BabisTs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Μπαμπη από που είναι η φωτο της asus? από ένα live που πόσταραν στο ocnet..... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από BabisTs 1
holy grail Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Λίγο που κοίταξα δεν έχει καμία κάρτα και δεν μπορείς να τις κάνεις παραγγελια Ευτυχώς που δεν είπε πάλι ο Jensen "it just works" γιατί και σε αυτό έξω θα έπεφτε... σ αρεσει δεν σ αρεσει ο τζενσεν εξαφανισε την amd και επεσε μεσα σε ολα. παμε για rdna 3 τωρα γιατι μου φαινεται οτι θα εισαστε περιπου στα ιδια με την ιντελ στην μεγαλη.
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε από ένα live που πόσταραν στο ocnet..... Μηπως ήταν review sample ? 1 λεπτό πριν, holy grail είπε σ αρεσει δεν σ αρεσει ο τζενσεν εξαφανισε την amd και επεσε μεσα σε ολα. παμε για rdna 3 τωρα γιατι μου φαινεται οτι θα εισαστε περιπου στα ιδια με την ιντελ στην μεγαλη. Oταν λες σε ολα ? Όπως στο 2080x2? Κάτσε να δούμε σε μερικές μέρες και το 3070 better from 2080ti. 1
holy grail Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Εγώ ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί πήγε στην Samsung πάντως.. το πιθανοτερο ειναι οτι υπαρχει η apple στην μεση (α14). η tsmc εχει αναλαβει ολη την παραγωγη στα 5νμ για iphone, ipad, mac. οποτε δε θα προλαβαινε να εχει αρκετα τσιπ για καρτες της πρασινης ενω θα ειχε και καποιο μερος της παραγωγης δεσμευμενο για την amd.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Βγήκε καινούργιος driver, αλλάζει τίποτα στο boost;
FeelsBadMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε https://videocardz.com/newz/msi-quietly-changes-geforce-rtx-3080-gaming-x-trio-design-amid-stability-concerns Βάζει και η MSI 2 10άδες ceramic caps. Λογικά αυτό θα είναι το πρόβλημα.. Καλά η msi όλο το pcb πρέπει να αλλάξει για να θεωρηθεί σοβαρή υλοποίηση η κάρτα της στις τιμές που παίζει 🤣
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Βγήκε καινούργιος driver, αλλάζει τίποτα στο boost; Από ότι λένε δεν αφήνει να περάσουν τα 1950mhz και ανεβάζει λίγο την κατανάλωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Από ότι λένε δεν αφήνει να περάσουν τα 1950mhz και ανεβάζει λίγο την κατανάλωση. Κόβει το boost αλλά ανεβάζει και την κατανάλωση; Πώς γκένεν αυτό;
narta Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Κόβει το boost αλλά ανεβάζει και την κατανάλωση; Πώς γκένεν αυτό; Σταμπιλιτι uber alles! Ειναι σαν να δωσεις 1.4v σε cpu και να το αφηνεις να κανει boost μεχρι τα στοκ ρολογια. Δεν θα κρασαρει ΠΟΤΕ! 🤣 1
Crus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Αυτό θέλω να πω. Αν ήθελε η NVIDIA θα έμπαινε στην TSMC.. Αρχικα ναι αλλα οι τσιπιες της για να εχει ακομα μεγαλυτερα margins εφαγαν πορτα απο TSMC. Μετα και να ηθελε δεν μπορουσε να μπει γιατι το capacity ηταν ηδη δεσμευμενο. Οι φημες λενε οτι ηδη εχει εξασφαλισει για 7nm+ & 5nm για το μελλον (2021 και επειτα).
Sakiz105 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Κόβει το boost αλλά ανεβάζει και την κατανάλωση; Πώς γκένεν αυτό;
FeelsBadMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Κόβει το boost αλλά ανεβάζει και την κατανάλωση; Πώς γκένεν αυτό; Μπορεί να ανεβάζει το voltage για την ίδια συχνότητα σε σχέση με πριν μπας και βοηθήσει στα crashes. Πιο conservative curve δηλαδή. Δεν ξέρω σίγουρα, δεν έχω κάρτα να συγκρίνω. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από FeelsBadMan 1
DJTaurus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 41 minutes ago, yiannis1991 said: Πως δεν έχει; Το newegg είναι retailer, όπως τα παίρνει από την EVGA τα δίνει. Μου φαίνεται περίεργο να τις βγάζει από τα κουτιά το newegg και να τις στέλνει έτσι. Για ποιο λόγο; Κάνουν συλλογή από κουτιά; Ακριβώς, ο διανομέας (newegg) είναι box mover και τίποτε παραπάνω. Το να τα βγάζουν από τα κουτιά απαιτεί χρόνο και χρήμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, narta είπε Σταμπιλιτι uber alles! Ειναι σαν να δωσεις 1.4v σε cpu και να το αφηνεις να κανει boost μεχρι τα στοκ ρολογια. Δεν θα κρασαρει ΠΟΤΕ! 🤣 Βασικά το voltage δεν είναι κλειδωμένο από vbios; Μπορεί να αλλάξει από drivers; Και το power limit είναι στο vbios. Άρα πως ανέβηκε η κατανάλωση; Δεν έτρεχαν στο power limit με τον προηγούμενο driver; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
z1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Πως δεν έχει; Το newegg είναι retailer, όπως τα παίρνει από την EVGA τα δίνει. Μου φαίνεται περίεργο να τις βγάζει από τα κουτιά το newegg και να τις στέλνει έτσι. Για ποιο λόγο; Κάνουν συλλογή από κουτιά; Ειχε να κανει με bulk orders της newegg προς την evga για να ανταποκριθει στην αυξημενη ζητηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις