billeiros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Παιδια λιγο προσοχη με τις εκφρασεις σας και τις γενικευσεις σας γιατι κινδυνευετε να χαρακτηριστειτε εσεις ανωριμοι και παιδικης ηλικιας και να γυρισει τουμπαλιν το επιχειρημα σας. Ο ωριμος κοιταει την δουλεια του και την τσεπη του και αφηνει τα αλλα σε δευτερη μοιρα. Αυτο ελειπε να κατσω να δωσω εξηγησεις για ποιο λογο "βιαζομαι" ή οχι να επενδυσω σε κατι που με χαροποιει. Απο την στιγμη που δεν τα περνει κανεις απο την τσεπη σας λογος δεν σας πεφτει. Αλλο να ακουσω τις αποψεις σας ωραια στα πλαισια του διαλογου και να το συζητησουμε και αλλο αρχιζω και λογοκρινω. Υπαρχει και αντιλογος στην λογοκρισια και καλο ειναι να μην το κανουμε αυτο εδω μεσα δεν υπαρχει λογος τωρα. Συμφωνώ.αν θες κάτι και μπορείς να το πάρεις τώρα δικαιωμα σου.και σύμφωνα με το launch έπρεπε να είχαμε χθες,η να ήταν στο δρόμο.δε θα πεθάνουμε κιόλας αλλά δε θα ζήσουμε διακόσια χρόνια για να περιμενουμε.βεβαια εγώ προσπαθώ να κάνω υπομονή και αυτό προτείνω γενικά αλλά δεν βλέπω να το κατεφερνω....
Parapas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Arkin said: Να πω ότι αναφέρθηκα αποκλειστικά στα YouTube κανάλια μιας και είδα κάποιες αναφορές στις 2 προηγούμενες σελίδες και όντως κάποιοι ρίχνουν κλάμα γιατί δεν βρήκαν Day one 3080. Από εδώ μέσα δεν είδα κάποιον να κράζει την Nvidia για την διαθεσιμότητα εκτος όσοι είναι με igpu οπότε έχουν και λόγο. Αναφέρθηκες και σε άτομα με 980ti or equivalent που θα είχαν ήδη πάρει κάτι άλλο. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι εσκεμμένα "πήδηξα" την Turing σειρά γιατί 1ον έπαιζα σε 1080p ακόμα τότε και 2ον δε θεωρούσα ότι άξιζε τα λεφτά ακόμα και όταν πέρασα σε 1440/144 εποχή (θέλω να έχω fps όσο γίνεται πιο κοντά στα hz της οθόνης). Οπότε τα περί "μικρών παιδιών" και "υπομονή" είναι λίγο άδικο να λέγονται έτσι και να τους πέρνει όλους η μπάλα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Parapas 1
godslayerxp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 βλέπω η προσμονή για 3080 να φτάνει στα ίδια επίπεδα με τον ντελιβερά που φέρνει το πιτόγυρο 🙃 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Να πω ότι αναφέρθηκα αποκλειστικά στα YouTube κανάλια μιας και είδα κάποιες αναφορές στις 2 προηγούμενες σελίδες και όντως κάποιοι ρίχνουν κλάμα γιατί δεν βρήκαν Day one 3080. Από εδώ μέσα δεν είδα κάποιον να κράζει την Nvidia για την διαθεσιμότητα εκτος όσοι είναι με igpu οπότε έχουν και λόγο. Έπειδη σε θεωρώ πολύ πιο ώριμο από αυτό το ποστ μου έκανε εντύπωση. Πάμε παρακάτω κατάλαβα all good 😎
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Parapas είπε Αναφέρθηκες και σε άτομα με 980ti or equivalent που θα είχαν ήδη πάρει κάτι άλλο. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι εσκεμμένα "πήδηξα" την Turing σειρά γιατί 1ον έπαιζα σε 1080p ακόμα τότε και 2ον δε θεωρούσα ότι άξιζε τα λεφτά ακόμα και όταν πέρασα σε 1440/144 εποχή (θέλω να έχω fps όσο γίνεται πιο κοντά στα hz της οθόνης). Οπότε τα περί "μικρών παιδιών" και "υπομονή" είναι λίγο άδικο να λέγονται έτσι και να τους πέρνει όλους η μπάλα. Η μπάλα πέρνει κάποιους YouTubers η κάποιους στο reddit που εύχονται κατάρες στη nvidia γιατί δεν είχε αρκετό stock. Δεν είδα κάποιον εδώ μέσα να κράζει και το ποστ μου πήγε όπως έγραψα σε προηγούμενες σελίδες που αναφέρθηκαν οι YouTubers που κραζουν αλλά μάλλον έπρεπε να το γράψω γιατί μπορεί όντως κάποιοι να παρεξηγήθηκαν και λάθος μου που δεν το ανέφερα. 5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Έπειδη σε θεωρώ πολύ πιο ώριμο από αυτό το ποστ μου έκανε εντύπωση. Πάμε παρακάτω κατάλαβα all good 😎 Επρεπε να γράψω ότι μιλάω για τα YouTube κανάλια. Δεν είχα διαβάσει τις τελευταίες 3 σελίδες και στην 527 σελίδα πάτησα πάνω στο ποστ του fulgore και του MC και έγραψα αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν μίλησα για κάποιο παιδί εδώ μέσα μιας και βλέπω ότι κάνετε παραγγελίες και απλά περιμένετε όπως είναι το λογικό. Καμία σχέση με το κράξιμο που βλέπω σε reddit και YouTube που αυτό θεώρησα παιδιαστικη συμπεριφορά για μια κάρτα και κάτι τέτοια τα κατακρίνω. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Arkin 1
Herald Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μπορεί κάποιος να έχει παλιά gpu και να μην μπορεί να παίξει τίποτα ουσιαστικά ή να ανέβηκε ανάλυση και δεν την παλεύει πλέον η gpu του.. Χλωμό το κόβω να ξέμεινε κάποιος με καμιά 750ti και να ψάχνεται για 3080 αλλά ποτέ δεν ξέρεις 😜 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Herald είπε Χλωμό το κόβω να ξέμεινε κάποιος με καμιά 750ti και να ψάχνεται για 3080 αλλά ποτέ δεν ξέρεις 😜 Δεν είναι και απίθανο. 750Ti μπορεί όχι αλλά κάποια 970 ή πιο πιθανό 1070 ας πούμε γιατί όχι;
7nisiotis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Herald είπε Aπό θέμα Vram έχουμε τίποτα; Βλέπω τα 8gb της 2080 δεν αρκούν σε 4k σε μερικά παιχνίδια σε ultra και χάνει μπόλικα fps λόγω έλλειψης vram (doom eternal). Οπότε και τα 10 παίζει να είναι οριακά... Έρχεται σύντομα Τεντωστε ματαρες-αυταρες γιατί θα σκάσουν νωρίτερα απ'ότι περιμέναμε https://videocardz.com/newz/gigabyte-confirms-geforce-rtx-3060-8gb-rtx-3070-16gb-and-rtx-3080-20gb
Herald Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Δεν είναι και απίθανο. 750Ti μπορεί όχι αλλά κάποια 970 ή πιο πιθανό 1070 ας πούμε γιατί όχι; E καλά με 1070 κρατιέσαι ακόμα 2 μήνες θαρρώ. Και εγώ το παίζω στα ζάρια αν θα αναβαθμίσω. Είχα πεί μέχρι 1000€ δίνω για 100% επιδόσεις, τελικά ήρθαν μικρότερες επιδόσεις αλλά σε χαμηλότερη τιμή κιόλας. 1
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Έρχεται σύντομα Τεντωστε ματαρες-αυταρες γιατί θα σκάσουν νωρίτερα απ'ότι περιμέναμε https://videocardz.com/newz/gigabyte-confirms-geforce-rtx-3060-8gb-rtx-3070-16gb-and-rtx-3080-20gb Κάτι καλό έρχεται από AMD δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά τόσο σύντομα.
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Έρχεται σύντομα Τεντωστε ματαρες-αυταρες γιατί θα σκάσουν νωρίτερα απ'ότι περιμέναμε https://videocardz.com/newz/gigabyte-confirms-geforce-rtx-3060-8gb-rtx-3070-16gb-and-rtx-3080-20gb The product list features GeForce RTX 3060 (S – SUPER?) 8GB model, GeForce RTX 3070 16GB (S- SUPER?) and Geforce RTX 3080 20GB (also labelled S). It remains unclear if the S means a SUPER series, or as our sources tend to believe, the Ti models. έχει ρέντα ο μιλανέζος φέτος (θα πάω να αγοράσω λαχείο σήμερα) 1
Herald Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Έρχεται σύντομα Τεντωστε ματαρες-αυταρες γιατί θα σκάσουν νωρίτερα απ'ότι περιμέναμε https://videocardz.com/newz/gigabyte-confirms-geforce-rtx-3060-8gb-rtx-3070-16gb-and-rtx-3080-20gb Λαλακίες της nvidia αμα ισχύουν. Βγάζει τώρα να πιάσει τους ανυπομόνους και θα βγάλει τα άλλα μετά να πιάσει όσους θα πηγαίναν σε AMD. Μου φαίνεται θα πάρω AMD για σπάσιμο
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Η μπάλα πέρνει κάποιους YouTubers η κάποιους στο reddit που εύχονται κατάρες στη nvidia γιατί δεν είχε αρκετό stock. Δεν είδα κάποιον εδώ μέσα να κράζει και το ποστ μου πήγε όπως έγραψα σε προηγούμενες σελίδες που αναφέρθηκαν οι YouTubers που κραζουν αλλά μάλλον έπρεπε να το γράψω γιατί μπορεί όντως κάποιοι να παρεξηγήθηκαν και λάθος μου που δεν το ανέφερα. Επρεπε να γράψω ότι μιλάω για τα YouTube κανάλια. Δεν είχα διαβάσει τις τελευταίες 3 σελίδες και στην 527 σελίδα πάτησα πάνω στο ποστ του fulgore και του MC και έγραψα αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν μίλησα για κάποιο παιδί εδώ μέσα μιας και βλέπω ότι κάνετε παραγγελίες και απλά περιμένετε όπως είναι το λογικό. Καμία σχέση με το κράξιμο που βλέπω σε reddit και YouTube που αυτό θεώρησα παιδιαστικη συμπεριφορά για μια κάρτα και κάτι τέτοια τα κατακρίνω. Το κράξιμο και το whining δεν το αντέχω και εγώ γενικά και είναι δυστυχώς δείγμα της νέας gaming κουλτούρας. Με το παραμικρό για τα πάντα. Για τις YouTubers μόνο χαζούς δεν τους έχω . More flame, more controversial videos και βάζουμε μια άποψη μετά από λίγο άλλο βίντεο για να κάνουμε τον συνήγορο του διαβόλου για το ίδιο θέμα και να ανεβαίνουν και τα likes,comments, views βροχή.. τακτική είναι αυτή. Anyway Shots fired 2
7nisiotis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Prospector8 είπε Μου έκανε εντύπωση και η Gaming OC της Gigabyte. Φαίνεται οτι μεσο ορο κραταει πιο ψηλα ρολόγια ακόμα και από την Τριο. Αρχίζω να πιστεύω οτι ειναι παπατζες οι επιδόσεις σε συνάρτηση με την τιμή και μάλλον το καλύτερο θα ήταν να πηγαίναμε στη φθηνότερη υλοποίηση.. Ολο το review εδώ. https://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/gigabyte_rtx_3080_gaming_oc_10g_review/1 Γιατί λέει 0 στην FE? 2 λεπτά πριν, Herald είπε Λαλακίες της nvidia αμα ισχύουν. Βγάζει τώρα να πιάσει τους ανυπομόνους και θα βγάλει τα άλλα μετά να πιάσει όσους θα πηγαίναν σε AMD. Μου φαίνεται θα πάρω AMD για σπάσιμο Μα δεν θα τις κυκλοφορήσει "επίσημα" ούτε θα κατασκευάσει FE με έξτρα μνήμη. Θα "βάλει" τους AIB να βγάλουν και θα πει παιδιά δεν την βγάζω γω καθαρά, είναι custom των κατασκευαστών. 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε The product list features GeForce RTX 3060 (S – SUPER?) 8GB model, GeForce RTX 3070 16GB (S- SUPER?) and Geforce RTX 3080 20GB (also labelled S). It remains unclear if the S means a SUPER series, or as our sources tend to believe, the Ti models. έχει ρέντα ο μιλανέζος φέτος (θα πάω να αγοράσω λαχείο σήμερα) Αχα χαχ πρέπει να βρω καμια φθηνή κάρτα όσο περιμένω με το καραουλι να κοπάσει η "βροχή" ανακοινώσεων και κυκλοφοριών. Έδωσα και πολύ νωρίς τη 5700Χτ - λάθος μου.
acalm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Χτύπησα μια Strix OC, τώρα για το πότε, το βλέπω για μέσα οκτόβρη.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις