icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Crew 2 παιχνιδι του 18 σου κανει?Παρε αυτο τοτε https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Wolfenstein:_Youngblood#Video Fullscreen refresh rate is forced to 60 Hz... Ξαναλεω καποια παιχνιδια ειτε λογω μηχανης γραφικων ειτε δεν ξερω και εγω τι δεν γινεται να παιξουν με περισσοτερα γιατι χαλαει τους νομους της φυσικης του παιχνιδιου οποτε το caparoun ασχετως αν βλεπεις στο counter περισσοτερα.Υπαρχουν ομως και αρκετα που δεν caparoun απλα λεω να το εχετε και αυτο στο πισω μερος του κεφαλιου σας οσοι εχετε μονιτορ οπως εγω με περισσοτερα hz.Οτι δεν ειναι αναγκη να δεις 200 fps... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από icenex
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, icenex είπε Crew 2 παιχνιδι του 18 σου κανει? ΟΚ, ένα game είναι. Άντε να βρούμε άλλα 4-5 και αν. Η συντριπτική πλειονότητα δεν έχει locked fps. Δεν θα βασιστείς σε 5-6 games για το αν θα πάρεις 144Hz monitor..
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 @BabisTs στεγνά 3090 ρε παλίκαρε? 😅 πες μας εντυπώσεις 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε ΟΚ, ένα game είναι. Άντε να βρούμε άλλα 4-5 και αν. Η συντριπτική πλειονότητα δεν έχει locked fps. Δεν θα βασιστείς σε 5-6 games για το αν θα πάρεις 144Hz monitor.. όλο και κάποια ανορθόδοξη λύση θα έχει το google για να γίνει unlock 😂 1
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε @BabisTs στεγνά 3090 ρε παλίκαρε? 😅 πες μας εντυπώσεις όλο και κάποια ανορθόδοξη λύση θα έχει το google για να γίνει unlock 😂 Σε καποια παιχνιδια υπαρχει.. συνηθως πειραζεις το αρχειο Ini που εχουν τα περισσοτερα παιχνιδια στις ρυθμισεις τους απλα σε ορισμενα οταν το κανεις χαλαει τους νομους της φυσικης του παιχνιδιου και εφερα ενα παραδειγμα σε προηγουμενο σχολιο μου οτι πχ ο χαρακτηρας σου τρεχει πιο γρηγορα αναλογως με ποσα fps βγαζει η καρτα σου πχ κατεβαζες γραφικα και ηταν λες και ειχες speedhack.Στο RE3 (2020) τα animation των ζομπι παιζουν cap 30 fps.Δεν λεω οτι γινεται σε ολα τα παιχνιδια αυτο αλλα υπαρχει και πολλα τα εχουν patcharei να τρεχουν ως 120.Υπαρχουν και αλλα που capparoun σε τρελα hz πχ το doom eternal αν θυμαμαι καλα παει μεχρι 1000.Τεσπα το ληγω εδω απλα ειπα να ποσταρω κατι που ισως ορισμενους τους διαφευγει και καθονται και τρελενονται για τα fps coυnter πανω στην οθονη αριστερα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από icenex
ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, icenex είπε Crew 2 παιχνιδι του 18 σου κανει?Παρε αυτο τοτε https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Wolfenstein:_Youngblood#Video Fullscreen refresh rate is forced to 60 Hz... Και να ήταν μόνο αυτό... Dark Souls prepare to Die edition - game που απλά δε γίνεται uninstall ποτέ. Χρειάζεται dsfix γαι 60 fps και πάλι υπάρχει μικρούτσικο θέμα με την game logic γιατί "μετρά" frames για τα calculations με αποτέλεσμα να τρως διπλό fall damage, τα jumps σου να είναι λίγο πιο κοντά από ότι με 30 fps, σπανίως να glitchάρεις σε σκάλες και να βγαίνεις εκτός map κλπ. I know τι θα πουν οι περισσότεροι just buy DS remastered, αλλά δεν έχει ούτε το 1/100 από τα mods του PTDE. Split Second. Λατρεμένο μου arcade racing. Υπάρχει mod για 60, αλλά δουλεύει μόνο με την cr@cked version και όχι με την steam edition. LOL. Need for Speed Rivals. Πάλι η game logic και τα physics είναι αλλού για αλλού αν ξεκλειδώσεις τα fps. 1
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Και το Super Mario παιδιά.. Resident evil 2(2019) 30fps animation στα ζομπι και αυτο και το knife κανει περισσοτερο damage αναλογως με ποσα fps βγαζει οσα περισσοτερα τοσο πιο πολυ damage. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, icenex είπε Resident evil 2(2019) 30fps animation στα ζομπι και αυτο και το knife κανει περισσοτερο damage αναλογως με ποσα fps βγαζει οσα περισσοτερα τοσο πιο πολυ damage. Μου λέτε για παθολογικές περιπτώσεις. Άρα τι; Να μην παίρνει ο κόσμος 144άρια monitors; Αυτό δεν καταλαβαίνω..
Farmakon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Από αυτά που συμπεραίνω εγω, βιάστηκε η nvidia να ανακοινώσει και να κυκλοφορήσει τις καρτες τώρα για να γινει ενας χαμός πριν να ερθουν στο προσκήνιο οι κονσόλες και να κερδίσει από όσους βιάζονται να αναβαθμίσουν απο Pascal και πίσω. Και το πέτυχε φυσικά. Μου φαίνεται όμως ότι το fail σχετικά με τις επιδόσεις οφείλεται στη samsung κατα κύριο λόγο και όχι στην compute αρχιτεκτονική. Γιατί αρχικα τα leaks ελεγαν για 7nm και οχι 8 που έχουν. Δε θα μπορει να παρει ενα +10% performance απο αυτο και μόνο? Αν ξεκουνησει και η AMD και δώσει κατι σε +50% απο 5700XT θα δούμε ενα πολύ πολύ βαρβάτο refresh το 2021.
Sakiz105 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν κάνω λάθος είναι πρόβλημα με την ένταξη της χαβοκ η κάθε μηχανής φυσικής που έχει το Game. Είχα διαβάσει ένα άρθρο από τον ιδρυτή; νομίζω που έλεγε ότι οι Game designers σπάνια πειράζουν την μηχανή φυσικής επειδή δεν το μαθαίνουν καν στα πανεπιστήμια λόγο ανεπτυγμένων μαθηματικών η κάπως έτσι. Και καταλήγουμε με creation engine που κάνει scale όλο το Game βάση fps 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Farmakon είπε Από αυτά που συμπεραίνω εγω, βιάστηκε η nvidia να ανακοινώσει και να κυκλοφορήσει τις καρτες τώρα για να γινει ενας χαμός πριν να ερθουν στο προσκήνιο οι κονσόλες και να κερδίσει από όσους βιάζονται να αναβαθμίσουν απο Pascal και πίσω. Και το πέτυχε φυσικά. Μου φαίνεται όμως ότι το fail σχετικά με τις επιδόσεις οφείλεται στη samsung κατα κύριο λόγο και όχι στην compute αρχιτεκτονική. Γιατί αρχικα τα leaks ελεγαν για 7nm και οχι 8 που έχουν. Δε θα μπορει να παρει ενα +10% performance απο αυτο και μόνο? Αν ξεκουνησει και η AMD και δώσει κατι σε +50% απο 5700XT θα δούμε ενα πολύ πολύ βαρβάτο refresh το 2021. Πρέπει να δώσει +100% για να πιάσει την 3080..
ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μου λέτε για παθολογικές περιπτώσεις. Άρα τι; Να μην παίρνει ο κόσμος 144άρια monitors; Αυτό δεν καταλαβαίνω.. Απλά σου λέμε την κατάσταση με αρκετά pc ports τα τελευταία χρόνια, μην αρπάζεσαι.😁 14 λεπτά πριν, icenex είπε Resident evil 2(2019) 30fps animation στα ζομπι και αυτο και το knife κανει περισσοτερο damage αναλογως με ποσα fps βγαζει οσα περισσοτερα τοσο πιο πολυ damage. Τι συζητάμε το συγκεκριμένο έχει 2 speedrun categories μια με capped και μια με uncapped fps (με διαφορετικό route αφού θα παίζεις μαχαιράκι τα bosses) και στην δεύτερη υπάρχει φαγωμάρα γιατί κάποιοι έχουν καλύτερα fps και άρα αβαντάζ. 1
nvidiafan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, BabisTs είπε Θείο Jensen σε ευχαριστώ που δεν ξέχασες το ανηψακι σου..... Και το κυριότερο που δεν έκανες λάθος την διευθυνση.... Χαχα καλορίζικη Μπάμπη! Καλά καψίματα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, ilos είπε Απλά σου λέμε την κατάσταση με αρκετά pc ports τα τελευταία χρόνια, μην αρπάζεσαι.😁 Εντάξει δεν αρπάζομαι, βέβαια τα περισσότερα games από όσα αναφέρατε δεν είναι από τα τελευταία χρόνια. Τέσπα δεν θα διαλέξεις fps στο monitor με βάση τις τσαπατσουλιές των studios. Αντίστοιχα μπορώ να γράψω 50 games που δεν είναι capped στα 60..
ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει δεν αρπάζομαι, βέβαια τα περισσότερα games από όσα αναφέρατε δεν είναι από τα τελευταία χρόνια. Τέσπα δεν θα διαλέξεις fps στο monitor με βάση τις τσαπατσουλιές των studios. Αντίστοιχα μπορώ να γράψω 50 games που δεν είναι capped στα 60.. Αυτά που έγραψα εγώ είναι στα 30 ποια 60.😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις