Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εσυ δεν λες ότι αρνείσαι να δώσεις τόσα λεφτά για να ρίχνεις ρυθμίσεις ; Φαντάσου να αγοράσεις 3090 και να παίζεις low. 😛 

Στα single-player που θες eye-candy ναι, στα MP τύπου Warzone τα ρίχνεις τα settings.

• Like 2
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Στα single-player που θες eye-candy ναι, στα MP τύπου Warzone τα ρίχνεις τα settings.

Άμα έχεις Intel τα ρίχνεις. Αμα έχεις AMD δεν χρειάζεται, δεν έχει διαφορά 😛 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τότε ότι και να έχεις δεν παίζει ρόλο τα frames τα κλειδώσεις στα hz της οθόνης σου .(Φαντάζομαι 144hz )

0E51338A-FC03-4DBB-968A-0A78ACE92DEE.png

4 λεπτά πριν, Herald είπε

Άμα έχεις Intel τα ρίχνεις. Αμα έχεις AMD δεν χρειάζεται, δεν έχει διαφορά 😛 

Επειδή σε γλεντάνε στο Dota δεν σημαίνει ότι φταίνε τα FPS. 😛 

Competitive gaming 

F96F0E0F-DB51-4EEF-B3CE-A9B727098050.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί κάποιος που του αρέσουν τα online να πρέπει να παίζει με visuals ps1? Δηλαδή αν φτιάξεις τα settings για να έχεις ~110-120 fps δεν είναι αρκετά; Πρέπει σόνι και ντε 200+; Θέλω να πω από ένα σημείο και έπειτα το bottleneck στο input είσαι εσύ ο ίδιος :P Πραγματικά ρωτάω, δεν παίζω online οπότε δεν ξέρω..

Δημοσ.

Προφανώς τα settings τα ρίχνεις μέχρι το σημείο που πιάνεις σε minimum(Αν είναι δυνατόν) το refresh-rate του monitor. Αφήνεις τα textures στο high και το anisotropic filtering και η διαφορά δεν είναι πια μεγάλη με τα ultra settings.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί κάποιος που του αρέσουν τα online να πρέπει να παίζει με visuals ps1? Δηλαδή αν φτιάξεις τα settings για να έχεις ~110-120 fps δεν είναι αρκετά; Πρέπει σόνι και ντε 200+; Θέλω να πω από ένα σημείο και έπειτα το bottleneck στο input είσαι εσύ ο ίδιος :P Πραγματικά ρωτάω, δεν παίζω online οπότε δεν ξέρω..

στα competitive τα low γραφικά βολεύουν αρκετές φορές για να διακρίνεις τους αντιπάλους μέσα σε smoke, φυτά κλπ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν θες 200. Απλά αυτό που δεν καταλαβαινούν όσοι δεν παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια είναι οτι τα benchmark που βλέπεται δεν αντιπροσωπευούν σενάρια που θα δείς ingame. ΠΧ. στο PUBG, με τον 1600 άμα έτρεχα ένα benchmark run θα έβγαζα 150 average. Μέσα στο game όμως υπάρχουν πολλές περιοχές καθώς και πολλές περιπτώσεις που μαζεύονται 5-10-15-20 άτομα και γίνεται της Τζούλιας, οπότε το 150 γίνεται 50. Αντίστοιχα όταν ενα CPU βγάζει average 200 και 300 σημαίνει οτι θα κρατάει καλύτερα στις δύσκολες αυτές σκηνές. Ας πούμε με τον 10900k βγάζω 350-400 fps στη dota 2, πράγμα που όπως λες και εσύ, είναι λίγο άχρηστο. Το θέμα είναι οτι σε συγκεκριμένα fights το 350 γίνεται 200. Αν είχα χειρότερο CPU αντίστοιχα θα έπεφτε κάτω από τα 120-140 ή τελοσπαντων το refresh rate της οθόνης. 

Πχ. στο ίδιο σενάριο στο PUBG, με τον 8700k έπεφτα στα 100 αντί για 50 που είχα με τον 1600. Αρκετά πιο κάτω δηλαδή από το refresh rate της οθόνης που λές. Οι υπόλοιποι που δεν ξέρυον κοιτάνε τα average στα graph και νομίζουν κάτι καταφέρανε. 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

TN panel ,low graphics,720p και ζείς ένα όνειρο  

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Τότε ότι και να έχεις δεν παίζει ρόλο τα frames τα κλειδώσεις στα hz της οθόνης σου .(Φαντάζομαι 144hz )

0E51338A-FC03-4DBB-968A-0A78ACE92DEE.png

Επειδή σε γλεντάνε στο Dota δεν σημαίνει ότι φταίνε τα FPS. 😛 

Competitive gaming 

F96F0E0F-DB51-4EEF-B3CE-A9B727098050.jpeg

Το graph που βάζεις φαντάζομαι είναι από Single player.

Dota 2 έχω 2 steam accounts divine 3 και divine 5 rank, googlare το να δείς τι είναι (χωρίς να παίζω πλέον rank, εδώ και κανα 6μηνο). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

στα competitive τα low γραφικά βολεύουν αρκετές φορές για να διακρίνεις τους αντιπάλους μέσα σε smoke, φυτά κλπ

Στο pubg έβαζαν ultra low και δεν είχε καν χόρτα και ο άλλος με ultra νόμιζε ότι κρύβεται και έτρωγε headshot από άλλον με ultra low που τον έβλεπε απλά ξαπλωμένος μέσα στη μέση του πουθενά. Competitive gaming και πράσινα άλογα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iazriel είπε

Intel vs AMD

avg.jpg

Από τα παραπάνω επιβεβαιώνεται με συνοπτικές διαδικασίες αυτό που λέμε χρονιά τώρα , καλύτερα να δώσεις παραπάνω λεφτά για GPU πάρα για CPU.  

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο pubg έβαζαν ultra low και δεν είχε καν χόρτα και ο άλλος με ultra νόμιζε ότι κρύβεται και έτρωγε headshot από άλλον με ultra low που τον έβλεπε απλά ξαπλωμένος μέσα στη μέση του πουθενά. Competitive gaming και πράσινα άλογα. 

Μεγάλη βλακεία αυτό. Θα έπρεπε στα ultra low αντί για χόρτα να είχαν κάτι, ένα placeholder πολύγωνο ξέρω γω για να μην τον βλέπεις τον άλλον..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

ενώ οι χακερ που βαραν τον ουρανό και τρως χεντα είναι καλύτερο 😂😂😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...