Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι κατα τα αλλα που τα amazon δεν ριχνουν ακυρα,και μονο στην Ελλαδα πεφτουν τα ακυρα και κατευθειαν καθε φορα διαβαζουμε για καταγγελιες οταν γινεται αυτο 😂

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Είναι αυτό που κάνεις πάντα, παίρνεις ένα δεδομένο και το διαστρεβλώνεις. Επειδή την βαρέθηκα αυτή την κατάσταση θα παίρνεις report κάθε φορά που το κάνεις μέχρι να ξαναγίνεις ban. Άσχετος δεν είσαι, αν θες να κάνουμε σοβαρή συζήτηση σταμάτα αυτό το τρολάρισμα που κάνεις επανειλημμένα. 

Spoiler

Το ιδιο ισχυει και για μενα και ελπιζω οι mods να ασχοληθουν γιατι δεν γινεται να εχουμε 15 μερες ηρεμια και μετα ξανα 5-6 μηνες αυτη την κατασταση μεχρι το επομενο ban. Δεν ειναι τυχαιο επισης που ειναι αρκετοι χρηστες που αναφερουν το ιδιο πραγμα συνεχεια εδω και μηνες για τον συγκεκριμενο χρηστη.

Περαν αυτου, δεν μπορω να καταλαβω το νοημα του ban, αν ο χρηστης ξαναμπαινει και κανει το ιδιο συνεχως με αλλο account. Δεν χανεται απλα ολη η εννοια του ban αλλα καθε φορα αναγκαζομαστε να κανουμε ingore τον ιδιο χρηστη με αλλο ονομα. Αυτη την δουλεια θα κανουμε δηλαδη?

Επισης απο οτι ακουγεται το στοκ της 3090 ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο της 3080 λογω yields.

Μου φαινεται Ampere αλλα και Navi 2 σοβαρο στοκ και φυσιολογικες τιμες θα κανουμε πανω απο 3μηνο (μην πω 6μηνο) να δουμε...

Επεξ/σία από Crus
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμαθα από την φίλη μου που δουλεύει ότι δέχθηκαν μαζικό αριθμό παραγγελιών. Αν δεν ξέρεις τι στοκ περιμένεις και ανοίγεις την κανούλα θα φάνε άκυρο οι περισσότεροι λογικό. Η Amazon και αν στις παραγγελίες κάνει μαϊμούδες αυτό ελειπε.. άλλο η πολιτική αποστολων και επιστροφής τους και άλλο το πώς λειτουργούν γενικότερα σε αυτό το πλαισιο. Πολύ πρόχειρο από παντού όλο πάντως δείχνει .. σχεδόν paper launch θυμίζει αυτό που έκανε η nvidia

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Περίεργη χρόνια από όλες τις απόψεις λόγω Covid. 

Δε θα μου φανεί παράξενο αντίστοιχο paper launch σε Navi αλλά ακόμα και στις κονσόλες με τις βλακειες που έκαναν εκεί με τις προπαραγγελίες. 

Δημοσ.

Εμένα από computer universe μου έχει έρθει σερί 2 μέρες τώρα mail με το status της παραγγελίας το οποίο λέει ότι δεν ξέρουν πότε θα υπάρχει ξανά απόθεμα σε γενικές γραμμές. Και η πλάκα είναι ότι τσίμπησα την Gigabyte RTX 3080 Gaming OC που απ'όσο έχω καταλάβει δε την έχουν προτιμήσει πάρα πολλοί (σε σχέση με TUF και Trio).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 3080 FTW3 που έμεινε online για κανά δεκάλεπτο στο amazon.de σε αντίθεση με την Zotac συνεχίζει κανονικά. Σε σημερινή επικοινωνία μου είπαν ότι αναμένουν ενημέρωση από την EVGA, η οποία θα αρχίσει να στοκάρει FTW3 (δυστυχώς με το μπουρδελοκόκκινο) από αύριο. Τώρα, ποιος θα πρωτοπάρει στοκ σε Ευρώπη, Αμερική κτλ ο Jensen και η ψυχή τους το ξέρει. Ελπίζουμε σε μη ακύρωση τις επόμενες μέρες.

27 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εκεί που βρήκαμε 4 άτομα από εδω μεσα😉

Γίνεσαι εριστικός τώρα :D:D :D 

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα το πιο γρήγορο άκυρο ever. Με πήρανε για την 3080 tuf oc να μου πούνε ότι ήτανε λάθος ενημέρωση. Τον ρώτησα για πιθανή ημερομηνία και είπε από βδομάδα ίσως, υπάρχει πρόβλημα lool

Ποια 3090 βρηκατε? Την ventus oc?

Edit: α ftw3 ok...

Επεξ/σία από kokotas16
Δημοσ.
2 ώρες πριν, isaias1983 είπε

Ενημερώση για τη zotac 3080 trinity από amazon.de

Το πρωί ήρθε mail που έλεγε ότι δεν έχουν estimated date για shipping.

Πριν 2 λεπτά mail ότι ακύρωσαν την παραγγελία....

Μόνο κ μόνο για την ταλαιπωρία αυτές τις μέρες εγώ σταματώ την αναζήτηση!

Περιμένω amd να δω κ βλέπουμε....

Μπράβο στη nvdia που έχασε έναν ακόμα πελάτη!

Μόλις έγραφα το ίδιο μήνυμα. Πραγματικά κουραστικά να είμαι πάνω απο ενα browser και να ψάχνω για availability. Μόλις με ακύρωσε και εμένα το αμαζον για την Zotac, μολις χάρηκα οτι το Vision έφερε κάρτες και μόλις έκανα παραγγελία με ενημέρωσε οτι ηταν λάθος και οτι δεν ξέρει πότε και αν θα φέρει αυτη τη βδομάδα ή την αλλη κανα τεμαχιΟ!!! Ποσα σκωτσέζικα να αντέξουμε δλδ, θα παμε τελικά αν έχει διαθεσιμότητα στην AMD, αντε με τις μακακιες και τα ψέμματα καθε φορα. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Για ποιά Zotac μιλάτε ; η απλή κάπου διάβασα ότι είναι χειρότερη απο την FE

Έχει χαμηλότερα plimits και άρα ναι, είναι λίγο πισω. Αν δεν έχει πρόβλημα στο power delivery φαντάζομαι θα φτιάχνεται με κάποιο bios flash

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...