Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Εγώ είμαι αυτός... Ευχαριστώ! Μπορείς να μου βρεις μια rx5900xt η πολύ νωρίς? 😋
azazil1190 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δεχόμαστε παραγγελίες μόνο για 3090 Παρακαλώ μόνο με χρήματα,όχι ζωτικά όργανα όπως, νεφρά,καρδιά, συκώτι κτλ😂 1 λεπτό πριν, Herald είπε Μπορείς να μου βρεις μια rx5900xt η πολύ νωρίς? 😋 Εάν θες 6900χτ με φλομπες δεν ασχολούμαστε...είμαστε σοβαρό high end team
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Δεχόμαστε παραγγελίες μόνο για 3090 Παρακαλώ μόνο με χρήματα,όχι ζωτικά όργανα όπως, νεφρά,καρδιά, συκώτι κτλ😂 Εάν θες 6900χτ με φλομπες δεν ασχολούμαστε...είμαστε σοβαρό high end team Όντως μπορείς να βρεις 3090? Όλες τις υλοποιήσεις η συγκεκριμένα μοντέλα? Βέβαια πριν τα review δεν ψήνομαι γιατί θα παίξουν ρόλο οι υλοποιήσεις σε τόσο ενεργοβόρα κάρτα.
azazil1190 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Herald είπε Όντως μπορείς να βρεις 3090? Όλες τις υλοποιήσεις η συγκεκριμένα μοντέλα? Βέβαια πριν τα review δεν ψήνομαι γιατί θα παίξουν ρόλο οι υλοποιήσεις σε τόσο ενεργοβόρα κάρτα. Όχι ρε χαβα κάνουμε δεν μπορώ να βρω έτσι εύκολα . Δεν υπάρχουν κομμάτια γενικά . Θα στρώσει στους επόμενους 2 μήνες πιστεύω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Herald είπε Έχει χαμηλότερα plimits και άρα ναι, είναι λίγο πισω. Αν δεν έχει πρόβλημα στο power delivery φαντάζομαι θα φτιάχνεται με κάποιο bios flash Σιγά, ίδια απόδοση θα έχουνε. Εδώ ο άλλος την έκανε uv στα 800mV/1800MHz και ζήτημα να έχασε 2 fps..
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Σιγά, ίδια απόδοση θα έχουνε. Εδώ ο άλλος την έκανε uv στα 800mV/1800MHz και ζήτημα να έχασε 2 fps.. 2 ολόκληρα fps ; δεν ξέρεις τι θα πεί "ψυχαναγκαστικός" εσύ
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Σιγά, ίδια απόδοση θα έχουνε. Εδώ ο άλλος την έκανε uv στα 800mV/1800MHz και ζήτημα να έχασε 2 fps.. Ναι ρε μαν αλλα ειναι λίγο fail να παιρνεις custom και να είναι χειρότερη από FE. Επίσης δεν θα παίρνει τίποτα από oc άμα σε Stock είναι ήδη plimited. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Herald
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Herald είπε Ναι ρε μαν αλλα ειναι λίγο fail να παιρνεις custom και να είναι χειρότερη από FE. E αν δεν μπορείς να πάρεις FE; Στην Ελλάδα είμαστε, τριτοκοσμική χώρα, δεν πουλάει εδώ ο πέτσινος. Υ.Γ. Οι FE πάντως δεν είναι όπως οι reference παλιά, είναι στην ουσία custom και αυτές αλλά από την NVIDIA. Δεν έχουν ref pcb.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανεβασαν τιμη 2576 για MSI Gaming Trio X στο Skroutz, ενταξει καπου η ντροπη εχει και ενα οριο.. Λαδεμπορες..Ποτε ομως και θα μαυριζω και μαγαζια ειδικα στο σκρουτζ οταν βλεπω τετοια.. Μπορει να ειμαι απιστευτα ανεκτικος με το θεμα της διαθεσιμοτητας σιγα μην κατσω να χαλαστω για μια καρτα γραφικων, παροτι θελω να παρω εννοειται, αυτα τα φαινομενα με απογοητευουν και με εκνευριζουν απιστευτα. Χ απο εμενα το συγκεκριμενο τα μαυριζω ηδη ενα ενα οταν βλεπω τετοια καραγκιοζιλικια.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r 4
BabisTs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ανεβασαν τιμη 2576 για MSI Gaming Trio X στο Skroutz, ενταξει καπου η ντροπη εχει και ενα οριο.. Λαδεμπορες..Ποτε ομως και θα μαυριζω και μαγαζια ειδικα στο σκρουτζ οταν βλεπω τετοια.. Μπορει να ειμαι απιστευτα ανεκτικος με το θεμα της διαθεσιμοτητας σιγα μην κατσω να χαλαστω για μια καρτα γραφικων, παροτι θελω να παρω εννοειται, αυτα τα φαινομενα με απογοητευουν και με εκνευριζουν απιστευτα. Χ απο εμενα το συγκεκριμενο τα μαυριζω ηδη ενα ενα οταν βλεπω τετοια καραγκιοζιλικια.. 2600?🤣
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ανεβασαν τιμη 2576 για MSI Gaming Trio X στο Skroutz, ενταξει καπου η ντροπη εχει και ενα οριο.. Λαδεμπορες..Ποτε ομως και θα μαυριζω και μαγαζια ειδικα στο σκρουτζ οταν βλεπω τετοια.. Μπορει να ειμαι απιστευτα ανεκτικος με το θεμα της διαθεσιμοτητας σιγα μην κατσω να χαλαστω για μια καρτα γραφικων, παροτι θελω να παρω εννοειται, αυτα τα φαινομενα με απογοητευουν και με εκνευριζουν απιστευτα. Χ απο εμενα το συγκεκριμενο τα μαυριζω ηδη ενα ενα οταν βλεπω τετοια καραγκιοζιλικια.. Προς λάθος κατεύθυνση ο εκνευρισμός σου όμως. Φταίνε αυτοί που θα αν αγορασουν σε αυτές τις τιμες. Αν είναι κάποιος διατεθειμένος να δώσει τόσα για να αγοράσει μια κάρτα θα βρεθεί κατάστημα που είναι διατεθειμένο να του την πουλήσει σε αυτήν την τιμή. Μόλις τώρα, BabisTs είπε 2600?🤣 Όχι, 2576. Με τα 24 ρέστα πάρε λουλούδια στη κυρά.
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Herald είπε Προς λάθος κατεύθυνση ο εκνευρισμός σου όμως. Φταίνε αυτοί που θα αν αγορασουν σε αυτές τις τιμες. Αν είναι κάποιος διατεθειμένος να δώσει τόσα για να αγοράσει μια κάρτα θα βρεθεί κατάστημα που είναι διατεθειμένο να του την πουλήσει σε αυτήν την τιμή. Η αληθεια ειναι οτι αν βρισκεται παντα ζητηση ακομη και για μια εξωφρενικη τιμη πωλησης, ο νομος της αγορας λειτουργει κανονικα. Προσωπικα ομως ΕΙΔΙΚΑ ενα σκρουτζομαγαζο φιλε μου που υποτιθεται οτι θα πρεπει να χτιζει σχεσεις εμπιστοσυνης με τους πελατες του και να τραβαει κοσμο απο τα μεγαλομαγαζα οπως πρεπει και να εμπνεει εμπιστοσυνη στις συναλλαγες εμενα με κανει 10πλα σκεπτικο για να το εμπιστευτω μελλοντικα. Η κινηση ειναι πολυ κακη εμπορικα και 600 να βγαλει παραπανω και 1000 ζημια του κανει τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Εγω αυτον δεν τον κοιταω καν πλεον για να του εμπιστευομουν λεφτα μου.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r 2
sotirisxp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Η αληθεια ειναι οτι αν βρισκεται παντα ζητηση ακομη και για μια εξωφρενικη τιμη πωλησης, ο νομος της αγορας λειτουργει κανονικα. Προσωπικα ομως ΕΙΔΙΚΑ ενα σκρουτζομαγαζο φιλε μου που υποτιθεται οτι θα πρεπει να χτιζει σχεσεις εμπιστοσυνης με τους πελατες του και να τραβαει κοσμο απο τα μεγαλομαγαζα οπως πρεπει και να εμπνεει εμπιστοσυνη στις συναλλαγες εμενα με κανει 10πλα σκεπτικο για να το εμπιστευτω μελλοντικα. Η κινηση ειναι πολυ κακη εμπορικα και 600 να βγαλει παραπανω και 1000 ζημια του κανει τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Εγω αυτον δεν τον κοιταω καν πλεον για να του εμπιστευομουν λεφτα μου.. Τι να μαυρίσεις?Σιγά να μην ασχοληθείς μεθαύριο που θα έχει το Χ προϊόν στην καλύτερη τιμή η είναι από τις 3 καλύτερες στο skroutz εάν αυτός το πρώτο μήνα πούλαγε ampere 2φορες επανω.Μπορει και αυτός να φιλάει κατουριμένες ποδιές για να τις βρει η οποίες θα έχουν καπέλο στην τιμή και για αυτον
Προτεινόμενες αναρτήσεις