Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kokotas16 είπε

Έδωσα νέα παραγγελία 3080 strix από κοτσ****λο στα 1049 😢 Στο πλαίσιο έχει την OC στην ίδια τιμή αλλά δεν μπορείς να την βάλεις καλάθι. Τι να κάνω που έχω ολοκαίνουριο pc και περιμένει... μόνο gpu θέλει να του κουμπωσω.

Από caseking με 24% ΦΠΑ και μεταφορικά βγαίνει 980€

01.jpg

Επεξ/σία από Coppermine
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μην δίνετε 1000άρικο για 3080 10G, τόσο θα έχει η 20G αργότερα και θα το μετανιώσετε.

Δεν βλέπω σενάριο που δεν θα φτάνουν τα 10gb vram, αλλά αν όντως δεν αρκούν φεύγει και πάω στην έκδοση με τα 20gb, σε κάθε περίπτωση πάντως αν αληθεύει οτι η διαθεσιμότητα των 2gb gddr6x chip αργεί για τους πρώτους μήνες του 2021, καλά κρασιά δε θα καθόμουν άλλους 7 μήνες με την 2080Τi

https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/ivrdqs/gddr6x_2gb_chips_available_starting_in_2021_20gb/

Επεξ/σία από Coppermine
  • Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω δώσει τίποτα απλά την καπαρωσα. Έτσι κι αλλιώς πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να ακυρωθεί η παραγγελία :P Φυσικά περιμένω εναγωνίως οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την κυκλοφορία του 20gb sku αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο lol Θα τσιμπήσω strix σίγουρα γιατι θα κρατήσει την αξία της μέχρι να βγει η 20αρα. Θα δούμε...

• Like 1
Δημοσ.

Mια κάρτα που στο 4K rig μου θα είναι 30% γρηγορότερη από την ήδη υπάρχουσα και ταχύτατη 2080Τi είναι vfm για εμένα από τα 1300€ που υπολόγιζα μου βγήκε αρκετά καλά η αγορά της strix

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kokotas16 είπε

Έδωσα νέα παραγγελία 3080 strix από κοτσ****λο στα 1049 😢 Στο πλαίσιο έχει την OC στην ίδια τιμή αλλά δεν μπορείς να την βάλεις καλάθι. Τι να κάνω που έχω ολοκαίνουριο pc και περιμένει... μόνο gpu θέλει να του κουμπωσω.

Πάρε μια μεταχειρισμένη να κάνεις την δουλεία σου και μετά από κάνα εξάμηνο παίρνεις καινούργια Ampere/RDNA 2.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχε πει ο γέροντας, θα έχετε RTX 3080 και θα είναι σαν να μην έχετε ...

edit: Στις αγγελίες κάποιος πουλάει σφραγισμένη 3080 Gigabyte Eagle OC με εγγύηση από ελληνικό κατάστημα μάλιστα.

Επεξ/σία από malakudi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, malakudi είπε

edit: Στις αγγελίες κάποιος πουλάει σφραγισμένη 3080 Gigabyte Eagle OC με εγγύηση από ελληνικό κατάστημα μάλιστα.

τηρουμένων των αναλογιών πολύ καλή τιμή και λόγω μη διαθεσιμότητας γενικά της κάρτας

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, malakudi είπε

Το είχε πει ο γέροντας, θα έχετε RTX 3080 και θα είναι σαν να μην έχετε ...

Σε φάση "Στέλνω οπουδήποτε μετά από τραπεζική κατάθεση"; :P

Δημοσ.

Εγώ έφαγα προφανώς άκυρο απο Amazon για 3090,θα την ακύρωνα έτσι κ αλλιώς,1000+ για 10% πάνω δεν λεέι για gaming τουλάχιστον.Έχω παραγγείλει από computer universe strix oc 3080,επειδή φοβόμουν για τις τιμές την έκλεισα όταν είχε 900.Άγνωστη διαθεσιμότητα μεν,τη πλήρωσα δε και ακυρώνεις αν θες.Οπότε αν δεν έχει έρθει μέχρι τις navi,που δεν το βλέπω, και αξίζουν,αναθεωρούμε και βλέπουμε

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Σε φάση "Στέλνω οπουδήποτε μετά από τραπεζική κατάθεση"; :P

Όχι είναι από μέλος με πολλές θετικές αξιολογήσεις. Απλώς με παραξενεύει η εγγύηση ελληνικού καταστήματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πάρει κανείς καμιά κάρτα στα χέρια του?

BTW, τo overclockers.co.uk λέει ότι σταματάει πωλήσεις καρτών για αποστολή εκτός χώρας, αλλά θα στείλει κανονικά τις ως τώρα "αγορασμένες".

Το cult με το Scan είναι ότι δίνουν και μασκούλα δώρο 😉 Scanitiser Scan-Logo Mask

Να και το νεότερο update τους: 

DELIVERIES TO SCAN WC 21ST SEP WC 28TH SEP
ASUS N/A Expected30th – 2nd
EVGA Expected25th – 29th Expected30th – 2nd
GIGABYTE Arrived & Shipped Expected30th – 2nd
MSI Arrived & Shipped Expected30th – 2nd
PALIT Arrived & Shipped Expected30th – 2nd
PNY Arrived & Shipped Expected30th – 2nd
ZOTAC Arrived & Shipped Expected30th – 2nd

Arrived - Delivery arrived at scan | Shipped - All orders from delivery sent to customers | Expected - Date scan expects delivery to arrive | N/A - No deliveries expected

Επεξ/σία από Tsiviotis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BabisTs είπε

τηρουμένων των αναλογιών πολύ καλή τιμή και λόγω μη διαθεσιμότητας γενικά της κάρτας

Η συγκεκριμένη έχει 699$ MSRP οπότε μέχρι τα 750 ευρώ είναι η λογική της τιμή για Ελλάδα. Φυσικά αν καίγεσαι τα 870 είναι ένα λογικό καπέλο.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, malakudi είπε

Η συγκεκριμένη έχει 699$ MSRP οπότε μέχρι τα 750 ευρώ είναι η λογική της τιμή για Ελλάδα. Φυσικά αν καίγεσαι τα 870 είναι ένα λογικό καπέλο.

μίλησα τηρουμένων των αναλογιων τώρα  που είναι ανάρπαστες και αν καίγεται κάποιος....τώρα κάποιος που μπορεί να περιμένει εννοείται ότι θα βγεί μόνο κερδισμένος αργότερα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...