Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Σωστά θα πάρουμε 3080 για να βάλουμε low medium settings

Ναι, διότι αν δεν πιάσεις >144 καρέ σε multi δεν μπορείς αποδόσεις καλά...🤭

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Ναι, διότι αν δεν πιάσεις >144 καρέ σε multi δεν μπορείς αποδόσεις καλά...🤭

Έχω ιδία εμπειρία από 240hz monitor.βεβαια κάποιοι έχουν δει youtube και ξέρουν.δεν ξες εσυ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Έχω ιδία εμπειρία από 240hz monitor.βεβαια κάποιοι έχουν δει youtube και ξέρουν.δεν ξες εσυ

Λίγο εκτός θέματος αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι μπούρδες. Σε οποιοδήποτε multi για να είναι άψογη εμπειρία αρκεί α) Να έχεις πάνω από 60 καρέ, β) να μην έχεις drops στα καρέ και γ) όσο το δυνατόν χαμηλότερο ping.

Αυτά του στύλ "αν δεν έχω 144-240 fps  δεν μπορώ να αποδώσω" είναι δικαιολογίες του πωπού από "pro gamers".

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Ο 9900 που είναι?

Εκεί που είναι ο 10900Κ, up to 20% πάνω σε μερικά γκέιμς..Περιμένετε Zen 3 τώρα μπας και καλύψει τη διαφορά, lmao.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Εκεί που είναι ο 10900Κ, up to 20% πάνω σε μερικά γκέιμς..Περιμένετε Zen 3 τώρα μπας και καλύψει τη διαφορά, lmao.

Ποιοι ειμαστε οι εμείς και ποιοι εσείς? Μη χαθούμε 8/10.εκτος απο κάρτα που δεν εχεις θα πρέπει να αλλάξεις και μομπο cpu.με συγχωρείς τώρα αλλά πάω να παίξω σε ένα από τα μηχανήματα μου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Ποιοι ειμαστε οι εμείς και ποιοι εσείς? Μη χαθούμε 8/10.εκτος απο κάρτα που δεν εχεις θα πρέπει να αλλάξεις και μομπο cpu.με συγχωρείς τώρα αλλά πάω να παίξω σε ένα από τα μηχανήματα μου.

Φρόντισε να αλλάξεις και CPU μαζί με κάρτα αλλιώς σε βλέπω στα ίδια 🤣

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Φρόντισε να αλλάξεις και CPU μαζί με κάρτα αλλιώς σε βλέπω στα ίδια 🤣

Εσένα μια φορά θα σε περναω.μην αγχώνεσαι.ααααν έχεις πισι

Δημοσ.

Έχουμε και rocket που έρχονται (τελη του 2020 με αρχές του 2021) μετά τους 5000ryzen....θα δουμε σκληρό ανταγωνισμό για το gaming crown στα cpu.... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Έχουμε και rocket που έρχονται (τελη του 2020 με αρχές του 2021) μετά τους 5000ryzen....θα δουμε σκληρό ανταγωνισμό για το gaming crown στα cpu.... 

Η ψαλίδα ανοίγει επικίνδυνα με τις Ampere μεταξύ Intel και AMD. Ευτυχώς καταργήθηκε το SLI αλλιώς θα γελούσαμε πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η ψαλίδα ανοίγει επικίνδυνα με τις Ampere μεταξύ Intel και AMD. Ευτυχώς καταργήθηκε το SLI αλλιώς θα γελούσαμε πολύ.

Αναμενόμενα θα άνοιγε... Είχα αναφερθεί και παλαιότερα σε αυτο τι θα γίνει με δυνατότερες gpu... Ωστόσο η μάχη  στα cpus θα είναι ryzen 5000 vs rocket που κλείνουν και οι δυο τα socket τους πριν τις ddr5....... 

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά μεχρι το 21 ποιος ζει ποιος πεθαίνει.η σωστή σύγκριση είναι με το τι θα υπάρχει στην αγορά.αν είναι έτσι να συγκρίνουμε του ροκετ με αυτούς που θα βγάλει η amd το 21 τέλη 

Ναι άνοιξε τρομερά η ψαλίδα.σε 1080 υπάρχει μπουκάλι και σε 1440 τα 5 fps διαφορά έγιναν 7.σε 4κ παίζει σε παιχνίδι με πολλά fps η amd να βγαίνει κ μπροστά λόγω pci 4.0

Επεξ/σία από billeiros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...