Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, godslayerxp είπε

@Fulgore, @Sakiz105

Η πιο καλοσχεδιασμένη, minimal και λεπτότερη πιθανότατα ψύκτρα με 3 fans καταλήγει σε αυτά τα κόκκινα χείλη!

γουάτ δα φακ δλδ... δεν είναι μόνο το χρώμα είναι και η ίδια η ύπαρξη αυτού του.. χείλους. Τι εμπνεύσεις είναι αυτές;;

παρόλα ταύτα.. σε αυτή βλέπω να καταλήγω και να πέφτει βάψιμο στην περίπτωση που δεν βγει σε άλλα χρώματα

(και η ventus επίσης πολύ ωραία)

Και εγώ σε αυτές είμαι ανάμεσα, το καλό στο κουτί μου είναι ότι τα χειλη δεν θα φαίνονται, αλλά θα περιμένω να δω λίγο ποια από τις δύο έχει καλύτερα thermals

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

24

24 είναι το release.. Μήπως το NDA είναι μια μέρα πριν όπως στην 3080;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

24 είναι το release.. Μήπως το NDA είναι μια μέρα πριν όπως στην 3080;

Ε μια πάνω μια κατω εκεί θα κολλήσουμε...😄σημασία έχει ποτέ θα τις έχουμε 

Γενικά πότε θα δούμε διαθέσιμες 3080/3090.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EVGA έκανε restock χθες την XC σειρά και έγινε πάλι της Τζούλιας το κάγκελο. Αρχίζω να πιστεύω πως έφτιαξαν μόνο μια FTW3 για το gamersnexus και πάπαλα :P Εκτός και αν τις καθυστερούν για να αλλάξουν τα χρώματα...

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, iazriel είπε

EVGA έκανε restock χθες την XC σειρά και έγινε πάλι της Τζούλιας το κάγκελο. Αρχίζω να πιστεύω πως έφτιαξαν μόνο μια FTW3 για το gamersnexus και πάπαλα :P Εκτός και αν τις καθυστερούν για να αλλάξουν τα χρώματα...

Όχι οποίας και οποιας😆

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν με νοιάζει ούτε η εμφάνιση ούτε τα φωτάκια στις κάρτες οπότε ας είναι και τσίρκο. Τα rgb τα απενεργοποιώ και το κουτί το έχω στο πάτωμα με το τζάμι να κοιτάει προς τα έξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DionGR είπε

Σταμάτησα να παίρνω στα σοβαρά τα αποτελέσματα του, ειδικά τα 1440p, όταν διάβασα 2666MHz memory 🤣

Επεξ/σία από FeelsBadMan
Δημοσ.

^^^

δε ξέρω αν είναι ο επεξεργαστής ή οι μνήμες του ή όλα μαζί, αλλά τα νούμερά του είναι χάλια 🙄 κρίμα τη κάρτα δηλαδή.. μούφα μάλλον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...