Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Λίγο εκτός θέματος αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι μπούρδες. Σε οποιοδήποτε multi για να είναι άψογη εμπειρία αρκεί α) Να έχεις πάνω από 60 καρέ, β) να μην έχεις drops στα καρέ και γ) όσο το δυνατόν χαμηλότερο ping. Αυτά του στύλ "αν δεν έχω 144-240 fps δεν μπορώ να αποδώσω" είναι δικαιολογίες του πωπού από "pro gamers". Γιατί 60 και όχι 30? Εγώ λέω 15 fps. Αυτά τα " αν δεν έχω 60 fps δεν μπορώ να αποδώσω" είναι δικαιολογίες του πωπού. You get the point 1 ώρα πριν, billeiros είπε Καλά μεχρι το 21 ποιος ζει ποιος πεθαίνει.η σωστή σύγκριση είναι με το τι θα υπάρχει στην αγορά.αν είναι έτσι να συγκρίνουμε του ροκετ με αυτούς που θα βγάλει η amd το 21 τέλη Ναι άνοιξε τρομερά η ψαλίδα.σε 1080 υπάρχει μπουκάλι και σε 1440 τα 5 fps διαφορά έγιναν 7.σε 4κ παίζει σε παιχνίδι με πολλά fps η amd να βγαίνει κ μπροστά λόγω pci 4.0 Ποια 7 fps ρε συ, αφού βλέπεις σε πολλά παιχνίδια η διαφορά είναι 30-40 fps. Metro exodus πχ. Σε 1440p αυτά.... 1
_Theo_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Herald είπε Γιατί 60 και όχι 30? Εγώ λέω 15 fps. Αυτά τα " αν δεν έχω 60 fps δεν μπορώ να αποδώσω" είναι δικαιολογίες του πωπού. You get the point Διότι τα 60 είναι το βέλτιστο. Από εκεί και πάνω το ανθρώπινο μάτι δεν ξεχωρίζει διαφορές. Το πιο βασικό είναι να μην έχεις drops κάτω από εκεί. Και έπειτα γιατί να έχεις 144 fps και όχι 240; Γιατί 240 και όχι 360 fps; Γιατί 360 και όχι...420; You get the point 1
ShooterX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δλδ για να καταλάβω λιγο..Ξέρουμε τόσο καιρό ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ Intel -Amd στα games.... Έστω με 2080ti.. Βγαίνει gpu δυνατότερη κ περιμένετε η διαφορά να μείνει η ιδια ?? Η το καλύτερο π γράφτηκε. Η σύγκριση ΠΡΕΠΕΙ να γίνει με ότι ΘΑ υπάρχει στην αγορά ...( για τα νεα ρυζια) Να περιμένουμε παιδιά μετα ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ακόμη κ η NVIDIA είπε ότι πιο πολύ μετράει το cpu το ιδιο παρα το PCIE4.. Και συνεχιζετε... 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Διότι τα 60 είναι το βέλτιστο. Από εκεί και πάνω το ανθρώπινο μάτι δεν ξεχωρίζει διαφορές. Το πιο βασικό είναι να μην έχεις drops κάτω από εκεί. Και έπειτα γιατί να έχεις 144 fps και όχι 240; Γιατί 240 και όχι 360 fps; Γιατί 360 και όχι...420; You get the point ΕΣΥ λες οτι ειναι το βελτιστο... Κατασκευαστές panel θέλουν να σου μιλήσουν.. Ευτυχώς η αγορά εχει άλλη αποψη απο την δικη σου.. https://blurbusters.com/asus-and-dell-in-race-to-launch-new-360-hz-gaming-monitor/ Αλλά εσυ σίγουρα ξέρεις καλύτερα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από ShooterX 2
noFEARgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, ShooterX είπε Δλδ για να καταλάβω λιγο..Ξέρουμε τόσο καιρό ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ Intel -Amd στα games.... Έστω με 2080ti.. Βγαίνει gpu δυνατότερη κ περιμένετε η διαφορά να μείνει η ιδια ?? Η το καλύτερο π γράφτηκε. Η σύγκριση ΠΡΕΠΕΙ να γίνει με ότι ΘΑ υπάρχει στην αγορά ...( για τα νεα ρυζια) Να περιμένουμε παιδιά μετα ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ακόμη κ η NVIDIA είπε ότι πιο πολύ μετράει το cpu το ιδιο παρα το PCIE4.. Και συνεχιζετε... ΕΣΥ λες οτι ειναι το βελτιστο... Κατασκευαστές panel θέλουν να σου μιλήσουν.. Ευτυχώς η αγορά εχει άλλη αποψη απο την δικη σου.. https://blurbusters.com/asus-and-dell-in-race-to-launch-new-360-hz-gaming-monitor/ Αλλά εσυ σίγουρα ξέρεις καλύτερα. Μα η διαφορά ίδια έμεινε όσο ήταν με την 2080ti τοσο είμαι και με την 3080 , δες ξανά το γράφημα στην προηγούμενη σελίδα
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Σε μερικά γκειμς η διαφορά είναι 20% σε 1440P, σα να αλλάζεις GPU είναι αυτό.
billeiros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Herald είπε Γιατί 60 και όχι 30? Εγώ λέω 15 fps. Αυτά τα " αν δεν έχω 60 fps δεν μπορώ να αποδώσω" είναι δικαιολογίες του πωπού. You get the point Ποια 7 fps ρε συ, αφού βλέπεις σε πολλά παιχνίδια η διαφορά είναι 30-40 fps. Metro exodus πχ. Σε 1440p αυτά.... To ότι ευνοείται από ιντελ δε σου πέρασε από το μυαλό καθόλου πχ.στο sotr γιατί μένει πίσω τότε ο παντοδύναμος ιντελ όεο?
Aten-Ra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, ShooterX είπε Δλδ για να καταλάβω λιγο..Ξέρουμε τόσο καιρό ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ Intel -Amd στα games.... Έστω με 2080ti.. Βγαίνει gpu δυνατότερη κ περιμένετε η διαφορά να μείνει η ιδια ?? Ναι ίδια παρέμεινε, 1% παραπάνω 😛 2
Aten-Ra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Σε μερικά γκειμς η διαφορά είναι 20% σε 1440P, σα να αλλάζεις GPU είναι αυτό. Τόσο είναι και με την 2080Ti 1
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ακομα δεν καταλαβα πως πηγαμε απο τις διαφορες μεταξυ επεξεργαστων με 3080,στο αν καποιος καταλαβαινει διαφορα πανω απο 60hz. 4
billeiros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μέχρι και 14% διαφορά με σωστά σεταρισμενες ραμ..αλλα οκ .δείτε επιλεκτικά.λες και θα δώσει ο άλλος τόσα για 3950x και ,3080, και θα πάρει ραμ του πενηνταρικου.χωρια ότι πλέον και με 100, ευρώ παιρνεις αξιόλογο σετακι Intel όλε.κι ας μην ξέρω εγώ που έχω και ιντελ.λεω βλακείες δεν έχω δει τίποτα.δεν ξες εσυ Τον Οκτώβρη θα γελάσουμε πολύ...αλλά θα περιμένω να συγκρίνω όταν δώσει η ιντελ τους κομήτες στα 14nm.την καημενουλα.μην την αδικήσουμε.κριμα ειναι Και δυο χρόνια για σένα ρε ιντελ θα κάνω υπομονή...θα σε περιμένω.... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από billeiros 1
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Διότι τα 60 είναι το βέλτιστο. Από εκεί και πάνω το ανθρώπινο μάτι δεν ξεχωρίζει διαφορές. Το πιο βασικό είναι να μην έχεις drops κάτω από εκεί. Και έπειτα γιατί να έχεις 144 fps και όχι 240; Γιατί 240 και όχι 360 fps; Γιατί 360 και όχι...420; You get the point Το οτι το 60 ειναι το βελτιστο ειναι αποψη. Δικια σου εν προκειμενω. Ο console gamer λέει τα 30 είναι το βέλτιστο και από εκεί και πάνω δεν ξεχωρίζεις διαφορές. Εγώ που ξεχωρίζω και στα 144 πειράζει? Προφανώς και θες να έχεις 360 και 480 και 2 δις fps. Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει hardware να τρέξει και monitor να δείξει τόσα fps. Αμα υπήρχε, θα είχα. 34 λεπτά πριν, billeiros είπε To ότι ευνοείται από ιντελ δε σου πέρασε από το μυαλό καθόλου πχ.στο sotr γιατί μένει πίσω τότε ο παντοδύναμος ιντελ όεο? Δεν με ενδιαφέρει από τι ευνοείται. Ας είναι και απτόν ανάδρομο Ερμή. Στο sotr μένει πίσω 3 fps. Κυριολεκτικά margin of error και run variance. Ξέρεις κανένα game να μένει πίσω 30-40-50 fps ο 10900k? Δεν υπάρχει κανένα.
noFEARgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Herald είπε Το οτι το 60 ειναι το βελτιστο ειναι αποψη. Δικια σου εν προκειμενω. Ο console gamer λέει τα 30 είναι το βέλτιστο και από εκεί και πάνω δεν ξεχωρίζεις διαφορές. Εγώ που ξεχωρίζω και στα 144 πειράζει? Προφανώς και θες να έχεις 360 και 480 και 2 δις fps. Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει hardware να τρέξει και monitor να δείξει τόσα fps. Αμα υπήρχε, θα είχα. 360 υπάρχουν , αν τα θεωρείς τόσο σημαντικά πήγαινε 1080p 360hz master race .
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, billeiros είπε Μέχρι και 14% διαφορά με σωστά σεταρισμενες ραμ..αλλα οκ .δείτε επιλεκτικά.λες και θα δώσει ο άλλος τόσα για 3950x και θα πάρει ραμ του πενηνταρικου.χωρια ότι πλέον και με 100, ευρώ παιρνεις αξιόλογο σετακι Intel όλε.κι ας μην ξέρω εγώ που έχω και ιντελ.λεω βλακείες δεν έχω δει τίποτα.δεν ξες εσυ Τον Οκτώβρη θα γελάσουμε πολύ...αλλά θα περιμένω να συγκρίνω όταν δώσει η ιντελ τους κομήτες στα 14nm.την καημενουλα.μην την αδικήσουμε.κριμα ειναι Και δυο χρόνια για σένα ρε ιντελ θα κάνω υπομονή...θα σε περιμένω.... Εσύ που έχεις Intel, αυτά δεν παίρνουν από ram δηλαδή?
Crus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το οτι ο 10900κ είναι το καλύτερο gaming CPU ειναι γνωστό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ειδικα με καρτα 2080ti και πάνω. Μου κάνει ομως εντύπωση οτι παρολο που η 3080 ειναι 30% περισσότερα FPS αυτο δεν ειχε αποτέλεσμα να αυξηθεί η ψαλιδα της διαφοράς οπως περίμενα, ακομα και στα 1080p.. Μιλάμε για 1% διαφορα! Μοναχα 3 παιχνιδια δείχνουν διαφορετική εικονα εκ των οποιων το 1 (fs) είναι dx11 και αναμένεται ηδη το dx12 που θα κάνει utilise πιο πολλούς πυρήνες. Εδω υπάρχουν games που το ρυζι ειναι μπροστά στα 1080, ειτε στα lows ειτε στα avg. Και μιλάμε για μη fully optimized ρυζια με 3200 xmp settings που δεν παίζει κανένας με Zen2. Απο ότι φαίνεται αυτό που περιμέναμε πολλοί οτι η ψαλιδα με τις RTX 3000/RX 6000 θα ανοιγε όχι απλα δεν ισχύει αλλά μαλλον το αντίθετο θα έχουμε. Ειδικά οσο βγαίνουν περισσότερα dx12, vulkan και platform optimized (για Ryzen) games. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Crus 3
billeiros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Herald είπε Εσύ που έχεις Intel, αυτά δεν παίρνουν από ram δηλαδή? Παίρνουν αλλά το latency των ιντελ είναι ήδη χαμηλό.δλδ πολυ μικροτερα gains έχεις.στους amd αν δεν βάλεις καλές ραμ κ δεν τις σφιξειςνη διάφορα είναι χαοτική. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από billeiros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις