Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεχόμαστε παραγγελίες μόνο για 3090

Παρακαλώ μόνο με χρήματα,όχι ζωτικά όργανα όπως, νεφρά,καρδιά, συκώτι κτλ😂

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Μπορείς να μου βρεις μια rx5900xt η πολύ νωρίς? 😋

Εάν θες 6900χτ με φλομπες δεν ασχολούμαστε...είμαστε σοβαρό high end team

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Δεχόμαστε παραγγελίες μόνο για 3090

Παρακαλώ μόνο με χρήματα,όχι ζωτικά όργανα όπως, νεφρά,καρδιά, συκώτι κτλ😂

Εάν θες 6900χτ με φλομπες δεν ασχολούμαστε...είμαστε σοβαρό high end team

Όντως μπορείς να βρεις 3090? Όλες τις υλοποιήσεις η συγκεκριμένα μοντέλα? Βέβαια πριν τα review δεν ψήνομαι γιατί θα παίξουν ρόλο οι υλοποιήσεις σε τόσο ενεργοβόρα κάρτα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Herald είπε

Όντως μπορείς να βρεις 3090? Όλες τις υλοποιήσεις η συγκεκριμένα μοντέλα? Βέβαια πριν τα review δεν ψήνομαι γιατί θα παίξουν ρόλο οι υλοποιήσεις σε τόσο ενεργοβόρα κάρτα. 

Όχι ρε χαβα κάνουμε δεν μπορώ να βρω έτσι εύκολα .

Δεν υπάρχουν κομμάτια γενικά .

Θα στρώσει στους επόμενους 2 μήνες πιστεύω

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Herald είπε

Έχει χαμηλότερα plimits και άρα ναι, είναι λίγο πισω. Αν δεν έχει πρόβλημα στο power delivery φαντάζομαι θα φτιάχνεται με κάποιο bios flash

Σιγά, ίδια απόδοση θα έχουνε. Εδώ ο άλλος την έκανε uv στα 800mV/1800MHz και ζήτημα να έχασε 2 fps..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Σιγά, ίδια απόδοση θα έχουνε. Εδώ ο άλλος την έκανε uv στα 800mV/1800MHz και ζήτημα να έχασε 2 fps..

2 ολόκληρα fps ; 

δεν ξέρεις τι θα πεί "ψυχαναγκαστικός" εσύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ναι ρε μαν αλλα ειναι λίγο fail να παιρνεις custom και να είναι χειρότερη από FE. 

Επίσης δεν θα παίρνει τίποτα από oc άμα σε Stock είναι ήδη plimited.

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Ναι ρε μαν αλλα ειναι λίγο fail να παιρνεις custom και να είναι χειρότερη από FE. 

E αν δεν μπορείς να πάρεις FE; Στην Ελλάδα είμαστε, τριτοκοσμική χώρα, δεν πουλάει εδώ ο πέτσινος.
Υ.Γ. Οι FE πάντως δεν είναι όπως οι reference παλιά, είναι στην ουσία custom και αυτές αλλά από την NVIDIA. Δεν έχουν ref pcb..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεβασαν τιμη 2576 για MSI Gaming Trio X στο Skroutz, ενταξει καπου η ντροπη εχει και ενα οριο.. Λαδεμπορες..Ποτε ομως και θα μαυριζω και μαγαζια ειδικα στο σκρουτζ οταν βλεπω τετοια.. 

Μπορει να ειμαι απιστευτα ανεκτικος με το θεμα της διαθεσιμοτητας σιγα μην κατσω να χαλαστω για μια καρτα γραφικων, παροτι θελω να παρω εννοειται, αυτα τα φαινομενα με απογοητευουν και με εκνευριζουν απιστευτα. Χ απο εμενα το συγκεκριμενο τα μαυριζω ηδη ενα ενα οταν βλεπω τετοια καραγκιοζιλικια..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ανεβασαν τιμη 2576 για MSI Gaming Trio X στο Skroutz, ενταξει καπου η ντροπη εχει και ενα οριο.. Λαδεμπορες..Ποτε ομως και θα μαυριζω και μαγαζια ειδικα στο σκρουτζ οταν βλεπω τετοια.. 

Μπορει να ειμαι απιστευτα ανεκτικος με το θεμα της διαθεσιμοτητας σιγα μην κατσω να χαλαστω για μια καρτα γραφικων, παροτι θελω να παρω εννοειται, αυτα τα φαινομενα με απογοητευουν και με εκνευριζουν απιστευτα. Χ απο εμενα το συγκεκριμενο τα μαυριζω ηδη ενα ενα οταν βλεπω τετοια καραγκιοζιλικια..

2600?🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Προς λάθος κατεύθυνση ο εκνευρισμός σου όμως. Φταίνε αυτοί που θα αν αγορασουν σε αυτές τις τιμες. Αν είναι κάποιος διατεθειμένος να δώσει τόσα για να αγοράσει μια κάρτα θα βρεθεί κατάστημα που είναι διατεθειμένο να του την πουλήσει σε αυτήν την τιμή. 

Μόλις τώρα, BabisTs είπε

2600?🤣

Όχι, 2576. Με τα 24 ρέστα πάρε λουλούδια στη κυρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Herald είπε

Προς λάθος κατεύθυνση ο εκνευρισμός σου όμως. Φταίνε αυτοί που θα αν αγορασουν σε αυτές τις τιμες. Αν είναι κάποιος διατεθειμένος να δώσει τόσα για να αγοράσει μια κάρτα θα βρεθεί κατάστημα που είναι διατεθειμένο να του την πουλήσει σε αυτήν την τιμή. 

Η αληθεια ειναι οτι αν βρισκεται παντα ζητηση ακομη και για μια εξωφρενικη τιμη πωλησης, ο νομος της αγορας λειτουργει κανονικα. 

Προσωπικα ομως ΕΙΔΙΚΑ ενα σκρουτζομαγαζο φιλε μου που υποτιθεται οτι θα πρεπει να χτιζει σχεσεις εμπιστοσυνης με τους πελατες του και να τραβαει κοσμο απο τα μεγαλομαγαζα οπως πρεπει και να εμπνεει εμπιστοσυνη στις συναλλαγες εμενα με κανει 10πλα σκεπτικο για να το εμπιστευτω μελλοντικα. Η κινηση ειναι πολυ κακη εμπορικα και 600 να βγαλει παραπανω και 1000 ζημια του κανει τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Εγω αυτον δεν τον κοιταω καν πλεον για να του εμπιστευομουν λεφτα μου.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Η αληθεια ειναι οτι αν βρισκεται παντα ζητηση ακομη και για μια εξωφρενικη τιμη πωλησης, ο νομος της αγορας λειτουργει κανονικα. 

Προσωπικα ομως ΕΙΔΙΚΑ ενα σκρουτζομαγαζο φιλε μου που υποτιθεται οτι θα πρεπει να χτιζει σχεσεις εμπιστοσυνης με τους πελατες του και να τραβαει κοσμο απο τα μεγαλομαγαζα οπως πρεπει και να εμπνεει εμπιστοσυνη στις συναλλαγες εμενα με κανει 10πλα σκεπτικο για να το εμπιστευτω μελλοντικα. Η κινηση ειναι πολυ κακη εμπορικα και 600 να βγαλει παραπανω και 1000 ζημια του κανει τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Εγω αυτον δεν τον κοιταω καν πλεον για να του εμπιστευομουν λεφτα μου.. 

Τι να μαυρίσεις?Σιγά να μην ασχοληθείς μεθαύριο που θα έχει το Χ προϊόν στην καλύτερη τιμή η είναι από τις 3 καλύτερες στο skroutz εάν αυτός το πρώτο μήνα πούλαγε ampere 2φορες επανω.Μπορει και αυτός να φιλάει κατουριμένες ποδιές για να τις βρει η οποίες θα έχουν καπέλο στην τιμή και για αυτον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...