευταια χρονια cpu/gpu κυκλοφοριες,οταν υπαρχει μεγαλη ζητηση,η αρχικη διαθεσιμοτητα ειναι μικροτερη απο αυτην.

6 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

λέτε να δουμε καμια πτωση τιμής στο launch? 

Ισως ναι,ισως οχι.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

delete

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολλαπλασια ζήτηση από τις blower 5700  σίγουρα αλλά ζήτηση που ήξεραν στη nvidia κ φυσικά τη καλλιέργησαν όσο περισσότερο μπορουσαν (και καλά έκαναν ) 

Σίγουρα τα paper launch δεν είναι κάτι καινούριο αλλά δεν είναι κ ότι καλυτερο, δικαίως πεφτει το κράξιμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε πως τι σχέση έχουν; Προφανώς και θα συγκρίνουμε με την NVIDIA από την στιγμή που αυτός είναι ο ανταγωνιστής. Μας έχουν πρήξει για το paper launch ακόμη και άτομα που δεν παίζει όχι απλά να αγοράσουν 3080 αλλά ούτε να την δουν από κοντά. Και οι custom Navi τα ίδια θέματα είχαν, και κυκλοφορούν κιόλας 1.5 μήνα μετά το release πάντα για κάποιο λόγο που μόνο η AMD ξέρει. Δεν μπορεί προφανώς να γίνει σύγκριση μεταξύ AMD και NVIDIA ref αφού οι δεύτερες δεν πωλούνται στην Ελλάδα και τα κυριότερο φαντάζομαι η ζήτηση για την 3080 είναι υπερπολλαπλάσια απ' ότι ήταν για την blower 5700(XT) της AMD..

Δεν καταλαβαίνεις ότι ο αντίλογος μου ήταν στη γενικολογια του περί Νάβι και ότι δεν υπήρξε διαθεσιμότητα? Να συγκρίνουμε τότε τις ampere και με τους intel/amd cpus μιας και αναφέρθηκε και σε αυτών το paper launch.και δεν κατάλαβα .η αναφορά σου ότι σε επρηξαν ατομα που δεν πρόκειται να πάρουν 3080 αφορά εμένα? Άσε εμένα τι θα αγοράσω.θα το δεις.μη στενοχωριεσαι.και για να χούμε καλό ερώτημα εσύ δεν έχεις σχολιάσει για ti έχοντας την ταπεινή 2060? Δεν πάμε καλά εδώ μέσα.

Να διαβάζεις πρώτα καλά και να καταλαβαίνεις τι έχει γράψει ο άλλος.αν δεν καταλαβαίνεις κάτι στο εξηγώ ευχαρίστως.

Παιδιά όσοι δεν θέλετε σίγουρα να πάρετε ampere να περάσετε από το γραφείο του yannis και να καταθέσετε αίτηση αν σας αφήνει να σχολιάσετε στο παρών νήμα.

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

delete

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Βασικά για την Ti δεν έχω σχολιάσει άσχημα, μόνο για την τιμή ίσως αλλά αυτό είναι κάτι ευρέως αποδεκτό και όχι flaming λόγω fanboyισμού. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι το internet περιμένει στη γωνία έτοιμο με τα pitchforks να κράξει intel και nvidia γιατί είναι οι ακριβές και κακές καπιταλιστικές εταιρείες ενώ η καλή AMD και να κάνει κάτι στραβό είναι στο απυρόβλητο από πολλούς, χωρίς ουσιαστικό λόγο φυσικά αφού και αυτή είναι εταιρεία που αναζητάει μόνο το κέρδος. Εμένα αυτό μου τη δίνει, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, και ότι ο κόσμος ξεχνάει πολύ εύκολα. Όλα τα launch έτσι σάπια είναι, και των 10-series intel, και των 3000 (εκτός της διαθεσιμότητας υπήρχαν και πολλά θέματα με τα bios των 450/470 μητρικών) και των Navi σάπιο ήταν γιατί ελάχιστοι θέλουν blower style κάρτα, είναι μεγάλη π@π@τζ@ που η AMD δεν αφήνει τους AiBs να κυκλοφορήσουν τις κάρτες τους αμέσως, και δεν καταλαβαίνω και το γιατί..

Over and out, τέλος το off..

Βρε συ ο,τι θέλουμε θα κραξουμε.την άδεια σου θα ζητήσουμε? Έχω ρίξει αρκετό χρήμα προς όλες τις μεριές.αλλα και να μην είχα ρίξει πάλι θα είχα το αναφαιρετο δικαίωμα της γνώμης μου.να ξανατονισω ότι απλά έκανα διόρθωση στο πραγματικό γεγονός ότι είχα Νάβι και μάλιστα από Ελλάδα προ του διαστήματος που ανέφερε ο fulgore? Μη στενοχωριεσαι δεν σου εθιξα την εταιρία.χαλαρωσε

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

delete

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Είπα πουθενά να μην κράξατε; αλλά να το κάνετε ισάξια και για τους δύο γιατί υπήρχαν άτομα που υποστήριζαν σθεναρά ότι για τα ρεζιλίκια των Navi με τους drivers έφταιγαν οι χρήστες τη στιγμή που η ίδια η AMD είχε τα black screens στα known issues. Και φυσικά οι ίδιοι κατευθείαν έτρεξαν να κράξουν τα crahes των 3080 τα οποία διορθώθηκαν μέσα σε 12 μέρες και όχι 6 μήνες. Και ποια εταιρεία μου έθιξες; last time I checked ο επεξεργαστής μου AMD είναι :P

Πραγματικά οι συνειρμοί σου με ξεπερνάνε.δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω......

3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Η Asus με την TUF έβγαλε ψιλοDOA την Strix. Απίστευτο Vfm αν πέσει στις νορμαλ.τιμες.

Έχει μεγαλύτερο pl και καλύτερη ψύξη .έχει την θέση της κι αυτή.και χτισμένο όνομα

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

delete

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...