ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, icenex είπε In other news ευτυχως δεν φτασαμε ακομη να γινουμε σαν τα αμερικανακια..Μιλαμε για τρελα... And the million dollar question. Thesepeoplehavenojobs? 2
HALF EVIL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, icenex είπε In other news ευτυχως δεν φτασαμε ακομη να γινουμε σαν τα αμερικανακια..Μιλαμε για τρελα... Καμμένοι Nerds κόψτε φάτσες Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από HALF EVIL 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Έτσι να περιμέντε σα ζωά απ' έξω και μετά να τρώτε crashes..Lmao 1
TR-909 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Crus είπε Απο την παρουσιαση της Galax: 1. 3070 εμφανιζεται κατω απο 2080ti. Εκείνο το PG142 SKU 0 όμως. 😉
BabisTs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Θείο Jensen σε ευχαριστώ που δεν ξέχασες το ανηψακι σου..... Και το κυριότερο που δεν έκανες λάθος την διευθυνση.... 27
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, BabisTs είπε Θείο Jensen σε ευχαριστώ που δεν ξέχασες το ανηψακι σου..... Και το κυριότερο που δεν έκανες λάθος την διευθυνση.... Καλοριζικη ρε μπαμπη αλλα μολις τωρα ειδα το μονιτορ της υπογραφης σου...Εχω την ελαφρα εντυπωση (οχι πολυ οσο ζυγιζει η καρτα 2kg) οτι ειναι λιγο overkill. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, icenex είπε Καλοριζικη ρε μπαμπη αλλα μολις τωρα ειδα το μονιτορ της υπογραφης σου...Εχω την ελαφρα εντυπωση (οχι πολυ οσο ζυγιζει η καρτα 2kg) οτι ειναι λιγο overkill. Γιατί νομίζεις είναι εύκολο να πιάσεις 144fps/1440p σε AAA games; Δεν μιλάμε για plebG και φορτναιτ..
ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν η κάρτα θα ξηλωθεί και θα πάει κατευθείαν σε λούπα ή pot για benching, λες να τον νοιάζει τι monitor θα είναι? Ας είναι καλά το DSR/VRS.😁 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από ilos
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Γιατί νομίζεις είναι εύκολο να πιάσεις 144fps/1440p σε AAA games; Δεν μιλάμε για plebG και φορτναιτ.. Οχι δεν ειναι ευκολο αλλα 24 γιγα μνημης δεν θα γεμισουν απο κανενα ΑΑΑ game ουτε σε 2 χρονια σε 1440p.. Περα απο αυτο παροτι εχει δυνατο επεξεργαστη + oc και γενικοτερα συστημα ακομη και αυτος θα τρωει μπουκαλι σε αυτην την αναλυση και μιλαμε για 10 fps διαφορα απο 3080 wow...Δεν θα πιανει 144 θα πιανει 133 ξερω εγω...Και δεν θα μπω καν στην συζητηση ποια παιχνιδια υποστηριζουν πανω απο 60fps και πολλα ΑΑΑ μαλιστα εκτος αν μιλαμε για first person shooters για ψαχτε τι γινεται στα αλλα ειδη videogames....Τεσπα το Overkill πιο πολυ πηγαινε για την vram,τιμη της καρτας ενω θα εκανε ανετα την δουλεια του και με μια 3080.Αν επαιζε σε 4k δεν θα ειχα μπει καν στην διαδικασια να κανω αυτο το σχολιο περι Overkill. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από icenex
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 overkill δεν είναι ,απλά η κάρτα δεν θα δείχνει το 100% της σε 1440p ανάλυση ώστε να ξεχωρίζει τόσο απο την 2080ti που είχε
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε overkill δεν είναι ,απλά η κάρτα δεν θα δείχνει το 100% της σε 1440p ανάλυση ώστε να ξεχωρίζει τόσο απο την 2080ti που είχε Καλα αυτο ειναι το μπουκαλι που ανεφερα εξαρχης που θα τρωει, το Overkill ειναι στην μνημη..Κριμα εδωσε τοσα λεφτα και δεν θα αξιοποιησει την καρτα στα μεγιστα και εκει παει το σχολιο μου περι Overkill.Επισης κατι που πολλοι δεν ξερουν οτι πολλα παιχνιδια δεν πανε πανω απο 120fps και πολλα capαρουν στα 60 μην κοιτατε τι γραφει στο fps counters βεβαια υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις για να μην παρεξηγηθει το σχολιο μου. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από icenex
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Θείο Jensen σε ευχαριστώ που δεν ξέχασες το ανηψακι σου..... Και το κυριότερο που δεν έκανες λάθος την διευθυνση.... Καλοριζικη Μπαμπη να την χαρεις! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, icenex είπε Και δεν θα μπω καν στην συζητηση ποια παιχνιδια υποστηριζουν πανω απο 60fps και πολλα ΑΑΑ μαλιστα εκτος αν μιλαμε για first person shooters για ψαχτε τι γινεται στα αλλα ειδη videogames.... Ελάχιστα είναι locked στα 60fps. Το Detroit become human μου έρχεται στο μυαλό αυτή την στιγμή, δεν θυμάμαι άλλο, εκτός αν το διόρθωσαν και αυτό.. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ελάχιστα είναι locked στα 60fps. Το Detroit become human μου έρχεται στο μυαλό αυτή την στιγμή, δεν θυμάμαι άλλο, εκτός αν το διόρθωσαν και αυτό.. Και ομως ειναι αρκετα απλα πολλα απο αυτα ισως εχουν παρει αναβαθμιση να παιζουν ως 120 και παλι δεν φτανουν τα hz της οθονης πχ στα 144.Το ξερω γιατι ειμαι κ εγω παθων μιας και εχω οθονη τετοια..Πολλα παιχνιδια εχουν ουσιαστικα ingame caparisma στην μηχανη γραφικων τους γιατι χαλανε τους κανονες της φυσικης των παιχνιδιων πχ καποια παιχνιδια αν αλλαξεις το Ini αρχειο τους και το βγαλεις το capparisma ο παιχτης τρεχει πιο γρηγορα και αναλογα ποσο δυνατη καρτα εχεις.Λες και εχεις speedhack ενα πραγμα που λειτουργει αναλογα με ποσα fps βγαζει η καρτα γραφικων.Παρε παραδειγμα το https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Wolfenstein:_The_New_Order#Video Capparei ta cinematics στα 30 και ingame στα 60 k ειναι first person shooter αλλα αμα βαλεις ενα fps counter θα σου δειξει οτι εχεις και 200 fps...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, icenex είπε Και ομως ειναι αρκετα απλα πολλα απο αυτα ισως εχουν παρει αναβαθμιση να παιζουν ως 120 και παλι δεν φτανουν τα hz της οθονης πχ στα 144.Το ξερω γιατι ειμαι κ εγω παθων μιας και εχω οθονη τετοια..Πολλα παιχνιδια εχουν ουσιαστικα ingame caparisma στην μηχανη γραφικων τους γιατι χαλανε τους κανονες της φυσικης των παιχνιδιων πχ καποια παιχνιδια αν αλλαξεις το Ini αρχειο τους και το βγαλεις το capparisma ο παιχτης τρεχει πιο γρηγορα και αναλογα ποσο δυνατη καρτα εχεις.Λες και εχεις speedhack ενα πραγμα που λειτουργει αναλογα με ποσα fps βγαζει η καρτα γραφικων.Παρε παραδειγμα το https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Wolfenstein:_The_New_Order#Video Capparei ta cinematics στα 30 και ingame στα 60 k ειναι first person shooter αλλα αμα βαλεις ενα fps counter θα σου δειξει οτι εχεις και 200 fps... Αυτό βγήκε πριν 6.5 χρόνια, λολ. Καινούργια παιχνίδια να καπάρουν στα 60 πολύ σπάνια βλέπεις, και θα είναι απλά από ηλιθιότητα του studio..
Προτεινόμενες αναρτήσεις