Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Herald είπε

Αλλά στις κάρτες με πάνω από 8gb δεν έχει ο πυρήνας λιγότερη δουλειά και βγάζουν ακριβώς τα ίδια fps. Νταξει

χωρις να εχω καταλαβει τι ακριβως λες, απλα θα σου πω οτι η λιγοτερη δουλεια που εχει διανεμεται σε περισσοτερους πυρηνες.

3 λεπτά πριν, billeiros είπε

.ολα θα εξαρτηθούν από το αν θα ταρακουνήσει το σύμπαν η όχι το Λιζακι...

καλα τωρα αυτο το πιστευεις πραγματικα ή απλα το λες για να τον χαβαλε?

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα την ευκαιρία πάντως να πάρω μια ,,fe στα 700 από Γερμανό που είπε ότι θα περιμενει τελικά τις 3090 αλλά προτίμησα να περιμένω .θέλω να ανοίγω πρώτος το κουτί.τι να κάνω.ισως περιμένω και για 3090 η κ big navi.ακομη δεν έχω κατασταλάξει.εχουμε να παίξουμε οπότε δεν καίγομαι .όποιος περιμένει θα βγει κερδισμένος .το χω επισημάνει πολλακις

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Αποδειξε μου μαθηματικα οτι θα επαρκεσει και ασε εσυ τις προσωπικες διαβεβαιωσεις σου για επαρκεια σε μελλοντικες απαιτησεις που υποκεινται στην σφαιρα της δικης σου φαντασιας..

Διαβαζε σε παρακαλω προσεκτικα τι γραφω για να μην παρερμηνευεις. Αλλα γραφω αλλα διαβαζεις..Αυτος που αλλαζει καρτες συνεχεια προφανως και δεν νοιαζεται. Ειναι ενας απο τους λογους που θα παρω και εγω για το αμεσο μελλον γιατι πιθανοτατα θα αλλαξω και για refresh.  Μετα δεν φταιω εγω αν θες να τα χρησιμοποιεις για να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα και μαλιστα παντελως ασχετα με το περιεχομενο αυτων που γραφω

τελος για τις κονσολες που λες και τον αριθμο 16gb θα σου πω οτι εχουν διαφορετικο κοινο και δευτερον ειναι μοιραζομενο, διαιρουμενο το bandwidth με τον επεξεργαστη.

δηλαδη αυτος που θα παρει την 3090 δε αποκλειεται να παρει και το ps5 γιατι μπορει να θελει να παιξει καποια παιχνιδακια εκει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, holy grail είπε

χωρις να εχω καταλαβει τι ακριβως λες, απλα θα σου πω οτι η λιγοτερη δουλεια που εχει διανεμεται σε περισσοτερους πυρηνες.

Aπό τα 2 γραφήματα θες να μου πείς τι καταλαβαίνεις για όσες κάρτες δεν έχουν πάνω από 8gb? Άντε για να τελειώνουμε. 

4K_Doom_Ultra.png

4K_Doom.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι λίγο σουρεαλιστικο όλο αυτό που συμβαίνει. Λες και όλοι είναι με igpu και τρέχουν να αγοράσουν αντί να χαρούν αυτό που έχουν. Δικαιολογώ μόνο τις μικρές ηλικίες που δεν έχουν υπομονή. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Είναι λίγο σουρεαλιστικο όλο αυτό που συμβαίνει. Λες και όλοι είναι με igpu και τρέχουν να αγοράσουν αντί να χαρούν αυτό που έχουν. Δικαιολογώ μόνο τα κακομαθημένα 15 χρονα 

εγώ είμαι με igpu πάντως

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Και εγώ πιστεύω πως η 3080 με τα 20gb θα έρθει και με άλλο όνομα (πχ 3080 super) και με λίγο τσιμπημένη απόδοση

Η 3070super θα έχει λίγο περισσότερα cores οπότε θα έχει και μεγαλύτερη απόδοση. Για την 3080 20gb λένε ότι θα έχει ίδια cores. 

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

εγώ είμαι με igpu πάντως

Ναι αυτό λέω όσοι είναι με igpu καλώς τρέχουν τους δικαιολογώ απόλυτα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Είναι λίγο σουρεαλιστικο όλο αυτό που συμβαίνει. Λες και όλοι είναι με igpu και τρέχουν να αγοράσουν αντί να χαρούν αυτό που έχουν. Δικαιολογώ μόνο τις μικρές ηλικίες που δεν έχουν υπομονή. 

Μπορεί κάποιος να έχει παλιά gpu και να μην μπορεί να παίξει τίποτα ουσιαστικά ή να ανέβηκε ανάλυση και δεν την παλεύει πλέον η gpu του..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

εγώ είμαι με igpu πάντως

Τίμια γραφικά Ίριδας. Λέω να βάλω το Hades που βγήκε χθες να δω τι ψάρια πιάνει.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Μπορεί κάποιος να έχει παλιά gpu και να μην μπορεί να παίξει τίποτα ουσιαστικά ή να ανέβηκε ανάλυση και δεν την παλεύει πλέον η gpu του..

Κάποιος που έχει παλιά gpu επιπέδου 980ti και πίσω δεν περιμένει να πάρει 3080 θα είχε πάρει εδώ και καιρό κάποια άλλη να κανει τη δουλειά του. Κάποιος που έχει 1080ti και πάνω δεν υπάρχει λόγος βιασύνης στέκεται επάξια στα πάντα. Αν ανέβηκε ανάλυση ναι να πάει σε νέα gpu αλλά 2 3 μήνες υπομονή δεν μπορεί να κάνει? Θα με πειράξει αν βγάζω 70fps στα παιχνίδια από 100 για 3 μήνες μέχρι να πάω σε νέα κάρτα? Αυτό το πράγμα στο YouTube με τον κάθε τρελαμένο ποτέ δεν το κατάλαβα σαν μικρά παιδιά που δεν τους πήρε η μαμά το παγωτο που ήθελαν. Σε 1 μήνα έρχονται και οι navi λίγο υπομονή και κανείς δεν θα χάσει. 

Μόλις τώρα, iazriel είπε

Τίμια γραφικά Ίριδας. Λέω να βάλω το Hades που βγήκε χθες να δω τι ψάρια πιάνει.

Βολεψου με το παρακατω 

10066292a.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια λιγο προσοχη με τις εκφρασεις σας και τις γενικευσεις σας γιατι κινδυνευετε να χαρακτηριστειτε εσεις ανωριμοι και παιδικης ηλικιας και να γυρισει τουμπαλιν το επιχειρημα σας. Ο ωριμος κοιταει την δουλεια του και την τσεπη του και αφηνει τα αλλα σε δευτερη μοιρα. 

Αυτο ελειπε να κατσω να δωσω εξηγησεις για ποιο λογο "βιαζομαι" ή οχι να επενδυσω σε κατι που με χαροποιει. Απο την στιγμη που δεν τα περνει κανεις απο την τσεπη σας λογος δεν σας πεφτει. Αλλο να ακουσω τις αποψεις σας ωραια στα πλαισια του διαλογου και να το συζητησουμε και αλλο αρχιζω και λογοκρινω. Υπαρχει και αντιλογος στην λογοκρισια και καλο ειναι να μην το κανουμε αυτο εδω μεσα δεν υπαρχει λογος τωρα. 

• Like 13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Παιδια λιγο προσοχη με τις εκφρασεις σας και τις γενικευσεις σας γιατι κινδυνευετε να χαρακτηριστειτε εσεις ανωριμοι και παιδικης ηλικιας και να γυρισει τουμπαλιν το επιχειρημα σας. Ο ωριμος κοιταει την δουλεια του και την τσεπη του και αφηνει τα αλλα σε δευτερη μοιρα. 

Αυτο ελειπε να κατσω να δωσω εξηγησεις για ποιο λογο "βιαζομαι" ή οχι να επενδυσω σε κατι που με χαροποιει. Απο την στιγμη που δεν τα περνει κανεις απο την τσεπη σας λογος δεν σας πεφτει. Αλλο να ακουσω τις αποψεις σας ωραια στα πλαισια του διαλογου και να το συζητησουμε και αλλο αρχιζω και λογοκρινω. Υπαρχει και αντιλογος στην λογοκρισια και καλο ειναι να μην το κανουμε αυτο εδω μεσα δεν υπαρχει λογος τωρα. 

Για ποια 3080 πας bro? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Για ποια 3080 πας bro? 

Ότι βγει Μπαμπινο μου δεν ξέρω αν θα την κρατήσω πολύ λογικά με το refresh θα αλλάξω.. αν πήγαινα σε 3090 θα ασχολιομουν πολύ περισσότερο με την υλοποίηση.. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Να πω ότι αναφέρθηκα αποκλειστικά στα YouTube κανάλια μιας και είδα κάποιες αναφορές στις 2 προηγούμενες σελίδες και όντως κάποιοι ρίχνουν κλάμα γιατί δεν βρήκαν Day one 3080. Από εδώ μέσα δεν είδα κάποιον να κράζει την Nvidia για την διαθεσιμότητα εκτος όσοι είναι με igpu οπότε έχουν και λόγο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...