FeelsBadMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σχεδόν confirmed πλέον GALAX confirms GeForce RTX 3080 20GB, GeForce RTX 3060 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από FeelsBadMan
nikos5800 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Crus είπε Και επειδή τωρα ειδα καποια σχόλια και των υπολοίπων για το video του HU. Καλα ρε παίδες, το ίδιο βίντεο είδαμε ή μήπως δεν το είδατε όλο; Εκτός εάν θεωρείτε λογικό να παίρνεις το metro exodus η το gears 5 ως μοναδικό συμπέρασμα απο το ολο video. Σαν να παρω δηλαδή εγω το result απο το world war z και shadow of the tomb raider που το ρύζι ρίχνει και στα avg και στα lows και να πω να δείτε καλύτερα τα ρύζια στα 1080p gaming να γελαει ο κόσμος.😂 Τεσπα, δεν έχω καμία καψούρα να το γυρίσουμε παλι σε vs, σκοπός του προηγούμενου post ηταν απλα να εκφράσω την εντύπωση μου πως η πιο δυνατή RTX 3080 που θα ερχόταν θα ανοιγε την ψαλιδα ειδικα στα 1080p αλλα τελικά δεν ισχύει σε καμια περίπτωση. Επειδή το στυλακι που γράφεις κάτι μου θυμίζει. Μήπως είσαι ο χιλιομπαναρισμενος cometryzenlake και παει λέγοντας; Να ξέρω αν χρειάζεται δηλαδή το ignore button οπως στα αλλα 4 accounts πριν γίνουν ban. Σίγουρα ο ryzenlake είναι ! Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ο ι9 10900κ είναι καλύτερος στα παιχνίδια, αλλά οι διαφορές παρέμειναν ίδιες κάτι που μας δείχνει ότι και οι δύο αρχιτεκτονικες είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από nikos5800
BabisTs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3090-8k-gameplay-videos-emerge
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι 8Κ στον ύπνο τους..Με render resolution σε 1400P και upscale 9x. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Psycho_Warhead
GoMaR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Αν η διαφορά με την 3080 είναι 10-15% τότε με αυτή τη λογική και η 3080 κάνει για 8k gaming.
BabisTs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 άντε να λήξει αύριο το nda να κατηφορίσει και η κάρτα σιγά σιγά.....
narta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, GoMaR είπε Αν η διαφορά με την 3080 είναι 10-15% τότε με αυτή τη λογική και η 3080 κάνει για 8k gaming. Και για 16k αν κανεις render στα 720p και upscale. Λιγο γυαλισμα στο final product και εισαι καλυμμενος για την επομενη δεκαετια
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Αφού είναι render σε 1440p και η 3070 θα μπορεί να το τρέξει και λογικά και η 2080Ti. Ή παίζει τίποτα με τα Tensor cores;
FeelsBadMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αφού είναι render σε 1440p και η 3070 θα μπορεί να το τρέξει και λογικά και η 2080Ti. Ή παίζει τίποτα με τα Tensor cores; Έχει σχεδόν διπλάσια tensor cores η 3090 απο 3070 και το 8K frame buffer θα'ναι τεράστιο, μάλλον δε θα τα κατάφερνε με μόνο 8GB και το μισό mem bandwidth. Άρχισαν πάλι οι ουρές στα microcenter 🤣
iazriel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Tenshi είπε Ένα περίεργο πράγμα όμως,το ανθρώπινο μάτι καταλαβαίνει αμέσως την διαφορά οταν για κάποιο λόγο bug-αρει ο driver και γυρίσεις πάλι στα 60hz @desktop. Κακό πράγμα η συνήθεια (και η ξεροκεφαλιά). Και είπα κάποιος δεν θα το πει. Είμαι από αυτούς που όταν πήγα από 60 σε 144 δεν τρελάθηκα με την διαφορά όπως πχ από τα 30 στα 60 ήταν απλώς OK. 1 βδομάδα τώρα με την igpu στα 60 και το σπάσιμο στην κίνηση πλέον γίνεται αντιληπτό. Όχι ενοχλητικό αλλά αντιληπτό σίγουρα. Επιμένω όμως πως η διαφορά δεν είναι μέρα με νύχτα, τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνεται το δικό μου οπτικό σύστημα, προφανώς άλλοι που πραγματικά πίνουν νερό στο όνομα των πολλών Hz μάλλον θα βλέπουν μεγαλύτερη διαφορά οπότε pass. 1
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Crus είπε Και επειδή τωρα ειδα καποια σχόλια και των υπολοίπων για το video του HU. Καλα ρε παίδες, το ίδιο βίντεο είδαμε ή μήπως δεν το είδατε όλο; Εκτός εάν θεωρείτε λογικό να παίρνεις το metro exodus η το gears 5 ως μοναδικό συμπέρασμα απο το ολο video. Σαν να παρω δηλαδή εγω το result απο το world war z και shadow of the tomb raider που το ρύζι ρίχνει και στα avg και στα lows και να πω να δείτε καλύτερα τα ρύζια στα 1080p gaming να γελαει ο κόσμος.😂 Τεσπα, δεν έχω καμία καψούρα να το γυρίσουμε παλι σε vs, σκοπός του προηγούμενου post ηταν απλα να εκφράσω την εντύπωση μου πως η πιο δυνατή RTX 3080 που θα ερχόταν θα ανοιγε την ψαλιδα ειδικα στα 1080p αλλα τελικά δεν ισχύει σε καμια περίπτωση. Στο Sotr και στο wwz η διαφορά που λές είναι 3 και 5 fps. Εντελώς margin of error. Στα υπόλοιπα που σου λέμε η διαφορά είναι 40 και 50 fps. Αν το βλέπεις το ίδιο ντάξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, iazriel είπε Και είπα κάποιος δεν θα το πει. Είμαι από αυτούς που όταν πήγα από 60 σε 144 δεν τρελάθηκα με την διαφορά όπως πχ από τα 30 στα 60 ήταν απλώς OK. 1 βδομάδα τώρα με την igpu στα 60 και το σπάσιμο στην κίνηση πλέον γίνεται αντιληπτό. Όχι ενοχλητικό αλλά αντιληπτό σίγουρα. Επιμένω όμως πως η διαφορά δεν είναι μέρα με νύχτα, τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνεται το δικό μου οπτικό σύστημα, προφανώς άλλοι που πραγματικά πίνουν νερό στο όνομα των πολλών Hz μάλλον θα βλέπουν μεγαλύτερη διαφορά οπότε pass. Άλλο το smoothness άλλο το input lag. Ναι τα 60 είναι το minimum για smooth gameplay (αν και με τα freesync/g-sync μπορείς να παίξεις μια χαρά και με χαμηλότερα) για single player games. Στα multi το μειωμένο input lag που προσφέρουν τα υψηλότερα frame rates εννοείται ότι βοηθάει, φυσικά αν ξέρεις τι σου γίνεται, γιατί αν είσαι κουλός και 300 fps να έχεις πάλι κουλός θα είσαι. Απλά αναλόγως το "ταβάνι" στο skill του καθενός θα δει και ανάλογη βελτίωση στο game του όσο ανεβαίνουν τα frames.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
iazriel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Άλλο το smoothness άλλο το input lag. Ναι τα 60 είναι το minimum για smooth gameplay (αν και με τα freesync/g-sync μπορείς να παίξεις μια χαρά και με χαμηλότερα) για single player games. Στα multi το μειωμένο input lag που προσφέρουν τα υψηλότερα frame rates εννοείται ότι βοηθάει, φυσικά αν ξέρεις τι σου γίνεται, γιατί αν είσαι κουλός και 300 fps να έχεις πάλι κουλός θα είσαι. Απλά αναλόγως το "ταβάνι" στο skill του καθενός θα δει και ανάλογη βελτίωση στο game του όσο ανεβαίνουν τα frames.. Ότι και να μου πεις για multi θα το δεχτώ, δεν έπαιξα ούτε θα παίξω ποτέ. Ίσως εκεί οφείλεται και η μειωμένη αντίληψη μου για τα frame rates. Γι'αυτό ας δίνει η 3080 επαρκείς επιδόσεις 60+ fps σε single player στα 1440p με max settings και ολίγον reshade και παράπονο δεν θα έχω. 1
billeiros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Herald είπε Στο Sotr και στο wwz η διαφορά που λές είναι 3 και 5 fps. Εντελώς margin of error. Στα υπόλοιπα που σου λέμε η διαφορά είναι 40 και 50 fps. Αν το βλέπεις το ίδιο ντάξει. Όπου δε μας συμφέρει είναι margin of error.καλα.δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με sotr αλλά το παιχνίδι επωφελείται από πυρήνες και χρησιμοποιεί τα thread που βλέπει.το ίδιο συμβαίνει και με το division 2.και εκεί κλείνει η ψαλιδα.σε benchmark που έχουμε τρέξει σε τουμπανιασμενα μηχανήματα ο ιντελ βγάζει 183 σε 1080p και 130 κατι σε 1440p και ο ryzen βγάζει 175 και 128 αντιστοιχα.αλλα τζάμπα τα συζητάμε αυτά.μεχρι να έρθουν οι 3080 θα χουμε ryzen 5000 στα χέρια μας και εκεί όλα θα αλλαξουν
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, billeiros είπε Όπου δε μας συμφέρει είναι margin of error.καλα.δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με sotr αλλά το παιχνίδι επωφελείται από πυρήνες και χρησιμοποιεί τα thread που βλέπει.το ίδιο συμβαίνει και με το division 2.και εκεί κλείνει η ψαλιδα.σε benchmark που έχουμε τρέξει σε τουμπανιασμενα μηχανήματα ο ιντελ βγάζει 183 σε 1080p και 130 κατι σε 1440p και ο ryzen βγάζει 175 και 128 αντιστοιχα.αλλα τζάμπα τα συζητάμε αυτά.μεχρι να έρθουν οι 3080 θα χουμε ryzen 5000 στα χέρια μας και εκεί όλα θα αλλαξουν Μα τι να με συμφέρει, 3 fps είναι δεν είναι 1.5%. Ξαναλέω, άμα τα 3 και τα 50 fps σου φαίνεται το ίδιο δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Κοίταξε να δεις πρόβλεψη που θα κάνω. Αν βγουν καλοί οι ryzen 5000 ξαφνικά θα σταματήσω να είμαι troll και θα μαζεύω likes από το κόκκινο στρατόπεδο 😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις