Parapas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 52 minutes ago, d4ydr33m3r said: Να τωρα κατι τετοια μου κανετε και δεν μπορω και την εχω και στα χερια μου lmao Άσε τα πειράματα μην από εκεί που την έχεις στα χέρια σου, σου μείνει και στα χέρια
BabisTs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Πάτημα με +210 core .....χωρίς curve.....αέρας ακόμα.....2175mhz https://www.3dmark.com/hall-of-fame-2/timespy+3dmark+score+performance+preset/version+1.0/1+gpu 12
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ήμουν που ήμουν σκεπτικός για την αλλαγή της 1080 Ti, τώρα πάει... Δηλαδή 3 χρόνια μετά δεν δίνουν καθαρές διπλάσιες επιδόσεις (ειδικά OC vs OC ούτε σε 4Κ δεν είναι διπλάσιες), 1GB VRAM λιγότερο, λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση, τώρα αυτό το φιάσκο με τα caps λες και θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον καθέναν τι φάκιν' πυκνωτές έχει (ΑΝ φταίνε κι αυτοί, θα δούμε), και μάλιστα να μην πιάνουν 2GHz που τα έχει απολύτως σταθερά και undervolted η 1080Ti; Σοβαρά τώρα; Και το RT να είναι ακόμα σε διαλεγμένα παιχνίδια, με αβέβαιο μέλλον και συμβατότητα με τα RDNA2-based ports που θα παίζουμε οσονούπω. Και να μην μπορώ να πάρω AMD αυτή τη φορά λόγω Gsync monitor... PASS και τα λέμε το 2022. Πολύ βιασύνη ρε Nvidia. Ελπίζω να το εκμεταλλευτούν οι άλλοι και να τους λιώσουν μπας και στύψουν λίγο μυαλό να δούμε ωραία πράγματα next gen... Σόρρυ αλλά χιλιάρικο για beta testing δεν δίνω. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από GeorgeMan 8 3
BabisTs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Αρκετά με τα τυράκια όμως....ώρα να σοβαρευόμαστε από εδώ και πέρα.... 1
Pantaz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και παλι παιδια! Σημερα εκανα προπαραγγελια απο Κωτσοβολο την asus rog strix 3080 την απλη! Για να δουμε ποτε με το καλο θα την εχουμε και αν! Στο τηλεφωνο μου ειπαν σε 10 μερες θα με εχουν ειδοποιησει! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από Pantaz 2
FeelsBadMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Pantaz είπε Καλησπερα και παλι παιδια! Σημερα εκανα προπαραγγελια απο Κωτσοβολο την asus rog strix 3080 την απλη! Για να δουμε ποτε με το καλο θα την εχουμε και αν! Στο τηλεφωνο μου ειπαν σε 10 μερες θα με εχουν ειδοποιησει! Στα 1050Ε για μια Strix? 🥴
Pantaz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Στα 1050Ε για μια Strix? 🥴 Ναι! θα την παρω με τιμολογιο!
akoinonitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πολλά για 3080. 750 δεν τα λες και πολλά
Chaos3X Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε μάγκες, αυτά με τα caps, δηλαδή τι μας λένε, ότι θα πάρουμε κάρτα του κουτιού και θα πρέπει να την λύσουμε για να δούμε τι πλέμπα φοράει; Απαράδεκτο! Μου αρέσει που καθόμαστε και ασχολούμαστε τόσο καιρό. Αντί κάποια πράγματα να είναι δεδομένα λόγω κύρους εταιρείας και τιμής, να παίρναμε καμιά κάρτα του κατοστάρικου να το δεχτώ, τώρα αυτά τα πράγματα για αισχροκέρδια. Τι με ενδιαφέρει εμένα αν είναι "θεωρητικά" μικρή η τιμή, γιατί όλοι βλέπουμε που πραγματικά είναι οι τιμές, και δεν υπάρχει περιθώριο κέρδους;;; Και η λύση είναι bios(?), ξαναλέω, πληρώνουμε για συγκεκριμένα πράγματα, τόσα χρόνια. Κανονικά θα έπρεπε να γίνουν ανάκληση, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τις λύσουμε πρώτα! Για να μην μιλήσω για το απαράδεκτο launch! Πραγματικά απαράδεκτο....
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Chaos3X είπε Ρε μάγκες, αυτά με τα caps, δηλαδή τι μας λένε, ότι θα πάρουμε κάρτα του κουτιού και θα πρέπει να την λύσουμε για να δούμε τι πλέμπα φοράει; Απαράδεκτο! Μου αρέσει που καθόμαστε και ασχολούμαστε τόσο καιρό. Αντί κάποια πράγματα να είναι δεδομένα λόγω κύρους εταιρείας και τιμής, να παίρναμε καμιά κάρτα του κατοστάρικου να το δεχτώ, τώρα αυτά τα πράγματα για αισχροκέρδια. Τι με ενδιαφέρει εμένα αν είναι "θεωρητικά" μικρή η τιμή, γιατί όλοι βλέπουμε που πραγματικά είναι οι τιμές, και δεν υπάρχει περιθώριο κέρδους;;; Και η λύση είναι bios(?), ξαναλέω, πληρώνουμε για συγκεκριμένα πράγματα, τόσα χρόνια. Κανονικά θα έπρεπε να γίνουν ανάκληση, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τις λύσουμε πρώτα! Για να μην μιλήσω για το απαράδεκτο launch! Πραγματικά απαράδεκτο.... Δεν την λύνεις. Φαινεται στο πίσω μέρος του pcb 1
malakudi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1049 χωρίς το ΦΠΑ δεν είναι 750 πάντως, είναι 850 (845,97 για την ακρίβεια).
7nisiotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Chaos3X είπε Ρε μάγκες, αυτά με τα caps, δηλαδή τι μας λένε, ότι θα πάρουμε κάρτα του κουτιού και θα πρέπει να την λύσουμε για να δούμε τι πλέμπα φοράει; Απαράδεκτο! Μου αρέσει που καθόμαστε και ασχολούμαστε τόσο καιρό. Αντί κάποια πράγματα να είναι δεδομένα λόγω κύρους εταιρείας και τιμής, να παίρναμε καμιά κάρτα του κατοστάρικου να το δεχτώ, τώρα αυτά τα πράγματα για αισχροκέρδια. Τι με ενδιαφέρει εμένα αν είναι "θεωρητικά" μικρή η τιμή, γιατί όλοι βλέπουμε που πραγματικά είναι οι τιμές, και δεν υπάρχει περιθώριο κέρδους;;; Και η λύση είναι bios(?), ξαναλέω, πληρώνουμε για συγκεκριμένα πράγματα, τόσα χρόνια. Κανονικά θα έπρεπε να γίνουν ανάκληση, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τις λύσουμε πρώτα! Για να μην μιλήσω για το απαράδεκτο launch! Πραγματικά απαράδεκτο.... Σε αρκετές φαίνεται στο backplate πίσω από τον πυρήνα της κάρτας που είναι αυτό το Χ (χιαστί). πχ 1
outlaw star Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.techpowerup.com/271662/evga-teases-the-geforce-rtx-3090-kingpin-360mm-aio-hybrid-cooler-rgb-oled-screen έλα πάμε για χαλαρό 2,5 κ€
Προτεινόμενες αναρτήσεις